Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Varovalo pri marela vozičku 21.6.2009 9:00:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri obeh punčkah sem imela varovalo pri vozičku a sem ga odstranila.Čisto nič ga nismo rabili.To je moje mnenje
|
|
|
|
RE: Varovalo pri marela vozičku 21.6.2009 9:14:20
|
|
|
|
Dashenka
|
Varovalo je zame popolnoma nepotreben okrasni dodatek vozička. Pri hčeri smo od dopolnjenega 3m dalje uporabljala MacLarnov Tehno, ki je prav tako brez varovala in ga popolnoma nič pogrešala. Svetujem ti nakup MacLarna, ki je bistevno boljša izbira v primerjavi s PP. Lažji, bolje vodljiv, trpežnejši.
|
|
|
|
RE: Varovalo pri marela vozičku 21.6.2009 9:29:38
|
|
|
|
*Mojca*
|
Punci hvala Dashenka: v bistvu se bolj nagibam k Maclarnu Mogoče me moti to, da se ne poleže do konca, ampak mali tako al tako redko spi v vozičku...
|
|
RE: Varovalo pri marela vozičku 21.6.2009 23:14:01
|
|
|
|
tanci29
|
tudi jaz sem bla v dilemi ko sem ga kupovala, sem mislila da ne bo hotel sedet in bo dol skakal ker nikoli ni hotel bit pripet v vozičku, v mareli se rad vozi od prvega dne pa še pripet je brez problema, kupili smo maclarna in je res super, ful se lepo vozi uglavnem eden boljših nakupov
|
|
|
|
RE: Varovalo pri marela vozičku 24.6.2009 11:12:38
|
|
|
|
fusia
|
Mi imamo Zappa, ki je v osnovi brez varovala, smo ga pa dokupili in meni se zdi fajn, ker se otrok lahko prime za ta obroč in nahne naprej, lahko ga vozimo tudi če ni privezan ipd. Ni pa nepogrešljivo, itak ga tudi mi velikokrat pozabimo namontirati.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?