|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prebava
25.5.2005 9:14:26   
mala važička
Pozdravljene,

v vseh knjigah, revijah,... piše da naj bi nosečnice imele težaves s prebavo.
Pri meni je ravno obratno. Sem v 6 tednu in imam tako dobro prebavo kot še nikoli prej.
Ker nimam nobenih nosečniških znakov me skoz daje paranoja da pa mogoče nisem več noseča, zato me zanima če je možno da pride do SS brez krvavitve in bolečin.

lp, Katja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prebava
25.5.2005 9:18:41   
Dari
Katja, ne paničari. Samo zato, ker nimaš problemov s prebavo, še ne pomeni, da nisi noseča. Raje bodi vesela, da si srečka :nosecka: brez težav.
Glede SS, pa ti bodo več povedale druge, ampak mislim, da povsem brez bolečin in vsaj nekaj krvavega izcedka ne gre.

Pa uživaj v nosečnosti :metulj:

(odgovor članu mala važička)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prebava
25.5.2005 9:25:50   
Talči
Katja,
jaz tudi nisem imela takih težav. Sem se še pri mojem G hvalila, kako lepo vse poteka, pa je rekel, da slaba prebava ni osnovni pogoj za nosečnost.
Ene tako, druge drugače.
Zdaj občasno imam te težave, ampak tudi gre.
Bodi vesela, da je vse o.k. in pazi nase.

Na SS nikar ne misli, ampak si želi, da bi bilo vse o.k. in brez težav tudi v prihodnje!
LP
Talči

Neposredna povezava do sporočila: 3
   prebava
25.5.2005 9:31:11   
žužu
počakaj še nekaj dni, pa potem piši, če še nimaš nobenih znakov;)

Neposredna povezava do sporočila: 4
   prebava
25.5.2005 9:57:22   
Grascakinja
Jaz do danes (34t) še nisem imela nobenih težav s prebavo, pa ni nič narobe. V 6t pa je še bistveno prezgodaj, da bi lahko rekla, da jih nimaš, ker vprašanje kaj te preseneti v naslendjih 34 tednih! Držim pa pesti, da bo s tvojo prebav o vse ok do zadnjega!
Zakaj ženske paničarite, če vam manjka kaka slaba stran nosečnosti (slabost, nabrekle dojke, zaprtje...)? Če jo pa imamo se pa pritožujemo...:zmeden::zmeden::zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   prebava
25.5.2005 10:00:43   
gaya
oj Katja 1, tudi jst sem 6 tednov noseča in tudi jst nimam nobenih težav s prebavo, prav tako imam ful dobro prebavo. Zdaj mislim, da že kr mal predobro, saj sem na WC 2x na dan :)-. pa sm tud mal paničarla, pa so me hitr potolažil naj počakam, še mal, bom kmal vidla kako bo :)-. baje se tm oko 7 tedna začne slabosti,.... tko mene tolažijo :)-. Drgač sem pa rečka :nosecka: in težko čakam, da se moj trebušček mal poveča :).

Neposredna povezava do sporočila: 6
   prebava
25.5.2005 10:04:48   
SOONka
Zakaj ze vnaprej delati probleme?
Ne razumem vas. Bodite srecne da ste:nosecka:.
Ce pride do SS tako ali tako ne morete nic - tako hoce narava, ampak ce pa ne pride pa uzivajte pa nehajte panicarit.:zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   prebava
25.5.2005 10:05:31   
Jančika_
Moja prijateljica je imela vse življenje hude težave s prebavo, tudi po cel teden je bila zaprta. Med nosečnostjo pa veselo 2-3x na dan! Tako da brez skrbi.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   prebava
25.5.2005 10:14:50   
Nannn
evo jest sem ze ena k sem fuuul zaprta...pri nas doma poznamo samo Donat in skoraj nic druzga...

Cist je odvisno od vsake zenske...glede ss pa kot so ti druge povedale...

Srecno vsem :zajcek:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   prebava
25.5.2005 10:20:19   
pat
se pridružujem pupinem mnenju.
res smo čudne če mamo znake, se pritožujemo, če jih nimamo po tud...

še sreča, da sm prebrala tole temo..;)sm se že mislila pritožit, da mi slabo ni, da pa spim dvakrat več kot ponavadi in da me je kr sram, ker ob 10h zaspim pred tvjem. če ne bi bilo cimer, bi verjetno brez slabe vesti zaspala kar popoldan ali ob 19h tak kot včeraj;):)

Neposredna povezava do sporočila: 10
   prebava
25.5.2005 10:30:58   
petraCBU
Pri meni je tudi obratno kot v "navodilih za nosečnost" :) - prej sem imela bolj težave z zaprtjem, zdaj se pa angažiram na WC-ju vsaj 2x na dan :)- Pri meni je to verjetno zato, ker sem korenito spremenila prehrano (zamenjala "svinarije" za sadje in jogurte)
P.

Neposredna povezava do sporočila: 11
   prebava
25.5.2005 10:49:22   
gaya
ja maš prav, jst sem tud zdaj bl pridna pri prehrani, verjetno je to res zato. ej sam smo res prikupno zmedene. :)- sprašujemo se, ker ni težav, pa te še prehitro pridejo, samo vem da je pol lažje k maš mal buhija, pol ne moreš pozabit da si :nosecka:, sicer jst tud zdaj ne pozabim :), ampak iščem pa take in drugačne znake in se opram na njih. A sm pojava :)-. Pa vidm da nisem edina.

Neposredna povezava do sporočila: 12
   prebava
25.5.2005 18:05:29   
nejca1
nisi edina, tudi sama sem noseča 6 tednov in dva dni, pa nič nosečniškega. tudi sama zganjam paniko, ker mi ni slabo, ker me ne bolijo prsi ... No, v torek imam pregled, pa bomo videli. Misli pozitivno, tudi sama poskušam.

:kuza::sloncek::metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?