|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   julije-drugič danes
25.5.2005 9:29:55   
rouzi
Zdravo punce! se nisem dolgo javila, ni časa v službi, te 4 urce prehitro minejo..:bravo:

včeraj sem imela pregled in ima tamali že 2238 g, sem pa v 31t5dni. ne vem, a to pomeni, da bomo imeli 4 kilce ali več!!!!??????:zmeden: mene je že tako strah it rodit, pa me vse tolažijo. ja seveda, sej so bili vsi pod 3kg!!!!
mal povejte kako težki so že vaši zakladki. mislite da bo do konca še pridobival na teži?

lep sončen dan, pa čim manj zatekanja..me je peljal :love:včeraj na koncert Esme, sem stala, joj, gležnji pa ko krofi:((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   julije-drugič danes
25.5.2005 9:58:14   
shumlj
HAJ!
Tud jaz sem imela prejšnji teden UZ, pa ima tamal 1900 g, vendar pravi,da je vse OK. Zredila sem se za 7 kg, sem pa v 33t.Predviden rok 15.7. Šla bom v Ljubljano.

lp vsem julijkam :nosecka:

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   julije-drugič danes
25.5.2005 10:34:55   
petraCBU
Moja dva imata 1500 in 1700 g (v petek je bilo tako) - za dvojčke kar normalno. Z G vred pa upava, da dobita vsak vsaj 2 dobri kili preden se rodita. Hmmm, čez kak teden bosta skupaj tehtala že več kot 4 kg - kako bom to nosila :zmeden2: Pa itak sem že širša kot daljša... :)
P.

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   julije-drugič danes
25.5.2005 10:53:06   
rouzi
ma dej, super si veš Petra! :bravo:boš že nosila tele 4 kilce, mogoče boš pa mal v noge ojačala!:)
no vidš, če sta tvoja dva zakladka tko težka, pol moj ni prevelik orjaček.

shumlj, tudi jaz imam pdp 15.7., pa v Lj. bom rodila. mogoče se pa srečava!:)

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   julije-drugič danes
25.5.2005 11:36:38   
valentina.
Ojla,

jaz sem imela zadnji UZ pred dvemi tedni v 31 2/7 pa je imel naš 1860 gr. Zdaj se naši :duda: redijo po cca 20 dkg na teden, ne? Vsaj tako sem videla po nekih razpredelnicah. Kot sem že včeraj napisala, bolj kot se bližamo koncu, bolj se bojim, če bo vse v redu; tudi ponoči dosti sanjam o otročku, včasih tudi ne najlepše :(. Moj :love: me miri, da nima kaj bit narobe, pa ne pomaga, vse sorte slišim naokoli in dokler ga ne bom držala v naročju, ne bom mirna. Kaj je to normalno?

Taka vročina je, da bom šla danes kar malo namakat noge v morje.

LP in eno brciko od našega fanta, ki se je ravnokar zbudil, valentina

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   julije-drugič danes
25.5.2005 11:43:54   
pravljica
iii, valentina, a kar v morje...:bravo:

moj je imel v 32. tednu 1500g...se mi zdi mal malo v primerjavi z vašimi :zmeden:...se bojim da kaj več ne bom izvedela, ne verjamem da bom imela še kak UZ :((

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   julije-drugič danes
25.5.2005 12:07:23   
sky
Tudi naša :duda: je imela zadnji dan 31.tedna cca. 1550 g (ne vem kako, saj sem sama imela čez 4 kg pri 51 cm, ko sem ven padla - dobesedno), poleg tega pa je še suhica, saj je imela trebušček za 29t/0d 247,7 mm, tako da je moja G kar rekla (pa še na karton si je zapisala), da mi bo delala še en UZ, čeprav nam uradno pripadata samo 2:zmeden: (tako da si imela pravljica kar prav, ko si vedno"jamrala" na temo UZ). S tem, da sva midve z mojo G vedno gledali bebico, ko sem bila na pregledu:bravo:.

LP,
Saša

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   julije-drugič danes
25.5.2005 13:05:17   
Anonimen
Jaz pa ravno od G :bravo:
Mali je dolg 45 cm, težek 2201 gr :bravo: in popolnoma ustreza tednom (34T), če bo šlo tko naprej bo težek približno 3700-3900 g. Kar mi je kar okej...sam, da ni čez 4kile :zmeden:

Me je mal presenetila izjava naše Petre...11 mescov skupi, pa 7 mescov noseča :)- ravno tko kot pri nas...skupaj 10 mescov, noseča 8 :ups: poročena 9 mescov :bravo:
Je moj ravno zadnjič rekel, da odkar me pozna, sem noseča :)-
Je bilo pa načeloma načrtovano....nismo sicer si mislili, da se bo tko hitro prijelo, ampak :bravo: :bravo: smo veseli.

Danes mi je moja G rekla, da obvezno zadnjih 14 dni seksat kot nora :)- da se bo čimprej začel.
Prav užitek je imet ginekologinjo, ki bi jo kar objela, pa k se smejim z njo, pa k mi reče, da sem tkoooo lepa nosečnica (obseg trebuha 99cm), pa da teh mojih 12kil sploh ni velik :bravo:

Vse pohvale dr. Strahovi :rozica:

To je to...aja, kaj je pa kej z našo Maliko?

(odgovor članu rouzi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   julije-drugič danes
25.5.2005 14:45:51   
bobek05
Pravljica, v Toysu sem bila pred 14 dnevi, pa nimajo nič... Pravo razočaranje... :(

Za kilažo našega :angel: pa ne vem.. Če je res kar pravi G, da je že prejšnji teden prehiteval za več kot 2t, potem je PREJŠNJI teden tehtal okrog 2,5KG, zdaj pa verjetno že več, jaz pa sem noseča komaj 34t 3/7.. Se mi sploh ne sanja, kako ga bom spravila ven :zmeden:

Boljše ne razmišljat o tem...

LP, Bobek

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   julije-drugič danes
25.5.2005 15:06:42   
pravljica
a da ni nič :zmeden:...jah šment...jaz bi pa na veliko firbcala 9nebesa

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?