|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Septemberčice...
25.5.2005 12:19:41   
KiSsMyAsS
O.K. vela :)

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Septemberčice...
25.5.2005 13:08:41   
TVN
A me spustite zraven, čeprav nimam rok 20.09. in nisem iz Celja?!
No, ja, sem pa blizu - 19.09., pa tudi Ljubljana je le dobrih 70 km stran, ha, ha!
Tudi jaz se počutim odlično, ampak vam zavidam, ker očitno res že vse veste, kaj nosite. Meni se sicer zdi, da je lulček, ampak potrditve pa še nobene. Še na morfologiji pred 14 dnevi se ni vse dobro videlo (sem močnejše postave), tako da bo podrobneje pogledala čez 3 tedne, ko imam novi pregled.
Kilce + 6, težav nobenih, baby brca občasno, ampak ne deluje ravno preveč fuzbalerske sorte. Bolj kot ne je zaspanček, očitno.
Naročila sem že Quinny 3XL Comfort preko Sončka, ostalega pa še nič.
Božajte bušije in uživajte v sončku!

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Septemberčice...
25.5.2005 13:11:41   
KiSsMyAsS
Nika35 LP tut teb, me veseli da se je oglasla se ena septemberka :) Velik soncka tut teb :duda:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Septemberčice...
25.5.2005 13:12:15   
Čiračara
Vse smo septemberske srečnice, pa ni važen rok in od kod smo:bravo::bravo::bravo:...

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Septemberčice...
25.5.2005 13:14:01   
KiSsMyAsS
I agree :)-:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Septemberčice...
25.5.2005 13:18:33   
TVN
Ma, punce, z vami je res zabavno, poučno, skratka SUPERCA ste!

Čau vsem!

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Septemberčice...
25.5.2005 13:20:06   
Čiračara
KissMyAss ti jutri odpišem, nekaj mi šteka, ne pošlje mi.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Septemberčice...
25.5.2005 13:23:10   
KiSsMyAsS
Okey ni blema, kr men tut neki steka. Grem kuhat, papa vsem :muca:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Septemberčice...
25.5.2005 14:15:15   
teja21
v ponedeljek so mi na uz povedali.
veš že ime za svojo??

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Septemberčice...
25.5.2005 14:31:27   
Čiračara
Fajn Teja:bravo::bravo:. Hmmm ime? Zala ali Ema...Ti si že kaj razmišljala?

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Septemberčice...
25.5.2005 16:28:15   
kimi
Jaz vam pa jutri povem kaj imam...glede kil ne komplicirajo ker jih moram pošteno pridobiti glede na to da imam 173cm in le 55kg mislim da se moja G ne bo pritoževala...sem suhica z velikim trebuščkom:)-

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Septemberčice...
25.5.2005 19:20:14   
ninocka
Jst se imam prav OK (glede na to da mojga :love: še zmeri ni domov). V ponedeljek sem mela merjenje MV, baje je vse OK, spet sem vidla mojga pikca in njegov lulcek :)

Dons sem se zbudila že ob 7h (po skor 2 urnem premetavanju po pojstli) in sem do 10h že posesala dnevno, kuhinjo, jedilnico in pomila tla, pa še sebe zrihtala za v službo. :)

Komi čakam, da lubi pride domov, se mi zdi da vsakič, ko se pogovarjava, mali še posebi močno brca.

Drugač je pa grozno aktiven zadnje dni, res upam da ne bo fuzbaler ;)

lepo se mejte, jst moram it delat naprej,

LP, :rozica:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Septemberčice...
25.5.2005 21:31:18   
teta beta
Ste imele pa dans res bolj privatno debato, Celanke čvekljive... :)-:)-:)- Jaz sem bila pa v Ljubljani, sem šla kupit karte za podelitev diplome, presneti :pujs: filozofski oderuški... 2.500 za goste!!! Pa valjda si vsi starši želijo videt otrokovo podelitev, pa je tu 10 jurjev, pa morš it še neki pojest pa jih je tam dvajst ali pa trideset... pa so zmešani mal!!!! Men bi bilo čist vseeno, če bi šla kar midva z :love: ali pa sploh ne, ampak tako pa tudi ne moreš... Se opravičujem, da sem se tako razpisala, ampak so me res razkurili.

Pia, kaj ti se s kolesom voziš??? a pol se lahk jaz tud? Tako mi je žal, lani sem kupila nov bicikl, zdaj pa sameva in se na njem nabira prah. Pa kaj te nič trebuh ne moti? Men je v zadnjih 14 dneh ful zrastel, je ratal ena taka lepa žoga in sem na trenutke bolj štorasta, pa mi je zato kolo malo sumljivo...

Bomo pa mal več hodili, plavali in seksali, pa bo rekreacija tu :)-.

Lep pozdrav vsem!!!

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?