Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Temperature Pag -naslednji teden (a je to... 19.6.2009 5:46:30
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Do nedelje, ko gremo domov se bo glih do ene 28 segrel. Za koliko časa greste pa ostali?
|
|
|
|
RE: Temperature Pag -naslednji teden (a je to... 19.6.2009 6:55:47
|
|
|
|
blaža
|
mi gremo od sobote do sobote. No mogoče pa le bo kej iz vremena, ker vsak dan malo spremenijo napoved in vsak dan ima oblaček manj dežja. Upanje umre zadnje. Mi je prav težko štekat, da je danes tako sonce in kuri kot zmešano, jutri pa bo za dat gor dolge rokave. No bomo vsaj lepo potovali, če jutri ne bo vroče. Pa zgodaj bomo štartali od doma, že nekje ob 6ih, da bomo čim prej tam. Bomo že šli kam pohajat, pa tudi družbo bomo imeli, tako, da ni panike za jutri, pol pa čakam sonček.
|
|
RE: Temperature Pag -naslednji teden (a je to... 19.6.2009 7:16:08
|
|
|
|
ZARA
|
Zoprno je, če ni vremena na dopustu. Sicer pa kar verjamem, da bo tako blesavo vreme, glede na klimatske spremembe. Danes bo 35, jutri 16. Upam, da vas ne bo zeblo preveč in, da vam vreme ne bo pokvarilo dopusta.
|
|
RE: Temperature Pag -naslednji teden (a je to... 19.6.2009 15:37:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi gremo tud od sobote do sobote. Ma sej bo, zdej že mal bolš kaže kot včeri, na koncu pa sploh ne bo dežja . mi pa štartamo že ob treh, da mi bo tamala spala v avtu, ker se noče vozit. No vsaj upam, da bo
|
|
|
|
RE: Temperature Pag -naslednji teden (a je to... 19.6.2009 16:40:23
|
|
|
|
robinzon
|
Na Pag hodimo že več kot 20 let, pa je samo enkrat dva dni deževal, tako, da kar težko verjamem, da bi bilo cel teden slabo vreme. Dostikrat gledamo velebit in je ves siv in v oblakih, na Pagu pa sonce.
|
|
|
|
RE: Temperature Pag -naslednji teden (a je to... 19.6.2009 17:02:57
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Robinzon super, za tako spodbudne novice. Nina7 - kam pa greste, v kateri kraj? Mene tudi zanima kako bo naša najmlajša sprejela, da jo bomo sred noči zbudli ? Bomo tudi mi verjetno šli okoli pol treh do treh.
|
|
|
|
RE: Temperature Pag -naslednji teden (a je to... 19.6.2009 17:23:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Robinzon men tud vsi pravjo, da je skor nemogoče da bi bil tm cel tedn dež Pingvinčica v Mandre gremo pa vi? Tud mene zanima kako bo ponoč ko jo bom zbudila. Jest jo mislim sam v avto prestavt pa da spi naprej. Bomo videl kako bo ona na to reagirala
|
|
|
|
RE: Temperature Pag -naslednji teden (a je to... 19.6.2009 18:22:11
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Ja jaz ju mislim tudi sam v avto prestavit, pa da spita naprej sam sem skor 100%, da mi vsaj pri eni ne bo ratal. Taveča že danes cel dan nabija mami kdaj gremo na morje? Danes? Gremo pa v Straško.
|
|
|
|
RE: Temperature Pag -naslednji teden (a je to... 23.6.2009 12:10:48
|
|
|
|
naja17
|
pingvinčica, nina7, blaža... bi blo fino, da mate dostop do neta in iz prve roke javite kako je dol, ker midva bi šla tud jutri mal dol?
|
|
|
|
RE: Temperature Pag -naslednji teden (a je to... 23.6.2009 12:30:31
|
|
|
|
Alfabeta
|
Jaz sem sedaj govorila s prijateljem ki je na pagu in pravi, da je sicer 22C ampak kar malo skropi, pa oblačno je. Sicer pa je napovedano kar slabo. Poglej zgornjo napoved. Mi bomo verjetno vseeno jutri šli
|
|
|
|
RE: Temperature Pag -naslednji teden (a je to... 23.6.2009 13:34:21
|
|
|
|
Antilopa
|
Mi smo tukaj v Novalji že od srede in je od sobote naprej grozno vreme... piha, dežuje, temperatura se ne povzpne na več kot 20 stopinj. Pa baje naj bi bilo táko do konca tedna
|
|
|
|
RE: Temperature Pag -naslednji teden (a je to... 23.6.2009 14:02:01
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Mi smo tukaj v Novalji že od srede in je od sobote naprej grozno vreme... piha, dežuje, temperatura se ne povzpne na več kot 20 stopinj. Pa baje naj bi bilo táko do konca tedna Ja, kako? Ta prijatelj ki je pa ravno v Novalji pa pravi da je 22C Eden sedaj narobe gleda. No, sicer pa je vseeno za 2 stopinji MI gremo vseeno dol, ker ponavadi je tako, da ko pridemo dol je pa situacija povsem druga... Bo že....
|
|
|
|
RE: Temperature Pag -naslednji teden (a je to... 23.6.2009 14:09:10
|
|
|
|
Antilopa
|
Ja no... 2 stopinji sta pa res velika razlika Prejle smo šli z avtom ven in je kazalo 20, zdajle pa jih je mogoče tudi že 22, ampak mene vseeno zeeebeee
|
|
RE: Temperature Pag -naslednji teden (a je to... 23.6.2009 14:17:19
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Ja no... 2 stopinji sta pa res velika razlika ITAK!!!
|
|
|
|
RE: Temperature Pag -naslednji teden (a je to... 28.6.2009 19:08:11
|
|
|
|
naja17
|
Uf, prišla zažgana s Paga...
|
|
|
|
RE: Temperature Pag -naslednji teden (a je to... 28.6.2009 19:13:50
|
|
|
|
blaža
|
meni se je tudi ratalo malo zažgat na sončku. No vseeno ni blo lih neko lepo vreme na Pagu. Včeraj smo prišli domov. Prve tri dni je blo ful slabo, da smo morali ta malemu dat vetrovko, pa trak za ušesa,.. No pol nekje v sredo in četrtek je blo ok, tudi za kopanje, sicer pa le za ta korajžne, ker je bla voda mrzla. Pol pa še dva dopoldneva topla, popoldne pa spet slabo vreme. No mi smo pa itak meli še druge težave. Tudi pri zdravniku smo bli v Novalji. Je pa ta mali dobil 4 zobe naenkrat. Štirke in je blo veselo, pol je pa še grdo začel kašljat,... No ma vseeno čeprav smo se samo dva dneva kopali, sem malčič depresivna, ker smo spet doma, čeprav se bomo še kopali letos.
|
|
RE: Temperature Pag -naslednji teden (a je to... 29.6.2009 7:24:21
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Uf, prišla zažgana s Paga... Enako-.....pa ful okopana
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?