valy1
|
Ja, to je tam. Ravno v soboto smo se vrnili iz teh hišk, kaj pa vem, bila sem zelo navdušena preden smo šli, sedaj pa najbrž ne bomo šli več. Hiške so kot je opisano, cele iz salme - če je ravno dež in piha pa mislim, da je notri vse mokro ker je vsepovsod "luft". Sanitarije in tuši vse je bilo čisto. Kar se pa hrane tiče kaj naj ti rečem, vsak dan enako, samo za kosilo en nov meni in za večerjo, drugače pa pleskavice, makaroni, ribe,riž, zelenjava, ponfri, pečen krompir... solate dovolj, sadje tudi - samo si se moral kar malo "zagrebst" drugače so Čehi vse pobrali. Pijača samo ob obrokih v količinah kolikor si lahko spil, samo me je motilo, da so 5 min. pred zakjučkom kosila in večerje pipce kar zaprli, da si nisi mogel več natočiti. Ker imamo 3 letnika, smo si natočili pijačo v čutarico, da je lahko pil na plaži, če je bil žejen. Drugače si si pa lahko v lokalu ob plaži kupil za pit. Animacije zelo slabe - mini klub čista katastrofa, zvečer je bil mini disko za otroke. Za odrasle oz. malo večje imaš ogromno: tenis, kanu, pink ponk, balinanje, aerobika... Plaža ok - mivke do kolen kar nekaj metrov, da so lahko otroci čofotali, drugje kjer so kamni so pa tudi ježki. Mogoče je v sezoni boljše, kaj pa vem. Če te še kaj zanima pa vprašaj. Nekateri pa se tja vračajo vsako leto, ker jim je tako všeč, tako da odvisno od posameznika. Jaz pravim, da je potrebno poizkusiti pa potem vidiš ali ti ustreza ali ne.
|