|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   depilator / epilator
16.6.2009 10:26:42   
Anonimen
Odločam se med tema dvema depilatorjema:

http://nakup.merkur.si/default.asp?s=/izdelek.asp%3Fid%3D0306%26izdelek%3D1544758-0000%26MySes%3DCXJ3U5Q1PUAVY3TIFN93

http://nakup.merkur.si/default.asp?s=/izdelek.asp%3Fid%3D0306%26izdelek%3D1544758-0000%26MySes%3DCXJ3U5Q1PUAVY3TIFN93

Pri drugem ne vem - na vrhu piše depilator, potem pa epilator. Kaj je potem? Pa zanima me tudi kako ste zadovoljne z njima?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: depilator / epilator
16.6.2009 11:25:26   
Anonimen
Še to, da vam ne bo treba klikat. user posted image

Prvi je PHILIPS HP 6530, drugi pa BRAUN 7180.

Bi pa res prosila za mnenja, ker prvič kupujem kaj takšnega.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.6.2009 11:44:29   
kitty87
Mislim, da si prilepila enaka linka. user posted image

Drugače pa ne poznam nobenega. Sama uporabljam remingtona (depilator) in sem zelo zadovoljna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.6.2009 12:10:20   
Anonimen
u madona, pa res..user posted image

no, tale je braunov.

http://www.nakupovanje.net/braun-7180-silk-epil-xpressive-epilator--pr-1167549

(odgovor članu kitty87)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.6.2009 12:28:20   
Ninchy
Jaz sicer tega nimam ampak imam tud Philipsov depilator HP6517 in sem z njim ful zadovolna. Kakor vem je ta Philipsov komplet depilator in brivnik, vendar je vsak aparat posebej, tega ki ga imam pa jaz se pa menja samo brivna in depilirna glava.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.6.2009 11:23:11   
emica2008
jaz sem si tud nabavla od Philipsa Hp 6517 in sem tud zelo zadovolna. populi tud 2 -3 mm dlake (v nedeljo še pobrila z britvico, v četrtk pa pulila s tem epilatorjem). res pa da na začetku ene 3x malo boli. skratka, super je!

(odgovor članu Ninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.