Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Histeroskopija in perforacija maternice 15.6.2009 10:48:54
|
|
|
|
nati29
|
Živjo. Jaz sicer še nisem imela HSC, še čakam na operacijo, me pa zanima, kje so ti to delali.
|
|
|
|
RE: Histeroskopija in perforacija maternice 15.6.2009 10:59:33
|
|
|
|
gigi1
|
Vita joj res mi je žal, da se ti je to zgodilo . Sploh nisem vedela, da je to možno. Upam, da se hitro zaceli . Drži se!
|
|
RE: Histeroskopija in perforacija maternice 15.6.2009 11:46:26
|
|
|
|
Vitaebella
|
Živjo! Pred operacijo (preden ti vbrizgajo v maternico modro tinto) ti razširijo maternični vrat. In med raztegovanjem materničnega vratu se mi je maternica strgala...dobila sem dva šiva in še danes po 10 dneh po malem krvavim iz maternice. Da je situacija bila še bolj grozna, so mi morali takoj po tem narediti še laparoskopijo, da so mi lahko zašili maternico. tako sem danes popolnoma brez veze napolnjena s šivi po trebuhu in v maternici. Ko bi vsaj lahko postopek izpeljali uspešno do konca, bi še razumela. Tako so ga pa morali takoj zaključiti, ker je tinta tekla v trebušno votlino zaradi perforacije.... Eh, brez veze... Vsemu temu bi se lahko uspešno izognili, če bi mi gospod doktor nekaj dni pred posegom dal gel za mehčanje maternice...tako se maternica ne bi raztgala. Srečno vsem!
|
|
|
|
RE: Histeroskopija in perforacija maternice 15.6.2009 11:47:18
|
|
|
|
tassi1
|
Objemček zate. Meni so pri histero 2× perforilali maternico! tako, da se zgodi, pa še zdaj sem sama, , po dolgih 11 letih,..
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?