Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vaše izkušnje z Delavsko hranilnico 22.6.2009 12:00:32
|
|
|
|
vanilla
|
Sicer računa nimam tam odprtega, mi je pa že kar nekaj "strokovnjakov" na področju bančništva svetovalo, da bi bilo dobro tam odpreti račun ali kakšno varčevanje, ker so res ugodni, le da se premalo ljudi odloči zanje (še vedno vsi silijo v klasične banke). Midva sva zato prejšnji teden sklenila pogodbo o rentnem varčevanju pri njih, ker se nama je zdelo najbolj donosno. Pa mislim, da imajo tudi mesečno provizijo za plačevanje položnic najnižjo od vseh bank (ne vem točno, mislim vsaj).
|
|
|
|
RE: Vaše izkušnje z Delavsko hranilnico 22.6.2009 12:32:40
|
|
|
|
Ekaz
|
Provizija za plačevanje položnic je le 0,39 EUR, na pošti pa skoraj EUR. Zdaj imajo neko akcijo kreditov in bi 120 EUR prišla ceneje (nisem komitent) kot pri NLB, kjer sem komitent. Sedaj mi je tudi sodelavka, ki obračunava plače povedala, da ljudje veliko jemljejo tam kredit, ker imajo baje ful ugodne.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?