|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dilema-Bosna ali Srbija?
17.6.2009 23:45:23   
net
Na kratko naj povem, za kaj se gre... Z možem bova za letošnji glavni dopust najela avto dom. Potovanje bi naj potekalo v dveh delih. Drugi del potovanja nameravamo preživeti v kampu Monika (Molunat), problem pa nastane pri prvem delu potovanja. Ne moreva se nekako odločiti ali bi šla do hrvaške obale preko Bosne (ogled mesta Jajce, Sarajevo, Mostar) ali preko Srbije (ogled Beograda, nato potovanje do kampa preko Črne gore). Vsekakor je v prvi opciji manj vožnje, v drugi pa...pojma nimam. AD je naš za 10 dni, 5 dni nameravamo preživeti v kampu. Zanima me vaše mnenje; katera linija potovanja je nekako bolj zanimiva? Vem, da kamor koli bomo šli, se bomo imeli fajn. Če imate kakšne izkušnje s tema dvema državama, se toplo priporočam...
Pište, pa hvala za nasvete...user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dilema-Bosna ali Srbija?
18.6.2009 6:07:00   
Zala01
Midva z možem sva že 4 leta nazaj šla z avtomobilom po bivši Ju, sva bila v vseh tvojih naštetih mestih. Meni je neprimerljivo bolj sedla Bosna kot Srbija. Ljudje so bili veliko bolj prijazni, sam način življenja mi je bil bolj zanimiv, ma v bistvu v vsem mi je Bosna pustila tako pozitiven pečat, da komaj čakam, da gremo spet kaj tja.
No, kakorkoli se boš odločila, uživajuser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu net)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.6.2009 7:58:36   
naja17
Jaz bi se definitivno odločila za 1. varianto...

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2009 11:59:16   
sanja nk.
Ti lahko iz izkušen povem, sicer ne avtodomskih po teh krajih, ampak...tako je : 1. varianta, je bolj mirna, vidiš malo drugačno zgodovinouser posted image , bolj pustinja, pa Sarajevo je mesto ki očara, kljub vojni...., za manjše otroke je boljša ta pot...
2. varianta je daljša, več si na cesti, srbi so katasrtofalni vozniki,, da o kampih ne govorimuser posted image , to je destinacija za "familije v akciji"...., Beograd je pa party grad,
Ubistvo na prvi varianti boš spoznala, starejšo zgodovino.., v drugi pa novejšo pa žur do jutrauser posted image .., zdaj pa za kero smer si....Čeprav črno Goro bi jaz na tvojem mestu ločeno pogledala,...za varianto bi se pa po občutku odločila
lp

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.6.2009 12:38:15   
net
Hvala za nasvete. Se bova verjetno res odločila za Bosno, predvsem zaradi manj vožnje, ker sta otroka stara šele 4 in 2 leti. Beograd pa si bova raje privoščila, ko bojo že otroci tudi za žur, al pa vsaj ne bojo več v plenicahuser posted image user posted image .

(odgovor članu net)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.6.2009 12:49:33   
marsovcek
No jaz imam pa ravno obratno izkušnjo. V Srbiji vsi do fulla prijazni, muzikantje so nam v gostilni zapeli Trzinko,... imajo radi naš narod,.V BIH pa, sploh v Sarajevu, na večih mestih so nas poskušali oguljufati,...... Najlepše pa nam je bilo v Makedoniji, prijazni pa še poceni, veliko lepih stvari, je res kaj za vidt. Morje lahko zamenjaš za Ohrid ali pa katero drugo jezero.

Ti si moj b..

(odgovor članu net)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.6.2009 13:22:31   
sanja nk.
IZVIRNO SPOROČILO: marsovcek

No jaz imam pa ravno obratno izkušnjo. V Srbiji vsi do fulla prijazni, muzikantje so nam v gostilni zapeli Trzinko,... imajo radi naš narod,.V BIH pa, sploh v Sarajevu, na večih mestih so nas poskušali oguljufati,...... Najlepše pa nam je bilo v Makedoniji, prijazni pa še poceni, veliko lepih stvari, je res kaj za vidt. Morje lahko zamenjaš za Ohrid ali pa katero drugo jezero.

Če se pustiš oguljofati, te bodo pa itak že na prvem vogalu user posted image

(odgovor članu marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 14:26:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sanja nk.)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.6.2009 20:21:28   
donat
sory, ampak meni ni nobena varjanta všečuser posted image

(odgovor članu net)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.6.2009 20:51:34   
ALWAYS LARA
no ne bi se strinjala o manj vožnje. do sarajeva imaš 8 ur ali več k se boste vrjetno ustavlal pogosto, do beograda pa slabih pet oz malo več če se boste ustavljal.
po bih so ceste obupne, vse je neki ovinkasto in se ti zdi da nikamor ne prideš. sej bo srbiji ni dost boljše, ko si dol iz avtoceste pa vseeno si vsaj prej tam.
jaz sem bila letos na izletu v sarajevu (sarajevo je men zakon mesto drgač= v beogradu še turistično nisem bla mi pa moj pravi da je tut ful lepo sploh tam na šetališču ob reki

če hoč ti kam na mail pošljem moje mini potopisno poročilo :)

(odgovor članu net)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.6.2009 21:32:05   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: marsovcek

V Srbiji vsi do fulla prijazni, muzikantje so nam v gostilni zapeli Trzinko,... imajo radi naš narod

Evo, enake izkušnje imam jaz iz Beograda... s tem, da nam niso peli Trzinke user posted image Drugače pa imajo Beograjčani Slovence radi, so zelo ustrežljivi...

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.6.2009 21:43:06   
resnično srečna
Bosna...super...Sarajevo je magično...no vsaj jaz sem 3 leta nazaj uživala...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.6.2009 21:46:20   
botrca
Srbija, Srbija in še enkrat Srbija...user posted image . Manj vožnje in Beograd je lepo mesto.
Ampak je pa nekaj, sami ne boste v nobenem mestu videli tisto bistvo ki jih krasi, za take izlete bi vam priporočala da se odpravite s kakšno turistično agencijo in takrat ko bo vodič zraven bo tisto tapravo. Tak pa ne boš kaj dosti videla ne v BG ne v SA, pa boš rekla kako je tam brezveze.

Pokradejo te lahko tudi pri nas tak, da to ne drži samo za Srbijo in Bosno.
Oba naroda imata rada Slovence, posebej Srbi.
Ceste in vozniki so pa v obeh državah zgodba zase. Edino, da ima Srbija lepše ceste. Bosanci so pa bolj divji na cesti, kot Srbi.

Ti se odloči sama, pa lepo se imejte.

< Sporočilo je popravil botrca -- 18.6.2009 21:53:03 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.6.2009 14:31:41   
citrončica
Jaz lahko le za Bosno rečem da je super, sva se včeraj vrnila z enotedenskega potepanja od tam, sva imela odprte možnosti: še kak dan Črne gore ali Srbije, pa je bilo še za to komaj dovolj časa, res je bilo prelepo, super, povsod...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?