Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
BABY BOOM-test za ugotavljanje nosečnosti 25.5.2005 12:13:02
|
|
|
|
saša24
|
ja ga nisem še imela, pa vseeno upam, da boš zagledala :modri::roza: lp pa pozdravi mojco, če se čuješ kaj z njo sasa24:sloncek:
|
|
|
|
BABY BOOM-test za ugotavljanje nosečnosti 25.5.2005 13:15:13
|
|
|
|
PiaM
|
Kaj pa tisti iz Interspara YES OR NO, ima katera izkušnje? Aljča, :miska: za :modri::roza:, tega testa pa žal ne poznam tudi jaz. :rozica:
|
|
|
|
BABY BOOM-test za ugotavljanje nosečnosti 25.5.2005 13:40:57
|
|
|
|
marrusa
|
Moji kolegici je v lekarni farmacevtka predlagala YES OR NO.Rekla je da ženske nimajo problemov z njim,da je rezultat jasno prikazan.Kolegica ga je probala na dan,ko bi morala dobiti M in ji je res pokazal zelo močne :roza:,nasljednji dan pa je probala CB in je bila samo ena črtica. Pravilen rezultat ji je pokazal YES OR NO.
|
|
|
|
BABY BOOM-test za ugotavljanje nosečnosti 25.5.2005 15:15:17
|
|
|
|
ninchi
|
kje pa si ga kupila??? Ga imajo v lekarni? Jaz sem vedno uporabila CB, ker mi druga niti niso ponudili... Sicer pa je CB precej drag, takšna zadeva bi res lahko bila cenejša...
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?