Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
iščem mladega podjetnika/podjetnico za intervju 22.6.2009 17:44:44
|
|
|
|
*robida*
|
Živjo! Sem absolventka Fakultete za družbene vede in za potrebe diplomske naloge iščem samozaposleno mlado osebo, ki se je samozaposlila s pomočjo programa spodbujanja samozaposlovanja (je prejela subvencijo za samozaposlitev), ki ga organizira Zavod RS za zaposlovanje. Z osebo bi rada opravila intervju, katerega naslov je Uspešnost programov spodbujanja samozaposlovanja pri aktiviranju mladih brezposelnih. Tema intervjuja so vaše izkušnje s podjetništvom in omenjenim programom, ki ga organizira Zavod. Idealno bi bilo, če bi se našla oseba stara do 24 let, sicer pa so zaželjene osebe stare do 29 let. Če ste pripravljeni sodelovati ali poznate osebo, ki bi ustrezala pogojem, me lahko kontaktirate na e-naslov: urska08@gmail.com ali pa kar na forumu. Zelo bom vesela vseh, ki boste pripravljeni sodelovati, saj je primerno osebo zelo težko najti! Če povzamem, iščejo se osebe, ki: - so se samozaposlile s pomočjo programa spodbujanja samozaposlovanja, ki ga organizira ZRSZ - so stare do 29 let ps: inetrvju je možno opraviti osebno, prek msn-ja, g-talka... po vaši želji. Lp, Urška
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?