Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Knjige na temo nosečnosti 25.5.2005 12:10:09
|
|
|
|
KiSsMyAsS
|
Jst sm si sposodla u knjiznici knjigo od Miriam Stoppard - jih je vec, pa u vseh zlo dobr napisan kaj pa kako med nosecnostjo in po njej. Ti priporocam da mal pogledas pa mogoc najdes kej pametnega :sloncek:
|
|
|
|
Knjige na temo nosečnosti 25.5.2005 12:43:09
|
|
|
|
pravljica
|
men je škoda denarja za to...sem šla v knjižnico in si prinesla domov vse potrebno in nepotrebno :) največ itak izveš tu gor, iz prve roke
|
|
|
|
Knjige na temo nosečnosti 25.5.2005 13:05:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem si sposodla Nega matere in otroka in mi je bila všeč, čeprav se tudi meni zdi najboljše zvedet kaj na rr iz prve roke!Ni nujno, da vse kar piše v knjigah tudi drži!:ups::)
|
|
|
|
Knjige na temo nosečnosti 25.5.2005 13:44:52
|
|
|
|
smrka
|
Jaz imam knjigo "NOSECNOST - vprasanja in odgovori" in sem zelo zadovoljna z njo ker res vse najdes notri. smrka :nosecka:32t
|
|
|
|
Knjige na temo nosečnosti 25.5.2005 13:46:39
|
|
|
|
smrka
|
ups... se to sem pozabila napisat...se boljse od kake knjige mi je pa ringaraja.net, ker tukaj res preberem marsikaj za kar rabim odgovor na svoje vprasanje.:kuza:
|
|
|
|
Knjige na temo nosečnosti 25.5.2005 14:49:53
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Jaz sem si sposodila več knjig, najbolj po mi je ugajala: Nega dojenčka in malčka, Miriam Stoppard. Razločno, s slikami, na resničnih primerih opisano vse, od rojstva do 5-ga leta, mene je zanimal samo prvi del. Ne vem poizkusi, drugače pa si naberi par knjig, preglej kazala, če ti ustreza, pol pa odpri na naključni strani in preglej, če ti ustreza način pisanja, opisovanja v njej (nekatere so zakomplicirano napisane, te kar mine brat). Upam, da sem ti kaj pomagala. PS V katerem tednu pa si?
|
|
|
|
Knjige na temo nosečnosti 25.5.2005 16:09:06
|
|
|
|
pat
|
js mam knjigo Nega otroka in matere, je zelo slikovita, opisuje vse pomembno od spočetja do otrokovega 3 leta starosti, kupila sem jo v Svetu knjige, s poustom je stala nekaj čez 12 000. je pa fajn, ker mi ni treba v knjižnico, če me kaj zanima. in ponavadi se to zgodi ob najbolj nemogočih urah:zmeden2:
|
|
|
|
Knjige na temo nosečnosti 25.5.2005 16:33:13
|
|
|
|
smeja2
|
Preberte si tud knjigo: Dojenje in materinstvo iz srca Ksenija Šoster Olmer Toplo priporočam!:bravo::bravo: lp smeja
|
|
|
|
Knjige na temo nosečnosti 25.5.2005 19:09:31
|
|
|
|
Barbela
|
Ojla! :rozica: Meni je zelo všeč knjiga Izziv poroda od Eve Horvat-Kuhar. V njej je opisano vse od spočetja otroka, kakšna je vloga partnerja pri porodu, o spolnosti med nosečnostjo, kako poteka porod,... Meni je bil najbolj uporaben del kako se sprostiti, kako pravilno dihati in katere vaje (vrat, noge, hrbet, dlani, gležnji,..) naj bi bile dobre med nosečnostjo. Te izvajam že 4t skoraj vsak dan in so super. To je moje mnenje. Lp, Barbara - 33t
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?