|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dojke po porodu
17.6.2009 13:46:14   
Anonimen
Zanima me, kako je z vašimi dojkami, ko ste nehale dojiti. Jaz namreč ne dojim že slabe 4 mesece, pa sem na istem modrčku oz. košarici kot preden sem rodila. Ali imate iste, manjše, večje. Ful mi je škoda, ker imam kup lepih, praktično novih modrčkov izpred zanositve, ki jih (še) ne morem nositi.

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 17.6.2009 22:24:22 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DOJKE PO PORODU
17.6.2009 14:05:17   
Jančika_
Manjše, čeprav si ne bi mislila, da so lahko sploh manjše od tiste srovšne prej. Pa so lahkouser posted image .Ampak je trajalo nekaj časa, da so se uskočile, ne vem več, koliko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.6.2009 16:14:40   
Ula3
dost manjše, a šele po kakšnem letu... sorry, a nikoli več ne bodo tako lepe kot prej,še posebej, če dojiš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.6.2009 17:12:31   
Luni
Maaaaannnnnnnnjjšeeeeeeeeeeee, močnoooooooo user posted image . Moj se (še) ne pritožuje user posted image

(odgovor članu Ula3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.6.2009 17:14:31   
Anonimen
moje so ene 2x manjse, kot pred prvim porodom. zdaj pricakujemo tretjega....in se pocasi poslavljam od mojih zizikuser posted image

(odgovor članu Luni)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.6.2009 17:15:42   
Anonimen
aja no...trenutno rastejo. pocasi,sam kaj ko vem da bojo sle potem  v minus! in to krepki minususer posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
1.7.2009 14:42:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?