Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Razvijanje digitalnih fotografij 24.5.2005 21:57:08
|
|
|
|
Gina
|
Enkrat se rekle, da so s pošto zadovoljne. Jaz kar tja nesem, nisem še preko neta naročala, ampak sem s pošto ful zadovoljna. http://www.posta.si/Namizje.aspx?tabid=96
|
|
|
|
Razvijanje digitalnih fotografij 24.5.2005 22:21:06
|
|
|
|
anitaz
|
e-foto je ZAKON!!!
|
|
|
|
Razvijanje digitalnih fotografij 24.5.2005 22:43:08
|
|
|
|
niki5
|
Kaj pa razviti slike za velikosti osebnih dokumetov :zmeden: ena je enkrat omenjala in nikakor ne najdem :(
|
|
|
|
Razvijanje digitalnih fotografij 25.5.2005 7:07:15
|
|
|
|
AnBan
|
www.mixi.tv Jaz samo še pri njih razvijam!
|
|
|
|
Razvijanje digitalnih fotografij 25.5.2005 8:27:54
|
|
|
|
Žirafca Helena1
|
jaz pa pri www.fotofantasy.si Majo akcijo, slikce po 24 SIT. pa ni treba dostave plačevat, če maš kje v bližini ene od njihovih številnih poslovalnic po Sloveniji. Pa še lepe fotke nardijo, ki jih prej pregledajo. Aja, pa še določiš lahko kje se sliko obreže, če hkočeš 10x15. Sem pa tud pri pošti razvijala, pa majo tko umetne barve. Prov preveč jih nabijejo, da kar oči bolijo. čao, Helena:miska:
|
|
|
|
Razvijanje digitalnih fotografij 25.5.2005 8:48:53
|
|
|
|
pravljica
|
jaz pošljem kar k šparu...(ti vse na njihovi strani piše)...tudi sam določiš okvir, kako obrežejo sliko (za osebni dokument pa ni opcije)...v glavnem, dvignem slike takrat, ko sem tam (v europarku)
|
|
|
|
Razvijanje digitalnih fotografij 25.5.2005 8:51:40
|
|
|
|
Carovnica Mica
|
mixi.tv 25 sit 10x14 cm najceneje v slo pa slike so lepe!!:bravo:
|
|
|
|
Razvijanje digitalnih fotografij 25.5.2005 8:58:59
|
|
|
|
Žirafca Helena1
|
Carovnica Mica, v foto fantasy so en tolar ceneje:bravo::bravo::bravo: Sam da me ne boš zarad te ugotovitve začarala v:pujs:.:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Razvijanje digitalnih fotografij 25.5.2005 9:29:06
|
|
|
|
danajana
|
http://www.foto-asja.si/ mislim da bo tole najcenejše v SLO - 19 Sit fotka
|
|
|
|
Razvijanje digitalnih fotografij 25.5.2005 9:31:10
|
|
|
|
Žirafca Helena1
|
danajana, kakšne pa so slike? A so lepe? Hvala, Helena:miska:
|
|
|
|
Razvijanje digitalnih fotografij 25.5.2005 10:28:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas najbolje izpadejo slike na digifotu, efoto pa nam ne ustreza, slike so veliko slabše kvalitete. Edino dostava z Yelogistick je :grrr:.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?