Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: fotoaparat nikkon coolpx S220 25.6.2009 16:09:53
|
|
|
|
zmajaz
|
Mi smo imeli enega Coolpixa - sicer ne tega, ampak P80, ki naj bi bil še kao boljši od tega, ampak smo ga potem prodali, ker nismo bili zadovoljni - na prostem je sicer delal zelo lepe slike, pa ful na daleč se je dalo fotografirati, ker je imel 18-kratni zoom, ampak notri so bile pa slike ful zrnate, zato kupili raje enga Olympusa - ta je pa zakon. Pa starši moji imajo tudi enga Coolpixa tega ta tankega in isto dela znate slike, če svetloba ni ravno idealna in pa sploh, če fotografira brez fleša. Tako da Nikona osebno ne bi več kupila.
|
|
|
|
RE: fotoaparat nikkon coolpx S220 25.6.2009 16:16:53
|
|
|
|
mala zirafa
|
Hvala lepa za odgovor.Potem ni šlo za serijsko napako.
|
|
|
|
RE: fotoaparat nikkon coolpx S220 26.6.2009 23:17:38
|
|
|
|
Ribica **
|
To, da dela notri zrnate slike nima veze, a je NIkon al je Canon al kaj je, ampak je odvisno od zmogljivosti modela. Nikon DSLR-ji so super, npr. Zrnate pa dela zato, ker mocno poveca ISO (obcutljivost), zato, da so barve ok, namesto da bi podaljsal npr. cas zaslonke. Ce slikas v kakem drugem nacinu kot auto, lahko to reguliras pri vseh fotoaparatih. No, sicer pa ne vem, kaksen je sicer, ker imam tako kompaktni kot zraclno-refleksni od Canona. Je pa kompaktni Olympus od mojega tudi delal slabe slike pri omejeni svetlobi, zunaj pa zelo lepe.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.