|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boleča prsa takoj po ovulaciji
15.6.2009 14:38:53   
Anonimen
Pozdravljene!

Moj ciklus je že par let reden na 28 dni, in tudi vem, da imam vedno 14. dan ovulacijo, ki jo zelo čutim kot bolečine v jajčnikih in pa seveda po sluzi...

Moja O je bila 10.6. prejšnji teden, seveda sva prejšnji dan malouser posted image  ker bi rada punčkouser posted image user posted image user posted image   malo heca.

Sedaj pa že par dni-vsaj 3,4, čutim zelooooooooooo zelooooooooooo boleča prsa.
Nikoli prej me niso bolele kot nekatere pred menstuacijo.

Zanima me, ali je možno, da se nosečniški znaki pojavijo tako zgodaj?
Ne vem, čemu pripisat te grozne bolečine?
Ni pa psiha, ker z otrokom nisem obremenjena. Ko bo, pač bo.
Samo firbecuser posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boleča prsa takoj po ovulaciji
15.6.2009 15:02:27   
Anonimen
Mene skoraj po vsaki ovulaciji začnejo boleti prsa, pa mi do zdaj še ni uspelo zanosit. Prvi znaki se lahko pokažejo po vgnezditvi, to pa je najmanj 10 dni po ovulaciji.
Tako, da nisi še noseča, če pa boš, boš izvedela čez 8 dni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2009 19:07:33   
mulan
Mene so fuuuuuul bolele prsi, in to že 5 dni pred pričakovano user posted image . Tudi mene nikoli prej niso bolele. Sem naredila test in je bil pozitiven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2009 22:08:46   
smuki
Tudi mene so ponavadi začele bolet prsi zelo zgodaj - v bistvu me niso bolele, temveč so me skoraj skelele. In par dni pred user posted image je ponavadi bolečina izginila. Vsakič ko pa sem zanosila, so me par dni pred M začele tako bolet, da nisem več mogla spat ne na trebuhu ne na boku. To mi je bil en dobr znak, da je nekaj drugače. 

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.6.2009 10:55:14   
Anonimen
mene običajno zelo bolijo prsi po ovulaciji. in ko nama ni ratalo, so me nehale bolet 2 dni pred user posted image .

sedaj pa bom videla kako bo, ker sem po abraziji.

tako da če te bolijo prsi po ovulaciji, mislim, da še nič ne pomeni, vsekakor je treba počakat, kako bo z user posted image .

(odgovor članu smuki)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.6.2009 13:40:02   
isabeaux
Mene bolijo od operativne histeroskopije naprej vsakič takoj po ovulaciji in do user posted image  tako da ko me začno takoj boleti (ta mesec spet) pol vem da ni nič ratalouser posted image ...ne vem kaj so mi zašuštrali na hsc...ker prej pri obeh nosečnostih ni nikoli bilo tako, da bi me že začele bolet pred 7 tednom user posted image

In tudi pred user posted image  me prej niso nikoli bolele....mater mam hormone zj***....user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.6.2009 19:36:23   
Nattasha
Jaz pa lahko rečem, da zdaj ko sem zanosila, so me prsi začele bolet prvi dan po ovulaciji in me bolijo še zdaj. je pa res, da me ne bolijo cela prsa ampak samo kolobarji in bradavice. Pomoje je pa res odvisno od vsake posebej...

lp

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.6.2009 23:00:55   
ctossi
jst pa sem imela laporoskopsko op. in sma po 2gi user posted image  začela delat nauser posted image  zdaj pa me 14 dni po ovulaciji že približno en teden bolijo prsa' najbolj so občutljive bradavice'pa še povečale so se miuser posted image  prej so me kdaj bolele ampak kakih 3 dni pred user posted image
pa malo večkrat grem na pipi 'nisem še naredila testa bom še počakala par dni
kaj pravite je možno da semuser posted image

pa veliko sreče vsemuser posted image priuser posted image user posted image

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.6.2009 0:40:43   
Anonimen
Jst mislm, da kr si noseča!!! Jupiiiii! Javi, takoj ko narediš test!
Čestitke!!!!

(odgovor članu ctossi)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.6.2009 14:38:29   
zebra
IZVIRNO SPOROČILO: ctossi

jst pa sem imela laporoskopsko op. in sma po 2gi user posted image  začela delat nauser posted image  zdaj pa me 14 dni po ovulaciji že približno en teden bolijo prsa' najbolj so občutljive bradavice'pa še povečale so se miuser posted image  prej so me kdaj bolele ampak kakih 3 dni pred user posted image
pa malo večkrat grem na pipi 'nisem še naredila testa bom še počakala par dni
kaj pravite je možno da semuser posted image

pa veliko sreče vsemuser posted image priuser posted image user posted image

no in...si že nardila testek? torej so te prsi začele bolet takoj po o? al kako?

Mene so še vsakič začele bolet takoj po o...pa še vsakič se je vsipalauser posted image  čez 15 dni po o...tudi zdajuser posted image

(odgovor članu ctossi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.6.2009 22:56:07   
ctossi
user posted image user posted image user posted image user posted image ja test na žalost bil negativen pol pa še user posted image  tak da definitivno ni nč
se je mal moje telo poigralo z mano user posted image
trenutno se počutim čist slabo ampsk ne bomo obupal
punce bomo že a ne upam da kmal kakšne vesele noviceuser posted image

pa velik sreče vsem priuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zebra)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.6.2009 0:33:49   
ctossi
včasih res ne vem kaj naj si mislim' moje telo se mal igra z manouser posted image
sem mislila zadnjič da sem noseča ker so me 14 dni skupaj bolele prsi
zdaj pa ne vem ali je možno da me bolijo zaradi jemanja materne oz folne
test je bil negativen pa tudi user posted image sem imela zelo močno
redno delama na user posted image
predvčerajšnjim sem imela bazalno 37.2 danes pa 37.8 merila sem si vaginalno
kaj to pomeni mi lahko katera svetuje prosim

(odgovor članu ctossi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.6.2009 12:33:20   
isabeaux
Kmalu bo nastopila ovulacija user posted image  tako da kar pridno user posted image ...glede bolečih prsi....jaz imam tudi probleme z njimi, takoj po o začno ful bolet...ni pa to nobeden drug znak kot ta, da se je povečal progesteron, ki se v drugem delu ciklusa mora...pa če nastopi user posted image  al pa ne....ponavadi pa ob padcu progesterona, priblližno dva dni pred user posted image  malo manj bolijo, in začne bolet križuser posted image

Imam pa boleče prsi od o naprej , odkar sem imela op. hsc...tko da res ne vem, kaj so mi user posted image ščarali...

(odgovor članu ctossi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.6.2009 12:38:51   
Summer76
No, jaz sem tudi ravno pri sebi pomislila na folno kislino.

Jaz sem sicer imela v prejšnji ponedeljek iui in zdaj me že 2-3 dni tako bolijo prsi da mislim umret. že 2-3 noči se zbujam okoli 4:30 zjutraj zaradi bolečine v prsih, bolečine so pa take kot da bi mi kdo z nožem noter nekaj rezal. Tako da niti ležat vec ne morem, niti sedet na postelji. Grozno.

Res ne vem kaj mi je za naredit, mogoče je vse to posledica vseh teh hormonov ki sem jih dobivala z injekcijami (puregon in pregnyl) ali pa je stranski učinek od folne kisline, ki jo zdaj približno 2 tedna jemljem. user posted image

Itak pa moram test opraviti šele čez 3-5 dni, tako da zdaj itak nima smisla, ker mi je telo baje še polno s pregnylom in bi se najverjetneje pokazal lažni rezultat.

(odgovor članu ctossi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.6.2009 23:39:39   
isabeaux
summer76 - točno tako...boli te zaradi prevelike vsebnosti hormonov in se telo privaja...folna kislina niti pod razno ne more biti vzrok bolečinam, saj je samo vitamin skupine B....user posted image

(odgovor članu Summer76)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.6.2009 0:01:40   
Summer76
isabeaux hvala ti za odgovor,
bom pač počakala da se mi telo samo sprazni hormonov in nadaljevala s pitjem folne
sem že mislila da se me kak infarkt loteva user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.6.2009 0:27:14   
isabeaux
joj ne...infarkt pa ne...glej da te ne bo obiskal od sreče...ko boš ugledala čez 14 dnivnešenih hormonov ampak user posted image , ki ne bota posledici vnešenih hormonov ampak tvojih lastnihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Summer76)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.6.2009 22:32:28   
ctossi
Joj punce kak so fantje lahk srečni k nimajo teh problemovuser posted image
No jst ne jemljem druga kot folno z vitamini in to 2 mesec
prsa pa so skoz napeta'hmmm ne vem kaj naj si mislim
že 2 dni pa imam svetlo do temno rjav izcedek in malo me špika v jajčniku
user posted image  sem imela od 19ga do 23ga  tak da ne verjamem da bi lahko bilauser posted image
je možno da je to od ovulacije' ker jo že od nekdaj kr dobr čutim

upam pa da bo kdajuser posted image

vsem vam drage punce pauser posted image user posted image user posted image  čimprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.6.2009 23:22:15   
isabeaux
ja to je ziher ovulacija ....tko da veselo na delo  user posted image ...da bota pol user posted image  user posted image

(odgovor članu ctossi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.6.2009 23:59:57   
ctossi
user posted image user posted image  hvala

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.7.2009 21:57:32   
ctossi
po 14tih dneh zopetuser posted image  user posted image user posted image user posted image
pa user posted image pridnouser posted image
torej še veselo na delouser posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.7.2009 0:29:18   
isabeaux
oooo ctossi....user posted image user posted image user posted image user posted image ...verjetno nas bo še zmeri neki takih...ki bomo še upale naprej in se borile še dalje....pa enkrat bo...boš videlauser posted image

(odgovor članu ctossi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.7.2009 9:30:29   
limonita
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

Imam pa boleče prsi od o naprej , odkar sem imela op. hsc...tko da res ne vem, kaj so mi user posted image ščarali...

isabeaux, zakaj si imela operacijo in kaj so ti na operaciji delali? Če bi imela laparoskopijo in policistične jajčnike bi mi pa povezava bila logična, tako je pa tudi meni čudno tole.

Pa še to, kot sem rekla za giotti, moram tudi zate - ti si prava enciklopedija. user posted image

< Sporočilo je popravil limonita -- 10.7.2009 9:31:22 >

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 23
10.7.2009 16:42:39   
isabeaux
Ja  imela sem op. hsc...odstranili so mi pregrado - septum velik skoraj 5 cm - 4,8 cm...in polip, ki je ostanek posteljice, ker so me na abraziji po porodu zašuštrali...no ta polip je bil velik 6,8 cm...vzeli tudi vzorec endometrija, ki je bil ok....

Sedaj pa res od takrat naprej me začno takoj po o boleti prsi in nehajo na dan m....noro...to se mi prej ni dogajalo in tudi v obeh nosečnostih so me začele bolet nekje med 7 in 9 tednom ...tko da user posted image

Čeprav je spet tako, da bi po eni strani lahko bila vesela, saj bi ta bolečina lahko tudi pomenila, da mi hormoni delajo ok, in da je dovolj progesterona  po o, kar je ok...

Ampak kaj veš...no pušenjak mi je na moje vprašanje samo odgovoril, da pač gre za močen pms...in da ni vzrok hsc...tko da user posted image user posted image

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 24
30.1.2010 12:04:34   
Anonimen
Pozdravljene!

Prosim za pomoč-mnenje,... In sicer:
- zelo lepljivo sluz sem opazila 28.1. - ta četrtek, v petek so me začele precej boleti prsi - bradavičke in me bolijo še danes - v soboto. Mislite, da je ovulacija oz. čas, da se še kakšen user posted image prime že mimo ali še imava kaj možnosti za zanositev ta mesec, ker zaradi odsotnosti nisva mogla nič prej, kot danes zvečer? user posted image  

Torej, ko bolijo prsi (bradavičke) je že prepozno za zanositev ali je še možna?

(odgovor članu isabeaux)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.