Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
buzz 2005, prednje kolo 19.6.2009 16:03:06
|
|
|
|
staška
|
Pozdravljeni! Od prvega otroka imamo voziček Buzz, letnik 2005. Sicer je že kar v slabi barvni kondiciji, vendar sam voziček ok. Razen...presneto prednje kolo. Že pri prvem otroku sem ga preklela, zdaj pa me kar mine, ko se spomnim, da bom spet rila po terenih, ki za ta voz niso. Kupili smo ga pa, ker je bil možu tako strašno všeč- jap, na sprehode pa hodim jaz... Poanta? Ali katera ve, ali je mogoče namestiti kako drugo prednje kolo (ne vem, mogoče novejši model). Nekaj, kar bi ta fin mestni voz spremenilo v bolj robustnega. LP
|
|
|
|
RE: buzz 2005, prednje kolo 19.6.2009 21:50:06
|
|
|
|
Tanja74
|
V BC lahko naročiš zimsko sprednje kolo (mislim, da stane okoli 60 Eur). Je pa gumijasto, tako kot zadnji dve kolesi.
|
|
|
|
RE: buzz 2005, prednje kolo 19.6.2009 22:16:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja74 V BC lahko naročiš zimsko sprednje kolo (mislim, da stane okoli 60 Eur). Je pa gumijasto, tako kot zadnji dve kolesi. Si mislila, da je napihljivo, a ne ? Sem ga že videla in se mi zdi super rešitev.
|
|
|
|
RE: buzz 2005, prednje kolo 20.6.2009 0:17:24
|
|
|
|
Tanja74
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: Tanja74 V BC lahko naročiš zimsko sprednje kolo (mislim, da stane okoli 60 Eur). Je pa gumijasto, tako kot zadnji dve kolesi. Si mislila, da je napihljivo, a ne ? Sem ga že videla in se mi zdi super rešitev. To sem mislila ja! Gumijasto....He,he... jaz!
|
|
|
|
RE: buzz 2005, prednje kolo 20.6.2009 9:04:28
|
|
|
|
barika
|
|
|
|
|
RE: buzz 2005, prednje kolo 21.6.2009 14:23:38
|
|
|
|
staška
|
Ali tako kolo že kdo ima, oz. kakšne izkušnje z njim? Lp
|
|
|
|
RE: buzz 2005, prednje kolo 21.6.2009 14:55:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ena Božičkova pomagačica ga ima ... mislim, da ima nick tasa.m ...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Čudež poroda ujet na fotografijiVeliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.