Tanchy
|
Da še jaz dodam svoje. Dobri 2 leti nazaj sem šla na obrat v KRANJ, kjer so me obdržali v porodnišnici na pripravah. Dobila sem nekaj za maternico , da me je non stop bolela glava, zato so mi nudili se mali nikakor ni želel obrniti - ne zlepa ne zgrda. Zato smo se po posvetu z dr. odločili za še en obrat čez nekaj dni, vendar tudi žal, neuspešno in je ostal lepo na ritki. Moram povedat pa, da sem bila nad tako sestrami kot dr. zelo zadovoljna , bili so strokovni, prijazni, in tudi pogovarjal si se lahko z njimi o marsičem. Tako sem v Kranju ostala kar 8 dni - mučno je bilo edino za mojega , da se je po službi iz okolice Lj vsak dan vozil k meni in . Ko sem prišla domov, sem se ubadala z dilemo - kako roditi, prav psihično me je uničevalo - ali z ritko ali "izsiliti" CR. Rodila sem nato 1 teden pred PDP, ker se je mali tisti dan postavil na nogice in sem imela ravno CTG v porodnišnici Lj so se odločili, da je potrebno naredit CR v istem dnevu. Bilo je na vrat na nos - aha rodit gremo - ampak mene ni bili strah, nasprotno, lepo mi je bilo, smejala sem se in tudi CR je lepo potekal. je bil ok, jaz tudi in zaradi pozitivne energije, ki sem jo dobila s pravzaprav nenapovedanim CR sem tudi hitro okrevala. Naj povem, da so sestre na intenzivnem oddelku v porodnišnici Ljubljana res izjemne in imam na celoten potek dogodkov izredno pozitivne ter lepe spomine. Sedaj sem v 2. in zaradi 1. CR spet ne vem kako bom rodila - zgleda, da mi je negotovost usojena , ampak komaj čakam, da vidim našega .