|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neum - Hotel STELLA
17.6.2009 21:28:33   
cmok7
Ena od možnosti, da bi letos šli v ta hotel, a mogoče kdo ve kako je?

Hvalauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Neum - Hotel STELLA
17.6.2009 21:53:07   
Primoza
Odkar sem videl na njihovi obali decembra 2007 uporabljene igle in gumico se mi je Neum zagnusil. Seveda pa je verjetno tudi drugje podobno ampak ker je tam obale malo je vse še bolj na kupu.

(odgovor članu cmok7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.6.2009 8:06:19   
naja17
Sicer osebnih izkušenj še nimam, ampak pohval pa nisem še slišala. Ne o hotelu, ampak na sploh o Neumu... Nekateri so se kar nazaj čez mejo vozili kopat. In kolikor mi je poznano, so vsi hoteli dostopni po stopnicah in če imate deco, je treba trogat otroke, bazenčke, rokavčke itd. Pa še enkrat mi je en razlagal, da ga je tako na wc tiščalo, pa ni imel kam it in je komaj prnesu po stopnicah gor user posted image ... Ne vem no, po moje, da se najde kaka boljša izbira...

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2009 9:18:03   
gita10
Mi pa smo bili pred parimi leti v Neumu v hotelu Sonce. Hotel je skoraj na plaži, hrana je bila več kot odlična. Zajtrki so bili bogato založeni, večerja pa je bila 4 menije vsak večer - in zelo okusna. Meni je osebno boljše kot pa samopostrežna večerja.
Zvečer smo lahko odšli v Dubrovnik, v restavracijah smo lahko jedli prstace po zelo ugodnih cenah. Tako, da mi smo se imeli lepo . Edino plaže so zelo polne vendar me to niti ni kaj preveč motilo, ker sem zelo zgoden tip in sem že navsezgodaj zjutraj hodila po plaži in si rezervirala svoje lažalnike. Sicer so pa iste gužve v Tuniziji in Turčiji tako, da je tako vseeno. je pa res, da se ne more primerjat z kakšnim dalmatinskim otokom, kjer imaš svoje divje plaže.
Vendar je meni bilo čist o.k. za malo denarja ( 2 dni Hvara = 7 dni Neuma)
Tisti, ki je pa moral na wc nazaj v hotel je pa grozovito neiznajdljiv ob vseh tisti kafičih in pizzerijah.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.6.2009 21:11:14   
ThinkPink
S samih hotelom sva bila zelo zadovoljna: izredno dobra hrana, prijazno osebje, lepe, čiste sobe, lep razgled. Plaža urejena, voda bistra. Motilo naju je edino miljon stopnic do plaže - kar pač greš, ni problema - če bi pa mogla še otroka in voziček gor vlačiti, pa bi bilo ful neprijetno. Pozitivno mi je bilo tudi to, da je Neum dobro izhodišče za izlete: v 1,5 uri si v Mostarju, Dubrovniku, Međugorju, na kakšni lepi plaži na Hrv. strani...Tako, da nama je bilo sicer super, ker sva bila en dan ves dan na izletu, drug dan pa sva počivala na plaži.
Res pa je v samem Neumu nimaš kam za iti, kaj za videti - razen tiste 3 hotele, pa nekaj razbirtih stavb, tako da imaš občutek kot da je še vojna tam. To je bil definitivno najin najbolj poceni dopust, pa največ sva videla. Ampak s familijo pa ne bi šla še enkrat tja.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.6.2009 22:42:07   
pokica_
Jaz sem bila že 3x v Neumu, ampak v hotelu Sunce, za katerega lahko povem same lepe pohvale! Kar se tiče pa hotela Stella, pa ga nebi izbrala, res zaradi tistih 100 nekaj stopnic, po katerih prideš do plaže.

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?