Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Lastnosti dobrega stolčka za hranjenje 25.5.2005 10:51:06
|
|
|
|
asso
|
Obvezno pralno! Iz PVC-ja se res znajo spotiti, ampak mi smo pri vsakem obroku vsi napackani s stolčkom vred zato si ne predstavljam, da ne bi bil samo za pobrisat. Pasovi mi niso ne vem kako pomembni. Nastavljivi naklon je tudi dokaj v redu, ampak ni nujen. Mogoče za prve mesece. Če imaš malo prostora je tudi fajn, da se enostavno in lepo zloži. ... ne spomnem si nič več Lp asso
|
|
|
|
Lastnosti dobrega stolčka za hranjenje 25.5.2005 10:51:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, plastičen naj kar bo, prevleka, mislim. Saj otrok ni tako dolgo v njem, da bi se lahko spotil. Moj se ni nikoli. Kaj vse najdeš potem na tistem stolu, pa raje ne bi govorila. Cele porcije... Naklon je tudi super, če ga ima. Saj ko je otrok še majhen, ne zna še sam sedeti in ga moraš malo poleči, pa tudi težnostni zakon deluje bolje, če gre hrana navzdol, ha, ha, gre več v usta. Pasov za pripnjanje pa jaz nisem nikoli uporabljala, naš ima med nogamu plastiko od mizice, ki se odstrani, tako da pri nas ni bilo potrebe. Tibor je vedno lepo sedel pri miru, jaz sem bila pa vedno zraven. Je pa gotovo dobro, da so, ampak po moje so itak povsod. Mogoče je dobro, da kupiš takega, v katerem se otrok lahko še gujsa, da ga imate še za igračko. Tega sicer sama ne vem, ti bodo morda povedale tiste, ki ga imajo. Če to kaj uporabljajo. Jaz sem bila pozorna še na to, da se dajo koleška blokirat, če bi se otrok slučajno od mize z nogami odrival. Ampak tudi tega potem nismo rabili.
|
|
|
|
Lastnosti dobrega stolčka za hranjenje 25.5.2005 10:57:19
|
|
|
|
AnBan
|
Jaz pa prisegam na trip-trap, pa za mizo.
|
|
|
|
Lastnosti dobrega stolčka za hranjenje 25.5.2005 11:03:20
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz tudi za trip-trap, sicer je naša v stolčku le takrat ko se hrani pa še takrat težko, ker ni 5 minut na miru.
|
|
|
|
Lastnosti dobrega stolčka za hranjenje 25.5.2005 11:26:11
|
|
|
|
kimi
|
Jaz pa trip trapa ne maram sem ga sprobala in mi ni všeč za lastnosti stolčka ne vem vem pa da imam od pege perego prima pappa in sem zelo zadovoljna
|
|
|
|
Lastnosti dobrega stolčka za hranjenje 25.5.2005 11:26:44
|
|
|
|
kimi
|
Kar prej niso omenili snemljiva miza tako da lahko otročka s stolčkom k mizi potegneš da lahko je z vami za mizo.
|
|
|
|
Lastnosti dobrega stolčka za hranjenje 25.5.2005 22:01:33
|
|
|
|
bskrle
|
Fino,je če ima kolesa, potem,da se lahko prevleka opere ali obriše. Ne vem, zakaj bi se potil, saj ni dolgo v sedežku. Stabilnost!
|
|
|
|
Lastnosti dobrega stolčka za hranjenje 25.5.2005 22:15:58
|
|
|
|
Jančika_
|
Mi imamo Ikeinega plastičnega za 15€. Nima ne naklona ne koles, po petih mesecih uporabe pa lahko mirne duše rečem, da mu ne manjka čisto nič. Najbolj važno se mi zdi, da je stabilen, da lahko otroka privežeš in da se ga da preprosto očistiti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?