Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj odgovor za sprejem v vrtec 24.6.2009 15:45:05
|
|
|
|
botrca
|
Ko vpišeš otroka ti povejo ali bo ali ne sprejet. Tako je bilo ko sem vpisovala najinega sina in mi je takoj rekla, da bo sprejet. Ko si šla v vrtec ti niso nič rekli?
|
|
RE: kdaj odgovor za sprejem v vrtec 24.6.2009 16:00:48
|
|
|
|
pipic
|
Za prejem vrtca zasedajo komisije Pokliči v vrtec in vprašaj kdaj bo odg.samo oni ti lahko točno povedo
|
|
|
|
RE: kdaj odgovor za sprejem v vrtec 24.6.2009 16:02:09
|
|
|
|
Anonimen
|
no, ko sem vpisala, mi nobeden ni nič reko....zdej sem pa že prav na trnih cel mesnc....in bom res mogla poklicat.
|
|
|
|
RE: kdaj odgovor za sprejem v vrtec 24.6.2009 16:54:55
|
|
|
|
Jančika_
|
Odgovor iz žalskih vrtcev smo dobili predvčerajšnjim. Vpis je bil od 1. do 15. aprila. Ob vpisu v večini vrtcev ne morejo reči, če bo otrok sprejet ali ne, ker je gužva in tega enostavno ne morejo vedeti.
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 24.6.2009 16:55:46 >
|
|
|
|
RE: kdaj odgovor za sprejem v vrtec 24.6.2009 17:02:13
|
|
|
|
Anonimen
|
tuki se tudi govori da je zlo velik otrok ostalo zunaj... joj, me je kr groza, bo res treba poklicat, takrat so mi rekli nekje konec junija...zdej ga bo pa res kmal konc pa še nič...
|
|
|
|
RE: kdaj odgovor za sprejem v vrtec 24.6.2009 17:38:31
|
|
|
|
analucija
|
mi imamo že vpisanega
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?