|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CLUB PAKOŠTANE
16.6.2009 11:38:03   
junior
A gre kdo od vas meni je všeč, nekaj posebnega, rada poskusim vedno kaj novega in tudi dosti pohval sem slišala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: CLUB PAKOŠTANE
16.6.2009 15:35:42   
Anonimen
A je to tam,ko so tiste hiške brez vode in elektrike?

(odgovor članu junior)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.6.2009 8:52:15   
valy1
Ja, to je tam. Ravno v soboto smo se vrnili iz teh hišk, kaj pa vem, bila sem zelo navdušena preden smo šli, sedaj pa najbrž ne bomo šli več. Hiške so kot je opisano, cele iz salme - če je ravno dež in piha pa mislim, da je notri vse mokro ker je vsepovsod "luft". Sanitarije  in tuši vse je bilo čisto. Kar se pa hrane tiče kaj naj ti rečem, vsak dan enako, samo za kosilo en nov meni in za večerjo, drugače pa pleskavice, makaroni, ribe,riž, zelenjava, ponfri, pečen krompir... solate dovolj, sadje tudi - samo si se moral kar malo "zagrebst" drugače so Čehi vse pobrali. Pijača samo ob obrokih v količinah kolikor si lahko spil, samo me je motilo, da so 5 min. pred zakjučkom kosila in večerje pipce kar zaprli, da si nisi mogel več natočiti.
Ker imamo 3 letnika, smo si natočili pijačo v čutarico, da je lahko pil na plaži, če je bil žejen. Drugače si si pa lahko v lokalu ob plaži kupil za pit.
Animacije zelo slabe - mini klub čista katastrofa, zvečer je bil mini disko za otroke. Za odrasle oz. malo večje imaš ogromno: tenis, kanu, pink ponk, balinanje, aerobika...
Plaža ok - mivke do kolen kar nekaj metrov, da so lahko otroci čofotali, drugje kjer so kamni so pa tudi ježki.
Mogoče je v sezoni boljše, kaj pa vem. Če te še kaj zanima pa vprašaj. Nekateri pa se tja vračajo vsako leto, ker jim je tako všeč, tako da odvisno od posameznika. Jaz pravim, da je potrebno poizkusiti pa potem vidiš ali ti ustreza ali ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.6.2009 18:18:38   
MIHAJLO
Pozdravljeni!!!

V petek se z družino odpravljamo v klub Pakoštane. Zanima pa nas kako ste shranjevali pijačo? Mi smo namreč zelo žejna družina in veliko popijemo, sploh ko je vroče. Zanima pa nas ali je v tem času kaj gužve? Od agencije preko katere letujemo smo dobili obvestilo, da je hiška vseljiva po 14 uri, ali je to res? Hvala za odgovore....

(odgovor članu valy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.6.2009 19:35:52   
valy1
Mi smo imeli nekaj pijače sabo, kar v hiški na "sobni temperaturi " - hiška je čeprav je zunaj vroče znotraj kar presenetljivo "hladna". Drugače smo pa med obroki za Jakca vsak dan natočili sok v plastenko jo dali v nahrbnik in ga odnesli na plažo. Drugače pa lahko tudi na plaži kupite sok če bo žeja prehuda - cene so bile takšne kot pri nas , nobene razlike. Hiške so vseljive po 14 uri. Drugače pa vzemite kaj za komarje in za mravlje in ostalo golazen, vam pa tudi pridejo okoli hiške posut, če rečete na recepciji. Jaz če bi še enkrat šla , bi kupila mrežo za okoli postelje, da nas ne bi toliko popikalo. Pa ne se preveč razburjat, če bo potrebno v vrsti čakat za kosllo ali pa večerjo, mi smo skoraj vsak dan, samo proti koncu tedna je bilo znosno. Kakšna bo kaj gužva takrat ne vem,ampak, nas je bilo v celem kampu okoli 700 pa so komaj sfolgali. Srečno, me prav zanima, kako se bo vam zdelo.

(odgovor članu MIHAJLO)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.6.2009 7:41:40   
tante
halo

mi tudi potujemo v soboto, pa ne vem kaj naj si mislim.........vreme za znoret, hladno, zdej še to berem, pa čeprav sem do danes slišala same pozitivne stvari.........ma ne vem mal me mineva....

jaz pa še noseča pa še enega 2 letnika sabo.           ojojojojjjjjjjjjj me že skrbi

eno pikico že imam....drugo pa nestrpno pričakujemo

(odgovor članu valy1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.6.2009 8:12:56   
valy1
oj

Naša izkušnja je pač takšna, lahko da se boste imeli super in bo vse ok.user posted image

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.7.2009 16:54:33   
MIHAJLO
OJ!

Mi smo se iz Cluba Pakoštane vrnili v petek. Bili smo zelo zadovoljni, hiške so super imeli smo senco in mirno okolico.V hiškah je bilo ob vročini hladno. Priporočam pa kakšen sprej za mravlje in komarje, da ne bo preveč pikalo. WC-ji v bližini in čisti, tople vode dovolj.
Hrane preveč. No glede tega pa takole, imeli so vedno iste menije ( pire, pomfri, pečeni piščanec, pleskavice, špageti, ribe, lazanja,... Za zajtrk jajca, kuhane hrenovke, marmelade, med, salama, sir,puding,mlečni riž, kava, čaj, toplo in mrzlo mleko,... Solate je bilo dovolj na izbiro. Pri večerji edina sladica sladoled.Pijače kolikor lahko spiješ... Ponavadi si moral malo čakati na hrano bilo le malo gužve ampak ni bilo panike. Motilo je pa nas, da si se moral za pogrnjeno mizo boriti, če ne si ostal brez pogrinjka in si si ga moral sam narediti.
Okolica super, plaža peščena enkratna vsaj za tiste, ki imajo majhne otroke saj je morje plitvo kar ene 40M, v morju sama mivka.
Mislim, da se bomo drugo leto vrnili saj nam je bilo zelo všeč in tudi cena je bila zelo ugodna, razen obroke bomo malo drugače koristili ( ne bomo tolikokrat hodili na kosila ampak samo na sadje in pijačo).

(odgovor članu valy1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.7.2009 9:12:27   
Lana2701
Kakšno ste imeli vreme=? Sem gledala napovedi, pa je prejšnji teden kazalo oblačke s padavinami... Ste imeli kaj dežja=?

(odgovor članu MIHAJLO)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.7.2009 16:30:16   
MIHAJLO
v petek ko smo prišli je bilo lepo vreme, sobota lepa, nedelja popoldan nam je pa nagajal dež, ampak ni bilo panike, drugi dnevi so bili pa super, tako da smo prinesli kar nekaj barve domov....user posted image

(odgovor članu Lana2701)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.7.2009 23:23:07   
KC
Mi smo se danes vrnili.Bili smo prvič in nam je bilo zelo všeč.Hrana nam je bila dobra, nas je motilo, da je sladica samo sladoled in premalo izbire za zajtrk nam je bilo npr.niso imeli paštet, čokolina...ampak smo ravno tako preživeli.

Vreme pa vseh 10 dni lepo, ne prevroče.Mislim, da bomo še šli.

(odgovor članu MIHAJLO)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.7.2009 8:27:47   
Lana2701
OOO, komaj čakam... na pot gremo ponoči... vremenska za naslednji teden je več kot obetavna... Gremo prvič v Pakoštane in vsi smo že prav naveličani tega dežja in RABIMO sonce, morje, toploto!!!

Pozdrav vsem...

Morda še kakšen nasvet, kaj naj ne pozabimo doma od vseh, ki ste tam že dopustovali=?

user posted image

(odgovor članu KC)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.7.2009 11:03:04   
Lana2701
Prišli nazaj v soboto, prekrasno...
Gremo spet!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lana2701)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?