|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako lajšati slabost?
24.5.2005 10:21:49   
Anonimen
No, meni je že malo slabo :( Zdi se mi da je vsak dan huje. Se je kateri tudi vrtelo v glavi? Sem v 7. tednu. Kaj priporočate za lajšanje slabosti?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako lajšati slabost?
24.5.2005 10:26:42   
tinkamiška
Hojla Caffee:rozica:

Jst se že nekaj časa spopadam s salbostjo in sem ugotovila, da če jem zvečer, mi je zjutraj manj slabo, obvezno moram pojest zajtrk-kakšen cornflakes. Jančika mi je tudi zrihtala ingverjev čaj, včasih pomaga pomarančni sok, pomaga mi tudi toast. Vmes pa šopam kakšno sadnje, da se nebi že kr na začetku tako zredila. Vglavnem želodček ne sme biti prazen.

Upam, da bo kmalu bolje:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako lajšati slabost?
24.5.2005 10:33:14   
Nattka
Večkrat sem že prebrala, da se slabosti malce olajšajo, če večkrat na dan kaj poješ (večkrat pomeni tudi vsako uro-uro in pol), ampak samo toliko, da daš nekaj v usta. Čeprav največkrat ne paše, pa se je treba mal potrudit.
Mogoče pa ima katera še kak uporabnejši recept.
8) Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako lajšati slabost?
24.5.2005 10:40:19   
petja
Hej!
Moram se pohvaliti, da so moje slabosti končno minile :bravo::bravo::bravo: (sem v 14. tednu), sem pa imela grozne, tako da ti lahko svetujem, kaj je meni pomagalo.

1.) ves čas sem morala nekaj jesti (grisine, bobi palčke, prepečenec, banane ...) --> jej hrano, ki ne redi preveč, pa ki nima okusa (da se ti ne bo spahovalo)
2.) ful so mi pasale juhe
3.) ne jej čebule, paprike, česna ... ker se ti bo ful spahovalo
4.) pazi pri sumljivih omakah na hrani (jaz sem jedla samo pusto meso in krompir, brez kakšnih omak)
5.) ful mi je pasal pire krompir
6.) če se ti spahuje po hrani, definitivno pomaga Donat, če ga nimaš, lahko uporabiš tudi coca colo (men so mehurčki veliko bolj pasali kot negazirana pijača)
7.) ful so mi pasali kompoti

Glavni nasvet pa je zagotovo, da poskusi čim večkrat spraviti kaj vase. Pa poskusi se zamotiti, ker tako pozabiš na slabost.

Lp, petja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako lajšati slabost?
24.5.2005 10:43:26   
tannya
Večkrat na dan manjši obroki,pomarančni sok in radenska,kruh, dovolj počitka in veliko spanja, redno gibanje (najbolj sprehodi po svežem zraku), metin čaj ali pa zeliščni z limono....
To sem jaz prakticirala, imela pa sem hude slabosti cele tri mesece (še zdaj občasno) in bruhala tudi po 5x na dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako lajšati slabost?
24.5.2005 10:47:05   
pinka
Tudi jaz sem na začetku sedmega tedna in čutim slabosti. Ravnokar sem morala v trgovino po sadje, pa studenten futer, da med službo nekaj grickam, ker mi pomaga. Zdajle bo pa malica. JUPI!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako lajšati slabost?
24.5.2005 10:58:40   
Anonimen
Resnično hvala za vaše nasvete! Hrana se mi res upira, smrdi, apetita nimam, ampak se "posiljujem" s sadjem in jogurtom ( v službi)...ampak JUHICO..JOJ KAKO BI JO ZDEJ Z VESELJEM POJEDLA!!!

Kaj pa ingverjeva korenina? Res pomaga žvečenje le-te?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kako lajšati slabost?
24.5.2005 11:04:35   
tinkamiška
Jst je nebi mogla žvečit, ker peče:zmeden:, lahko si je pa malo nastrgaš pa narediš čaj iz nje. Meni čaj kr pomaga, ampak moram pa tut še kej pojest, če mam prazen želodec:)-

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kako lajšati slabost?
24.5.2005 11:13:10   
Anonimen
A se ta čaj kupi v lekarni?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kako lajšati slabost?
24.5.2005 11:16:13   
tinkamiška
Menda ne, meni ga je zrihtala prijatlca, ki ga do bi iz Anglije, ampak mislim, da lahko kr svežo korenino nastrgaš in si iz nje nardiš čaj. Lako pa tudi piješ metin čaj, baje da tudi paše, jst sem si še malo imone notr stisnla, pa mi je tudi pasal:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kako lajšati slabost?
24.5.2005 19:50:52   
Grascakinja
Še preden vstaneš iz postelje, en kreker. Mej skoz pomalem poln želodec (na eno uro približno en kos ali še pogosteje) čim bolj neredečih suhih stvari:
riževi vaflji
košček prepečenca
wasa kruhki
krekerji
Pa tudi sicer pazi na prehrano (ne sladkarij in tako naprej, pa veliko veliko tekočine, sadja in zelenjave).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kako lajšati slabost?
24.5.2005 19:56:58   
Nannn
so ti ze punce odgovorile na tvoje vprasanje...men se je mal umirilo...jem veckrat in po malo...predvsem mi pae pire krompir...pa Leibnitz piskoti mi gredo v tek :)-

pac to bomo dale skoz pa bo ane ane...

Nannn :muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kako lajšati slabost?
24.5.2005 20:21:40   
kofetek2010
meni ni nič pasalo in nič pomagalo, prvič mi je bilo 5 dni skupaj slabo, potem en teden mir, potem spet 4 dni, bruhanje in slabost 24 ur na dan, bruhala sem na 20 do 30 minut, če sem pojedla kaj ali nič, tudi ponoči :( za crknit! G mi je že zagrozil, da me bo poslal v bolnico :(
sedaj sem v 13 tednu in se je stanje umirilo, upam, da za vedno ;)

v prvi nosečnosti sem imela le tiste tipične jutranje slabosti, poješ piškot še v postelji, pa je 8) ampak to, kar se mi je sedaj dogajalo, pa ni bilo več humano :((

uživajte vse skupaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kako lajšati slabost?
24.5.2005 21:48:52   
Aninka
Joj sem vesela, da sem nasla ta forum :)
4 tedne sem noseca in ze cel teden mi ni nehalo biti slabo, gabi se mi dobesedno vse, od belega kruha do pomaranc. Pocutim se, kot da imam poln zelodec zraka, ves cas kolcam. Bom posklusila takoj zjutraj kaj pojesti, kot ste svetovale, ker drugace tega nisem navajena, razen kaksnega sadja.

LP vsem :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......