Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 17.6.2009 11:20:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: zaščita - klopi, komarji,... 17.6.2009 11:31:15
|
|
|
|
krfjolca
|
Mi smo imeli Zanzi baby sprej za otroke. So v bistvu samo eterična olja. Sem pa nekje (mislim, da v eni lekarni v City parku v Ljubljani) zasledila ultrazvočne odganjalce v obliki obeskov, zapestnih ur, ali pa samo zaponk za na obleko.
|
|
RE: zaščita - klopi, komarji,... 17.6.2009 11:52:51
|
|
|
|
tasa.m
|
Mi imamo od Chiccota odganjalec komarjev na batarije.
|
|
RE: zaščita - klopi, komarji,... 17.6.2009 12:18:16
|
|
|
|
anika87
|
tasa.m kako pa to deluje? Misilm, kako zgleda, na kakšen način jih odganja? A jih res odžene? A maš lahko luč pri odprtem oknu (zagrnjenem z zaveso)? Kaj pa tiste ki mate UZ odganjalce, a delujejo? Imaš lahko luč pri odprtem oknu?
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
|
RE: zaščita - klopi, komarji,... 17.6.2009 15:18:10
|
|
|
|
anika87
|
Aha, hvala tasa.m za odgovor in slikico, a praviš da je za zunaj. Kaj pa potem v prostorih uporabljaš? A se lahko uporablja tudi v prostoru?
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
|
RE: zaščita - klopi, komarji,... 17.6.2009 15:19:17
|
|
|
|
anika87
|
Joj sem smotana, saj tam piše . Sem že prebrala, da je za zunaj in v prostoru.
|
|
|
|
RE: zaščita - klopi, komarji,... 17.6.2009 16:56:50
|
|
|
|
tasa.m
|
Imajo pa tudi take, ki so za vtičnico, da ne uporabljaš teh na batarije (Pikapolonica, Chicco).
|
|
RE: zaščita - klopi, komarji,... 17.6.2009 19:53:23
|
|
|
|
Ella123
|
Meni je za mazat super Avalon losjon proti komarjem, nisem popikana, sicer bi pa bila in to precej.
|
|
|
|
RE: zaščita - klopi, komarji,... 17.6.2009 21:56:46
|
|
|
|
sanelaa
|
Mi doma uporabljamo od Raida, za vtičnico. To bomo imeli tudi na morju, ne vem pa res s čim se namazat zunaj, sebe in malega. Kaj je najbolj naravno?
|
|
|
|
RE: zaščita - klopi, komarji,... 18.6.2009 7:19:07
|
|
|
|
anika87
|
tasa.m, saj vem, da si že napisala, da deluje zunaj, ampak zanima me še, ali odganja komarje v prostoru, če imaš luč pri odprtem oknu. Kaj pa vešče, pridejo noter (ko je luč in odprto okno)?
|
|
|
|
RE: zaščita - klopi, komarji,... 18.6.2009 11:27:14
|
|
|
|
tasa.m
|
IZVIRNO SPOROČILO: anika87 tasa.m, saj vem, da si že napisala, da deluje zunaj, ampak zanima me še, ali odganja komarje v prostoru, če imaš luč pri odprtem oknu. Kaj pa vešče, pridejo noter (ko je luč in odprto okno)? Joj ne vem, imamo v otroški sobi komarnik (tistega ki ga prilimaš). Te zadeve Raid so pa kar škodlive, je tudi posebno obvestilo na njih, da se po uporabi mora sobo prezračiti .
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?