|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   marela/zapp
25.5.2005 8:19:22   
Miško
Smo "ponosni" lastniki ogromnega in težkega freestyla, ki ne gre v mamin avto+zavzame pol prtljažnika tatijevega avta. Pa premišljamo o nečem manjšem/mareli za na morje. Gledali smo zappa, ki je v akciji v BC, pa se mi ne zdi ravno praktičen za zlaganje (rabiš obe roki), pa še otročič je tko prvezan v njemu (isto kot v freestylu), da ne more niti mignit, pa se mi zdi, da ni ravno srečen zaradi tega. Je pa v BC v akciji tudi ena marela od ABCja, sicer čisto drug cenovni razred kot zapp, ampak se mi zdi bolj prijazna do otroka - se lahko v njej malo obrača in ima varnostni lok.

Torej, hvaležno sprejemam izkušnje/nasvete v zvezi z marelami...

Thanks

Miško
Neposredna povezava do sporočila: 1
   marela/zapp
25.5.2005 10:16:39   
tinatona
Haj!

Jaz imam marelo od ABCja in sem z njo zelo zadovoljna (uno k je v akciji 16000). Malo me moti ker se jo ne da dat čist v vodoraven položaj - tako da jo moram podložit, ko grem z malim ven (je star 2meseca)... Drugače je pa super.

LP

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   marela/zapp
26.5.2005 9:03:11   
lin
Mi imamo freestyla pa smo zdaj nabavli še Zapp in smo fuuul zadovoljni,tudi že zaspala je notri pa ni blo nobene panike

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   marela/zapp
26.5.2005 9:04:13   
Mina1
Se podpišem pod LIN:

mi imamo 3-cikel MAXI TAXI SPEEDI in imamo tudi ZAPPa.
Prvi gre v Tourana, enoprostorca, drugi pa v malo Pando.

Fenomenalno:)-

pa-pa Mina1

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   marela/zapp
26.5.2005 23:18:17   
andrejaz
Tudi mi imamo Freestyla in Zappa, vendar se mi nič ne zdi, da bi bil moj Mark zaradi 5 točkovnega pripenjanja v vozičku kaj nesrečen. Tudi če mu zgornje naramnice namesto čez rame, potegnem pod pazduho, je lepo naslonjen nazaj in uživa v vožnji, čeprav bi se lahko vrtel.
Po moje je vse bolj odvisno od tega, kako je otrok navajen pripenjanja. Moj Mark je zmeraj in to že od vsega začetka pripet s 5 točkovnim varnostnim pasom in to v obeh vozičkih, v stolčku za hranjenje in tudi v nahrbtniku za nošenje otroka. Mislim, da se je tako navadil in nič ne pogreša skakanja in plezanja v vozičku.

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.