|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BABY BOOM-test za ugotavljanje nosečnosti
25.5.2005 12:02:08   
aljča
A ima katera že izkušnje s tem testom? Pred dnevi sem ga kupila ker je dost cenejši od našega CB.Je pa princip isti.Test je iz Italije in me zanima kolk je zanesljiv in če lepo pokaže,ko si noseč?
Vsem bom hvaležna za odgovor.
L.p.Alja:metulj::metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
25.5.2005 12:13:02   
saša24
ja ga nisem še imela, pa vseeno upam, da boš zagledala :modri::roza:

lp pa pozdravi mojco, če se čuješ kaj z njo

sasa24:sloncek:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2005 13:15:13   
PiaM
Kaj pa tisti iz Interspara YES OR NO, ima katera izkušnje?
Aljča, :miska: za :modri::roza:, tega testa pa žal ne poznam tudi jaz.

:rozica:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2005 13:40:57   
marrusa

Moji kolegici je v lekarni farmacevtka predlagala YES OR NO.Rekla je da ženske nimajo problemov z njim,da je rezultat jasno prikazan.Kolegica ga je probala na dan,ko bi morala dobiti M in ji je res pokazal zelo močne :roza:,nasljednji dan pa je probala CB in je bila samo ena črtica.
Pravilen rezultat ji je pokazal YES OR NO.

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2005 15:15:17   
ninchi
kje pa si ga kupila??? Ga imajo v lekarni? Jaz sem vedno uporabila CB, ker mi druga niti niso ponudili...
Sicer pa je CB precej drag, takšna zadeva bi res lahko bila cenejša...

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2005 16:47:07   
aljča
Ta test sem kupila v lekarni kjer prodajajo ortopedske pripomočke.Stane komaj 884 Sit in prodajalka mi je rekla, da je isti kot CB.Sam da je cenejši in pa pri njem, če si noseč se pokažejo dve črtici.Kolk je pa dober pa zgleda da tu gori nima še nobena izkušenj,ker ga verjetno ne poznajo.Firma,ki je napisana na škatlici je GIMA in ima tud svojo spletno stran na netu greš lahko pogledat.
Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?