|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trapa, spet sem popustila in naredila test:(
24.5.2005 11:02:21   
anina1
Halo!
Kljub temu, da sem si (ze 100tič) rekla, da ne naredim več testa, se nisem mogla zardžat. Tiste, ki ste brale morda še veste, da sem najprej naredila Romed test 29. dan, pa 35. dan obakrat je bil test nagativen, in ker sem potem prebrala, da se je to že zgodilo, da test Romed negativen, nosečnost pa je, sem danes 43 dan kupila še Clear Blue. In žal. Romed je pokazal čist točno. Nosečnost je le v moji glavi!!! Res sem trapa. Zdaj sem se pa res odločla. Čeprav mi bo žal, ne bom več brala forumov s takšnimi temami, potem preveč mislim na tako željeno nosečnost in čeprav ste zlate, se vam morem odreči. Verjamem, da je dosti tudi na psihi. In niti slučajno ne kupim več nobenega testa. Zares! Če ne prej, mi bo nosečnost odkril naraščajoč trebuh (ha,ha).
Tako se poslavljam! Vsem želim hitro dve črtici in ko bo uspelo še meni, vam pa javim. Upam, da to ne bo čez sto let! Punce vso srečo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
24.5.2005 12:08:22   
girly
ja, si predstavljam ja! jst tud ne mislim več na :nosecka:. :sloncek: samo iz užitka in en zarad :duda: . to je res super! jst sm bla na začetku tud vsa zaskrbljena in žalostna, da ne bom mela :duda:, zdej pa mislem smao to, da ko bo bo. koncetriram se na druge stvari, načrtujva z :love: dopust in take stvari, lepe. ne mislim več samo na :duda: , testov pa tud jst ne mislim več delat, če bom :nosecka:, bom že ugotovila.

anina1, želim ti veliko veselja, užitkov, lepih stvari, ki niso povezane z :nosecka: ter seveda tudi :roza:, ampak da se s tem ne bi obremenjevala. ko boš pa srečka :nosecka: pa le javi

srečno in :miska:

(odgovor članu anina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2005 10:47:30   
ninchi
Haj obupanka!!!
naj ti povem, da nisi edina... tudi jaz venomer zapravljam denar za teste in je vedno minus... sem si rekla, da zdej mam pa dosti, ker sem vedno razočarana... bo, ko bo... sicer mi :hudicek: zamuja že 2 meseca, pa prsi me bolijo in te zadeve... samo test je vseeno negativen... mogoče je pa res vse v psihi... Punce, če čakamo in si želimo, bo že prišel čas, ko bomo postale mamice... glavo pokonci in z optimizmom naprej :):)... (morda se posreči med najbolj norim sexom:morje:)... by by Ninca

(odgovor članu anina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

SPOL OTROKA
MorjeMorje

Kaj mislite? Je bolje vedeti spol še nerojenega otroka ali ne?

Da (70%)

Ne (30%)

Število vseh glasov: 450

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!