|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Danes preznujemo celi 2 leti!!!!
25.5.2005 6:27:15   
buča
Kar spat ne morem...pred 2 leti tazga cajta sem imela že celo noč drisko,pa bruhala sem...in menila,da je za vse kriva klobasa,ki sem jo jedla večer prej iz roštilja:)-:)-:)-v bistvu,pa so mi rekli,se je vse skupaj začelo....potem sem klicala v porodnišnico,da se slabo počutim...da sem noseča..ja gospa,koliko pa ste noseča...jah 3 dni čez rok:)-:)-:)-se je samo nasmejala in rekla,ja gor bo treba pridt...in res.Moj me je gor odpeljal okrog 7-7:30,potem so me dali na CTG,pa nič.Na hodnik so me poslali čakat...men pa tkoooo slabo.So nosile sestre fruštk....men še bolj slabo....potem so me pa kar pobrili,dali klistir in poslali na WC...nisem nič ven spravla,ker sem že celo noč driskala...potem pa kar na posteljo,če ste slaba,je rekla ena babca...so mi dali vse umetne popadke,potem,ko so mi 3 iskali žilo,ker so se vse skrile...in 3 predirali mehur,ker je bil tko trd,da ga nobena babca ni mogla predret...cel porod sem mela CTG priklopljen in moja Pika se je muvala vse do zadnjega...:)-:)-še enkrat na levi,pa desni bok,pa bo...kdaj bo,sem jo ene 3 vprašala(vse je blo ene 3krat:)-)in potem res...za spol nisem nikoli vprašala,me je pa babca v zadnjih popadkih spraševala,kako bo :modri: ali :roza: ime...je moj rekel Lučka...pa sem se zadrla,ne Lučka...pa je moj rekel Nika..pa sem se zadrla,ne Nika...potem pa sem jasno in glasno rekla PIKA!!!!Zanimivo,da nisva vedela spola,pa sva sam za punčko tulila...:)-al pa do fantka še prišli nismo,ker sem potem rodilaaaa!!!!!!:love::love:Lepo punčko imate...in so mi jo dali na prsa...takooo topla je bila...pa tako moja..pa tako glasno je jokala,da so jo vsi slišali...9nebesa9nebesaPotem so jo odpeljali,jo umili in prinesli nazaj.Imela je 3570g in 53 cm...Tako je dišala.....Rodila sem točno ob 11:33...mojega sončka...Ta sonček pa danes že reče:mamica moja:((:((:((Takoooooooooooooooo rada jo imam,da se ne da ne povedat,ne napisat.......ona je moje sonce,moja sreča,moje vse..........Danes je NAJIN DAN!Vzela sem dopust im bova uživale......:rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
25.5.2005 6:30:04   
lenika
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
25.5.2005 6:33:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2005 7:02:09   
Lunca1
Vse naj naj.:darilo::torta::darilo::torta::darilo:

Pa :rozica: za mamico.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2005 7:02:42   
AnBan
:darilo::darilo:vse naj naj:torta::torta:, za mamico pa :rozica::rozica:!

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2005 7:11:10   
MEGY_Patricija
Ja tudi v mojem imenu eno dobro:torta::torta:pa velik kup:darilo::darilo::darilo: za malo PIKICO!!!!!Mamici pa lubčka dva pa šopek:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: od očija.

ČESTITAMO,¨!!!!!!!!!

JA še malo pa ga bomo mi tudi slavili!!!samo mi bomo pa pihali že 3:torta:

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.5.2005 8:06:23   
tesa
:bravo:Čestitke!:bravo:

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.5.2005 8:22:52   
Maxica
:sloncek::rozica::sloncek::rozica::sloncek::rozica:Čestitke obema!

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.5.2005 8:34:13   
Sara3
Vse naj, naj, naj,......:darilo::darilo::torta::torta::rozica::rozica:

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.5.2005 9:52:58   
cmokec
Vse najboljše za mamino punčko :bravo::torta::rozica::darilo:;):sloncek::pujs::bravo::torta::rozica::darilo:;):sloncek::pujs:

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.5.2005 10:30:48   
Pupica
čestitke:bravo::bravo::bravo::torta::darilo::torta::rozica:

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.5.2005 10:54:51   
kimi
Vse najboljše za 2 leti:torta::darilo:

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.5.2005 13:01:06   
india
Iskrene čestitke!!!!!!!!!:darilo::darilo::torta::torta::torta::torta::torta:

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
25.5.2005 21:23:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?