Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bi šle v njih na plažo? 23.6.2009 13:29:41
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: Volga Drage moje jodlarce, a vas lahko razsvetlijm, da to sploh niso nobeni trkaci, ampak da je barva blaga zelo podobna barvi kože in da se zato vidi, kot da so samo trakci? To so čisto navadne, dvobarvne kopalke. Ja, je treba bolj pogledat. ne ne so trakci evo : http://www.intimna.si/upload/products/sunset_bikini%5B1024x1024%5D.jpg klikni na sliko da bo še večja ja, pa so res. Gate kot gate, kaj češ. Brez veze. ampak so pa zlate in s trakci take nima glih vsaka
|
|
RE: Bi šle v njih na plažo? 23.6.2009 13:30:22
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: Volga Drage moje jodlarce, a vas lahko razsvetlijm, da to sploh niso nobeni trkaci, ampak da je barva blaga zelo podobna barvi kože in da se zato vidi, kot da so samo trakci? To so čisto navadne, dvobarvne kopalke. Ja, je treba bolj pogledat. ne ne so trakci evo : http://www.intimna.si/upload/products/sunset_bikini%5B1024x1024%5D.jpg klikni na sliko da bo še večja ja, pa so res. Gate kot gate, kaj češ. Brez veze. ampak so pa zlate in s trakci take nima glih vsaka Si predstavljaš, kako je potm lepa, ko jo sonce opali? Pa ma trkace čez minđušo narisane
|
|
|
|
RE: Bi šle v njih na plažo? 23.6.2009 13:37:18
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: Volga Drage moje jodlarce, a vas lahko razsvetlijm, da to sploh niso nobeni trkaci, ampak da je barva blaga zelo podobna barvi kože in da se zato vidi, kot da so samo trakci? To so čisto navadne, dvobarvne kopalke. Ja, je treba bolj pogledat. ne ne so trakci evo : http://www.intimna.si/upload/products/sunset_bikini%5B1024x1024%5D.jpg klikni na sliko da bo še večja ja, pa so res. Gate kot gate, kaj češ. Brez veze. ampak so pa zlate in s trakci take nima glih vsaka Si predstavljaš, kako je potm lepa, ko jo sonce opali? Pa ma trkace čez minđušo narisane pa sej tiste ki navlečejo tole gor pomoje itak v solarij hodjo tak da se pol izenači
|
|
RE: Bi šle v njih na plažo? 23.6.2009 13:59:05
|
|
|
|
uwaga
|
Mater so dobre! Če bi upala bi jih oblekla in bi vsaj enkrat imela "zlato". Se pa bojim, da bi si v teh šuhih prehitro polomila noge, potem pa nihče ne bi videl kopalk.
|
|
|
|
RE: Bi šle v njih na plažo? 23.6.2009 14:41:36
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: uwaga Mater so dobre! Če bi upala bi jih oblekla in bi vsaj enkrat imela "zlato". Se pa bojim, da bi si v teh šuhih prehitro polomila noge, potem pa nihče ne bi videl kopalk. sej šuhi niso v paketu veš.
|
|
RE: Bi šle v njih na plažo? 23.6.2009 16:51:09
|
|
|
|
mateyka
|
meni pa niso všeč take trakčaste kopalke. preveč eighties zame. sem bolj bondovsko usmerjena - monokini rules
|
|
|
|
RE: Bi šle v njih na plažo? 23.6.2009 17:57:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Niso mi lepe, niti za pod kouter ne.
|
|
|
|
RE: Bi šle v njih na plažo? 23.6.2009 19:22:36
|
|
|
|
alda
|
tudi meni niso všeč
|
|
RE: Bi šle v njih na plažo? 23.6.2009 19:41:21
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 meni te kopalke niso nič posebnega.. Enako. Bejba je pa druga zgodba...
|
|
RE: Bi šle v njih na plažo? 23.6.2009 19:43:28
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 meni te kopalke niso nič posebnega.. Enako. Bejba je pa druga zgodba... A si ti pederka?
|
|
|
|
RE: Bi šle v njih na plažo? 23.6.2009 20:00:28
|
|
|
|
Pupsika
|
Grozne kopalke so mi...pa barva mi je sploh bljak, pr men zlata no go . Tele k je pa mateyka prilepila...uu to pa je druga zgodba
|
|
RE: Bi šle v njih na plažo? 23.6.2009 20:02:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Tele k je pa mateyka prilepila...uu to pa je druga zgodba Jeeeee . Samo se pravi bodi potrebujem.
|
|
|
|
RE: Bi šle v njih na plažo? 23.6.2009 20:04:56
|
|
|
|
Pupsika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Tele k je pa mateyka prilepila...uu to pa je druga zgodba Jeeeee . Samo se pravi bodi potrebujem. jst tud
|
|
RE: Bi šle v njih na plažo? 23.6.2009 20:06:28
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 meni te kopalke niso nič posebnega.. Enako. Bejba je pa druga zgodba... A si ti pederka? A misliš?
|
|
RE: Bi šle v njih na plažo? 23.6.2009 20:10:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Tele k je pa mateyka prilepila...uu to pa je druga zgodba Jeeeee . Samo se pravi bodi potrebujem. jst tud Bom raje intenzivno delala na primernem ogledalu. Da bo se kaj koristi to sezono
|
|
|
|
RE: Bi šle v njih na plažo? 23.6.2009 21:34:13
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka meni pa niso všeč take trakčaste kopalke. preveč eighties zame. sem bolj bondovsko usmerjena - monokini rules ful dobre.
|
|
|
|
RE: Bi šle v njih na plažo? 23.6.2009 22:17:24
|
|
|
|
hmm...
|
Bi šla komot z njimi na plažo. Samo modrc mi je malo čuden drugače so mi pa fenomenalne.
|
|
RE: Bi šle v njih na plažo? 23.6.2009 22:39:25
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: PIRANJA Kernesa, a to ti misliš v štiklah ali kopalkah. ------------------- Drugače pa bi šla, in s kopalkami in s štiklami ! Ampak, pred 10 - imi leti, sedaj sem malo bolj konzervativna, še minic več ne nosim, ampak kiklce striktno tik nad kolenom... Ampak, da si me vprašala pred 10 leti...uffff !
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 23.6.2009 22:45:46 >
|
|
RE: Bi šle v njih na plažo? 23.6.2009 22:43:28
|
|
|
|
pety78
|
Vau, pa čist brez celulita je manekenka. Kaka srečnica... ...da obstaja photoshop.
|
[Brisano sporočilo] 23.6.2009 23:47:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bi šle v njih na plažo? 24.6.2009 0:37:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf pa če bi mela tip top postavo ne bi upala obleč taprvih kopalk, sem bolj sramežljiva pa še ceneno mi delujejo
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?