|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izcedek ob jemanju KT
14.6.2009 21:00:27   
rastlina
najprej se opravičujem, ker nisem vedela kam naj dam to temo.
KT jem od prejšnega meseca začela sem jih jesti 2 dan user posted image . vsako tableto sem redno vzela ob približno enakem času. sedaj bi se morala pojaviti user posted image , sicer se je pojavil nek izcedek v zaustanko 3 dni (najprej je bil močno rjav z delci kože - kar velik kos, tko da sem se kar prestrašila, nato  je bil izcedek na tamponu črne barve in je trajal 2 dni. tretji dan se je na tamponu pojavila rdeča barva ampak je je bilo toliko da se je ravno opazilo. v 5 dneh nisem napolnila niti 1 tampona. večinoma je bila rjava barva, krvi pa toliko kot če bi se malce poškodovala, torej, praktično skoraj nič). zanima me ali je to normalen pojav ob jemanju KT, ali je možno, da se je kaj prijelo, kajti z fantom sva imela odnose brez dodatne zaščite in tudi vame mu je prišlo.
ali naj naredim test ali naj grem k ginekologu? je imela že katera podobno izkušnjo?

pred jemanjem KT sem imela redne user posted image in tudi krvavitve so bile zelo močne

hvala za odgovore

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 15.6.2009 14:52:31 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ? kaj je to ?
14.6.2009 21:38:32   
katra55
Na začetku jemanja KT je to normalen pojav, saj telo rabi čas, da se navadi na spremembe. V pol leta se bo menstruacija uredila. Je pa M med jemanjem KT šibkejša in manj boleča, pogoste pa so tudi vmesne krvavitve.

LP

(odgovor članu rastlina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2009 10:08:47   
shyshy
Res je kot pravi katra55. Kot so meni razložili zdravniki, to kar dobimo v vmesnem času (7dni) ko ne jemljemo taletk, v bistvu sploh ni prava menstruacija, ampak je pač krvavitev. In sploh ni nujno da je močna... Meni so vedno rekli da se mora v treh mesecih stvar normalizirat, sicer je treba poskusit z drugimi KT.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.6.2009 6:25:27   
rastlina
včeraj sem pričela jemati nov zavojček KT in danes se je pojavil oranžen izcedek in zelo močan krč v spodnjem predelu trebuha :( testa pa nisem naredila

hvala obema za odgovor, sta me malce potolažili, ampak vseeno sem še v dilemi

< Sporočilo je popravil rastlina -- 16.6.2009 6:26:19 >

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.