|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko časa še?
23.5.2005 17:38:29   
lenika
Kontracepcijske tabletke sem nehala jemat pred 4. meseci. Prve 3 mesece sem imela normalno menstruacijo, sedaj četrti mesec pa mi že 12 dni zamuja, noseča pa 100% nisem. Kaj naj naredim? Koliko časa naj še počakam preden grem na pregled? Ali je kaj narobe? Že kakšen teden me špika tako kot pred menstruacijo in si mislim sedaj pa sigurno bo, pa še vedno nič.
Prosim vas za pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Koliko časa še?
23.5.2005 17:53:45   
naja78
malo bi jaz še počakala,potem pa do g.nevem kak tedn!!pa potem ponovno naredi test,lahko imaš pa povsej verjetnosti zmešane hormone.počakaj da se ustalijo.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Koliko časa še?
23.5.2005 17:57:00   
lenika
Naredila sem 2 testa, v zdravstvenem domu so mi pa še enega.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Koliko časa še?
23.5.2005 19:49:54   
urši77
Meni so 60.dan po zadnji M dali dabroston in potem je prišla....

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Koliko časa še?
23.5.2005 19:52:17   
lenika
Urši 77, zanima koliko časa si ga potem jemala in kako imaš sedaj urejeno M? Ali to pomeni, če imam tako neredne M, da bom tudi z zanositvijo imela probleme? P je tebe tudi kaj pikalo v jajčnikih kot da nekaj bo? Kaj pa kakšen izcedek?
Hvala za odgovore.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Koliko časa še?
23.5.2005 20:23:23   
Nyah*
Lenika, tudi meni je po kocu jemanja KT :hudicek: tri mesece prisla tocno na 28 dan (ocitno se vpliv KT hormonov), potem pa se je ciklus vse bolj daljsal in daljsal, dokler ni zacela zelo neredno hodit, od 28 do 39 dneva.

Mislim, da je to zaradi hormonske zmesnjave, pocakaj se malo, ce ne pa kar pogumno do G.!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Koliko časa še?
23.5.2005 20:30:59   
urši77
Po nekaj dneh dabrostona sem začela krvaveti-M, mislim, da že po ene treh dneh.Sicer sem imela cikluse zmešane ko kurja čreva:) od 30-50, včasih celo do 60dni.
Ko smo se lotili delanja:duda: sem spontano zanosila po prbl.5-6 mesecih (to G smatrajo za zelo hitro zanositev), a je najprej 3x šlo vse v franže-se je končalo z ss. M se niso uredile, nato pa sem dobila klomifen z namenom "dobiti bolj kvalitetna jajčeca" in takoj po + testu še dabroston do 14.ted.
Tako da sem sedaj ponosna srečka nosečka v 28.tednu:bravo:

Me je pa v času "klomifenske" O nenormalno špikalo, trebuh zelo napet, izcedek pa kot pri vsaki drugi O.
Upam da sem kaj pomagala z odgovorom, če pa kar še kaj vprašaj!
LP:rozica:

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Koliko časa še?
23.5.2005 20:50:30   
lenika
Nyah in urši 77 hvala za odgovore, vidim, da je to kar normalno, bom še malo počakala preden grem k G.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Koliko časa še?
24.5.2005 11:02:30   
Anonimen
Tudi jaz sem jo po prnehanju jemanja Kt dobila na 28 dni, kasneje pa vse na 43-45 dni, tako da se ne sekiraj preveč.

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Koliko časa še?
24.5.2005 13:13:00   
lenika
Srček, zanima me kdaj se ti je potem M uredila in ali si zaradi tega imela kakšne probleme pri zanositvi?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Materinska knjižica
MioBambino

Na katerem REDNEM ginekološkem pregledu v nosečnosti ste dobile materinsko knjižico?

1. pregled (66%)

2. pregled (20%)

kasneje (8%)

materinsko knjižico sem kupila sama (5%)

Število vseh glasov: 244

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!