Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako kupovati preko interneta - Babycenter 17.6.2009 17:09:55
|
|
|
|
Anitka
|
Nakup je precej enostaven. Se prijaviš, izbereš izdelek, ga daš v košarico in opraviš nakup. Plačaš lahko z gotovino ob prevzemu, s kreditno kartico ali po predračunu na TRR.
|
|
RE: Kako kupovati preko interneta - Babycenter 17.6.2009 22:04:59
|
|
|
|
maca m
|
Kako je pa s poštnino?
|
|
RE: Kako kupovati preko interneta - Babycenter 17.6.2009 22:10:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako kaj je s poštnino? Ja plačaš jo skupaj z izdelkom. Saj imajo kjet na netu pravila poslovanja, a nimajo?
|
|
|
|
RE: Kako kupovati preko interneta - Babycenter 18.6.2009 12:35:31
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Nad 20 evrov ni poštnine!
|
|
RE: Kako kupovati preko interneta - Babycenter 18.6.2009 13:05:18
|
|
|
|
mišk
|
Jst vedno plačam poštarju ob prevzemu paketa. Nad 20 evrov ni poštnine in ponavadi dobim naročeno že naslednji dan. Le nazadnje sem čakala več kot en teden.
|
|
|
|
RE: Kako kupovati preko interneta - Babycenter 18.6.2009 22:47:41
|
|
|
|
maca m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Kako kaj je s poštnino? Ja plačaš jo skupaj z izdelkom. Saj imajo kjet na netu pravila poslovanja, a nimajo? Se zdaj kaj boljš počutiš, ko si tako osorno odgovorila?
|
|
RE: Kako kupovati preko interneta - Babycenter 18.6.2009 22:49:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maca m IZVIRNO SPOROČILO: Otika Kako kaj je s poštnino? Ja plačaš jo skupaj z izdelkom. Saj imajo kjet na netu pravila poslovanja, a nimajo? Se zdaj kaj boljš počutiš, ko si tako osorno odgovorila? Sicer ni bilo v osornem tonu mišljeno ... ampak ok ... se opravičujem, če si ti to tako razumela ...
|
|
|
|
RE: Kako kupovati preko interneta - Babycenter 18.6.2009 23:04:30
|
|
|
|
maca m
|
Ma saj ni panike, ampak nekatere ful osorno odgovarjajo in mi gre to na živce. Se ti pa zdaj še jaz opravičujem, ker sem te napadla.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?