|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dekliščina
24.5.2005 13:51:27   
Anonimen
Punce najbrž vas je večina le na tem forumu, zato sem še tukaj postavila vprašanje.

Rabim pa čim več nasvetov, kako jo zagosti nevesti na dekliščini.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dekliščina
24.5.2005 14:05:33   
aljča
Ojla Alja!

Moja dekliščina je bila pred 13 leti pa se je še kar lepo spomnim.;)Moje prjatlce so mi tako zagodle da so mi kuple eno staro kahlo za lulanje in kakanje in so vanjo naredile eno grozno packarijo od jajčk,likerja,čokolade v prahu,vina,piva,v glavnem so tako zmešale, da je bila ta packarija čist gosta pol so narezale noter še banane in sem morala to vse pojesti bljek.Ker pa sva imela skupaj fantovščino in dekliščino so mi pa pripravile še eno presenečenje.Iz beljaka jajc so mi naredile peno za britje in potem so namazale prvo balon napihnjen in sem ga mogla obriti z želetko ne da bi počil.Tolkrat ko je počil tolkrta sem morala spiti do dna vinčeka.Ko sem ta test opravila so mi pa še nastavile mojega:love: in ga zopet namazale z beljakom,potem sem ga pa morala obriti z jezikom.Moram ti povedati da je blo fuul nagravžno,ker ne smeš to packarijo pojesti ampak jo moraš ven špukati.Kolk so takrat ponucale jajc nimam pojma vem pa da so mi naredile ogromno velik zmešane pene beljakov.:)-:)-:)-:)-:)-
Če si mislila te vrste vragolije potem upam, da sem ti malo pomagala.:sloncek:
L.p.Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dekliščina
24.5.2005 14:12:58   
Pikipoki
Pozdravljena!

Pred kratkim se je o tem pisalo na forumu Ženski čvek in na Poroka.:)

Jaz poznam nekaj iger. Zabavnih, da smo se res nasmejali.
- lakiranje nohtov z zavezanimi očmi;
- iskanje prstana z mokrom obrazom v moki,moj mož je moral na fantovščini to početi v kavi (ko je dvignil obraz je bil kot črnc, pa še kave je imel polna usta;
- krojenjein šivanje spodnjih hlač za bodočega iz plenice ...:):):)

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dekliščina
24.5.2005 20:29:00   
ameli
Meni so prijateljice podarile cel set iz sexshopa. Napisale in zapele so mi pesem in prebrale nekaj zanimih nasvetov o vstopu v zakon. Bilo je super, res sem bila presenečena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dekliščina
25.5.2005 7:57:45   
neli-1
Pozdravljena,

lahko ti povem kaj so meni pripravile punce v soboto. Najprej so mi navezale okoli roke velik rdeč balon v obliki srčka in na njega napisale ime :love:, potem so mi izročile košaro z samimi koruznimi izdelki(pogačo, vloženo koruzo, polento, kosmiče ipd), ker sem zaenkrat še koruznica. Potem sem morala odgovoriti, na 20 simpatičnih vprašanj, na katere je odgovoril že prej :love:, da vidijo kako dobro se poznava,ipd.

Jaz namreč nisem želela imeti kakšne odbite žurke, ampak bolj druženje z prijateljicami, kakšen čvek.

Upam, da si dobila kakšno idejo,

pa-pa Neli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?