buča
|
Kar spat ne morem...pred 2 leti tazga cajta sem imela že celo noč drisko,pa bruhala sem...in menila,da je za vse kriva klobasa,ki sem jo jedla večer prej iz roštilja:)-:)-:)-v bistvu,pa so mi rekli,se je vse skupaj začelo....potem sem klicala v porodnišnico,da se slabo počutim...da sem noseča..ja gospa,koliko pa ste noseča...jah 3 dni čez rok:)-:)-:)-se je samo nasmejala in rekla,ja gor bo treba pridt...in res.Moj me je gor odpeljal okrog 7-7:30,potem so me dali na CTG,pa nič.Na hodnik so me poslali čakat...men pa tkoooo slabo.So nosile sestre fruštk....men še bolj slabo....potem so me pa kar pobrili,dali klistir in poslali na WC...nisem nič ven spravla,ker sem že celo noč driskala...potem pa kar na posteljo,če ste slaba,je rekla ena babca...so mi dali vse umetne popadke,potem,ko so mi 3 iskali žilo,ker so se vse skrile...in 3 predirali mehur,ker je bil tko trd,da ga nobena babca ni mogla predret...cel porod sem mela CTG priklopljen in moja Pika se je muvala vse do zadnjega...:)-:)-še enkrat na levi,pa desni bok,pa bo...kdaj bo,sem jo ene 3 vprašala(vse je blo ene 3krat:)-)in potem res...za spol nisem nikoli vprašala,me je pa babca v zadnjih popadkih spraševala,kako bo :modri: ali :roza: ime...je moj rekel Lučka...pa sem se zadrla,ne Lučka...pa je moj rekel Nika..pa sem se zadrla,ne Nika...potem pa sem jasno in glasno rekla PIKA!!!!Zanimivo,da nisva vedela spola,pa sva sam za punčko tulila...:)-al pa do fantka še prišli nismo,ker sem potem rodilaaaa!!!!!!:love::love:Lepo punčko imate...in so mi jo dali na prsa...takooo topla je bila...pa tako moja..pa tako glasno je jokala,da so jo vsi slišali...9nebesa9nebesaPotem so jo odpeljali,jo umili in prinesli nazaj.Imela je 3570g in 53 cm...Tako je dišala.....Rodila sem točno ob 11:33...mojega sončka...Ta sonček pa danes že reče:mamica moja:((:((:((Takoooooooooooooooo rada jo imam,da se ne da ne povedat,ne napisat.......ona je moje sonce,moja sreča,moje vse..........Danes je NAJIN DAN!Vzela sem dopust im bova uživale......:rozica::rozica::rozica:
|