|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gelirani nohti
15.6.2009 21:59:33   
dejcka
Nohti se mi že dalj časa lomijo (tudi na delu, kjer so še spojeni s kožo in izjemno boli) in so nasploh zelo krhki.

Zato sem si dala narediti gelirane nohte, ampak bolj kot računam, bolj se mi zdi drago. V Ljubljani so namreč cene ubijalske.

Zanima me, kdo to dela bolj ugodno (v Ljubljani oz. bližnji okolici)?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gelirani nohti
15.6.2009 22:00:16   
ključek
v zagorju........negovalni salon andreja.......fenomenalno naredijo!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dejcka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2009 22:12:18   
pejči
ojla lahko ti jih naredim tudi jaz...kontaktiraj me na mail

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2009 22:47:43   
TIA22
Jaz bi si na tvojem mestu raje kakšen utrjevalec kupila, ki bi ti pomagal-dikla npr...meni je tale ki mi jih je delala, preveč pobrusila povrhnjico, pa mi je 3 nohte zelo poškodovala...potem pa sem računala, da vsak mesec 30 €, pa čeprav sem hodila v službo-pa mi je bilo prevečuser posted image

(odgovor članu pejči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2009 23:02:11   
kajajaka
Tia22, ti si imela pač slabe izkušnje zaradi preveč piljenja... ampak drugače je pa to super zadeva in ti res nohte (roko) naredi vredne pogleda! Ženska takoj izgleda bollj urejena - pa ne mislim na dolge nohte, tudi kratki so lahko.

dejcka, ti imaš link do ringarajevk, ki se ukvarjajo s tem - gelirajo sebi, kolegicam in tudi drugim. Zagotovo boš našla kakšno, ki je iz LJ. Jaz jih tudi delam, ampak sem zate najbrž predaleč. LP in srečno.

http://www.ringaraja.net/forum/m_3261433/mpage_27/key_/tm.htm

Kar se pa stroška 20-30€ na mesec tiče... Nekaj pa lahko tudi nase damo, a ne? Saj smo ženske! Raje si kako cotico manj kupim, pa grem k frizerju, kozmetičarki, na depilacijo, nohte... Saj vem, recesija, ampak tako postrani si lahko vsaka malo zasluži in potem porabi zase, brez obremenjevanja družinskega proračuna. Jaz npr. izdelujem nakit, geliram nohte, pečem torte in krasno dodatno zaslužim. Samo malo se je treba znajti in izkoristiti svoje talente.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
28.6.2009 21:45:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kajajaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Otroci brez varstva
kili kili

Ali bi vozil-a otroka v varstvo v Kamnik ,če bi ga v prihodnosti kdaj odprli?

Ja (19%)

Ni pomembno kje je samo, da dobim varstvo (4%)

Mogoče (12%)

Nevem (13%)

Ne (38%)

Nikoli (13%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!