|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj sledi po uspešnih začetnih preiskavah?
15.6.2009 10:29:23   
Anonimen
Pozdravljene, z možem imava enega otroka - 5 let - eno leto se trudiva, da bi imeli še enegauser posted image ; imam redne menstruacije, ovulacije tudi, spermiogram pri možu ok, na laparoskopiji ugotovljeno, da je tudi z menoj vse ok...in kaj sledi sedaj? Pri pregledu po laparoskopiji mi je zdravnik rekel, da pač tudi takšni pari so, da naju bodo pustili sedaj še 6 mesecev... in kaj sledi? Prosim, napišite mi vaše iskušnje, saj sem sedaj res čisto zmedena. Hvala vnaprej za pomoč.

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 15.6.2009 14:54:06 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj sledi po uspešnih začetnih preiskavah?
15.6.2009 14:57:14   
Anonimen
Najbrž ti bodo predpisali klomifen, če ne bo učinka pa na IUI in potem IVF.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.6.2009 11:40:14   
Anonimen
Hvala ti! Ali mogoče katera ve, kaj naj bi pomenilo - to mi piše na odpustnici - kromohidropetubacija ( večkrat ) ne uspe?? Hvala in lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.6.2009 14:23:44   
shyshy
Kolikor jaz vem, predlagajo tudi pregled partnerja... tega tebi niso predlagali? Sicer pa se sama pomeni z zdravnikom. Mislim da bi partner moral dobiti napotnico za spermiogram tudi, če gre sam k svojemu osebnemu zdravniku in prosi zanjo.

Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.7.2009 12:53:50   
Anonimen
Hojla, moj je že opravil spermiogram in je z njim vse ok, z menoj pa očitno tudi...In kaj sedaj?? Dobro da imam ta teden pregled po laparoskopiji, saj se moram z mojim G pogovorit, ker nisem več pametna. LP vsem.

(odgovor članu shyshy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.7.2009 13:26:13   
ziva1
Hoja, tudi sama sem bila na L+H, imela malo pregrado, druga vse ok. Imam redne M in O, spermiogram ok, pa tudi sama še nisem zanosila. Po L+H mi je G rekla, da naj poskušam še 6 mesecev in če ne zanosim, mi bo dala napotnico za neplodnostno. Ker nisem zanosila po 3 poskusih, sem se kar sama naročila v neplodnostno. Tako da zdaj sem v petem krogu in če ne uspe, grem v neplodnostno, kjer me bodo verjetno zdravili z klomifenom, ali pa me bodo dali kar na IUI ali pa IVF, ne vem, bomo videli, kaj me čaka. Mogoče pa do takrat zanosim, čeprav v sebi čutim, da ni ne bo uspelo brez medicinske pomoči, čeprav naj bi bilo vse ok. Sama pa še nimam otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.7.2009 13:28:05   
ziva1
Pri meni na izvidu piše da pri kromohidrotubaciji ni bilo ugotovljenih posebnosti user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.7.2009 21:01:24   
Anonimen
Hojla, to pomeni, da je s prehodnostjo jajcevodov vse ok...Mislim, da bom tudi jaz počakala še nekaj mesecev, potem pa res v neplodnostno. Po eni strani nočem čakati, po drugi pa tudi z glavo skoz zid nočem...In potem mi še kdo reče, da saj imam že enga otroka, da naj se sprijaznim itd. Oh, ko pa je želja po še enem otročku takoooo velika. LP

(odgovor članu ziva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.7.2009 22:14:03   
naja78
čav!
CROMOHIDROTUPACIJA:prebrizgavanje jajcevodov in celega votlega sistema rodil.s tem preverijo,če so jajcevodi prehodni.
še nekaj,pri tbi piše večkrat,da ne uspe.to pomeni,da modrila niso mogli potisniti-ni prehajalo čez jajcevoda.torej lahko govori o zamašenosti jajcevodov.vendar se ne ustraši.pri meni je bilo isto.
vendar sem mesec dni po op zanosila.sem kontaktirala z G in mi je rekel,da včasih med laparo,ko prebrizgavajo to ne uspe.tako da upaj da je pri tebi isto.
če so bili jajcevodi na hsg prehodni,se nimaš kaj bat.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.7.2009 22:16:10   
naja78
p.s.: včasih tista naprava ne tesni dobro.ko potisne modrilo not.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.7.2009 17:28:51   
Anonimen
Hvala za odgovor in tolažbo, meni je zdravnik rekel tudi, da je lahko zaradi ovulacije bolj odebeljena sluznica in da zato ne uspe, kar bi pri meni glede na ciklus držalo. Upam, mi tako kot tebi uspe. LP

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.8.2009 23:01:51   
Anonimen
No tako, malo za pogum - kljub laparoskopiji in nato vsem ugotovitvam, da imam verjetno zamašene jajcevode nam je po dobrem letu končno uspelo zagledat +. Malo smo upoštevali nasvet Latkinega ginekologa, da naj čimveč "telovadimo"...kaj je pomagalo pa ne vem, tako da punce.. POGUM!LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
30.8.2009 12:24:23   
ziva1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?