Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
rjavkasti izcedek - pomoč! 24.5.2005 10:48:33
|
|
|
|
aljča
|
Sigurno se ti prebujajo jajčniki in možnost,da si imela O je tud velika.Zdej sam lepo živčke na hof pa lepo se mejta:sloncek::sloncek::sloncek: do prihoda druge:hudicek:,če seveda bo sploh prišla. L.p.Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
rjavkasti izcedek - pomoč! 24.5.2005 10:50:03
|
|
|
|
janapan
|
Ko sem jaz nehala s KT sem prvo:hudicek:po jemanju dobila tako kot med jemanjem na 28 dan vendar pa se mi je pred tem packalo že14 dni prej, kot si opisala rjavkast izcedek. menstruacija je bila pol močnejša in je trajala tri dni, tako je blo še naslednji mesec potem pa se ni packalo več....verjetno poteka kakšna,,stabilizacija,,;) Želim ti da bi bla srečka čimprej
|
|
|
|
rjavkasti izcedek - pomoč! 24.5.2005 10:53:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena! Tudi meni se je zgodilo podobno,ko sem nehala jemati KT po 5 letih.Prvi mesec po prenehanju se mi je pokazal :hudicek: podoben izcedek za dva dni, je blo bolj malo, in ko sem vprašala G kaj bi to bilo je rekla, da je šlo za vmesno krvavitev in da naj bi se to pogosto zgodilo po prenehanju jemanja KT.Tisti mesec sem tudi dobila :hudicek: točno na 28 dni, vse kasnejše pa so bile na 45 dni, teh krvavitev pa več ni bilo.Tako da pričakuj, da se ti bo najverjetneje :hudicek: uredila spet tako, kot je bila preden si jemala KT. Pa ne pozabi jemati Folno kislino in počakaj vsaj 3 mesece preden zanosiš. Veliko sreče ob delanju:duda:.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Pašteta, salamedejziKdaj ste svojim malčkom ponudile pašteto ali salamo? (kakšno?)prej (
14%)
10m (
10%)
11m (
4%)
12m (
16%)
13m (
9%)
kasneje (
48%)
Število vseh glasov: 338Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!