Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Obleka za spanje-vem, stotič že, ampak.... 24.5.2005 22:06:22
|
|
|
|
špelica
|
Moj spi v bodiju s kratkimi rokavi in tankem pajacu(pižama), pa valjda v vreči brez rokavov, ker je sicer ves odkrit! Pa mu ni vroče.
|
|
|
|
Obleka za spanje-vem, stotič že, ampak.... 24.5.2005 22:27:17
|
|
|
|
eva1
|
hm...moj spi v bodiju z dolgimi rokavi in bombažne tanke žabice, pa se mi tut zdi da mu je vroče:zmeden2: pa copatke(ker nogice pa ima včsih mrzle) tako da ne vem:zmeden2::zmeden2: Lp, Eva in Luka
|
|
|
|
Obleka za spanje-vem, stotič že, ampak.... 24.5.2005 23:03:50
|
|
|
|
piščanc
|
naš zaenkrat spi v tankem pajacku z dolgimi rokavi in tanki spalni vreči brez rokavov.
|
|
|
|
Obleka za spanje-vem, stotič že, ampak.... 24.5.2005 23:09:00
|
|
|
|
tanaja*
|
Tia spi v tanki pižami-pajacku, Žiga pa v "normalni" pižami + bokserce...
|
|
|
|
Obleka za spanje-vem, stotič že, ampak.... 24.5.2005 23:09:34
|
|
|
|
tanaja*
|
aja... pa oba imata dolge rokave
|
|
|
|
Obleka za spanje-vem, stotič že, ampak.... 25.5.2005 7:19:11
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Tanko spalno vrečo s kratkimi rokavi, tanko pižamo, da gledajo stopala ven in od vremena odvisno kakšen body. Za enkrat pretežno še kar z dolgimi rokavi. In je tudi skorajda vedno prepotena. :muca:
|
|
|
|
Obleka za spanje-vem, stotič že, ampak.... 25.5.2005 7:35:31
|
|
|
|
ZARA
|
Zara spi v tankem bodyju z dolgimi rokavi pa v vreči...to je to!! A nimaš vreče,Hu:hudicek:Anita??
|
|
|
|
Obleka za spanje-vem, stotič že, ampak.... 25.5.2005 9:47:03
|
|
|
|
puncica
|
Jst ji zdej zadnje dni sam bodi z dolgimi rokavi oblečem, pa seveda s koutrom pokrijem. Pri nas se ne razbrca, pač pa zleze čist pod kouter, pol ji pa vroč rata, tako da smo jo začel sam v bodi oblačit. Čeprav danes je bla grozna muska, pa ne vem al je bla luna al zobi al kaj?:zmeden2:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?