|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Julijke
23.5.2005 16:21:56   
Meceno
Sem novo temo odprla , ker morem nekaj obvezno napisati oz da boste videle tiste mogoče , ki bolj malo pišete tle gor na RR .

Čisto tako sem prej pogledala koliko nas je :nosecka:, v tem mesecu , pa vidim da to ne štima s tem koliko se nas na dan tlele pofočka , sicer smo pridne ,...:zmeden: samo bi bilo lepo videti no ,...

Potem sem si pa še izpisala samo :nosecka: , ki naj bi rodile v MB , pa za nekatere prvič slišim :zmeden:
nap.:
=pika_b
=Nejči
=Lara
=Sky

Recimo , danes smo šle julijke na :kava: , pa smo bile samo tri tam iz MB , res škoda , bi bilo fino , če bi nas bilo več

=buu
=Eca
=Pikica007
=joca
A ste že vse rodile ?
No , tu pa tam se katera še javi , samo :zmeden2:

No , to bi bilo za enkrat vse , se pišemo ,....:sloncek:

Lp Meceno
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Julijke
23.5.2005 16:44:37   
sky
No, pa se jaz prva javljam:ups:.

Lahko rečem, da vas redno spremljam, samo pišem pa bolj poredko. Mogoče bom sedaj več na forumu, ker imam končno dopust pred porodniško:bravo:.

Tudi danes sem spremljala vašo debato, da se dobite in me je sicer ful melo, da bi se vam pridružila, samo mi je malo nerodno :ups: (nekatere se poznate iz materinske šole, jaz sem jo dala pa že aprila čez). Mogoče naslednjič.

Pozdrav!

Saša

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Julijke
23.5.2005 16:52:01   
bobek05
Saša, da te popravim...

Vse, ki smo se danes dobile na :kava: smo se spoznale preko RINGARAJA in tako je pač naneslo (med pogovorom preko foruma), da smo ugotovile, da bomo istočasno hodle v materinsko šolo, kar ni presenetljivo glede na to, da bomo vse rodile julija...

Nima ti kaj bit nerodno, saj se ne poznamo od prej, na materinski šoli pa tudi ni kaj dosti časa za debate, saj pridemo malo prej in potem že šibamo domov s svojimi :love: - misliš, da bi naši :love: prenašali naše neskončno kvačkanje... :)-

Zato se drugič kar oglasi... Spoznala pa nas itak boš, ker je preveliko naključje, da bi za eno mizo sedelo toliko :nosecka: - :)-:)-:)- (pa jaz imam tudi slikce v albumu)...

Bobek

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Julijke
23.5.2005 20:52:46   
pravljica
ej saška, a pol si tudi ti iz MB? jaz tudi nobene ne poznam, ker ne hodim v materinsko šolo...danes mi je žal, da mi ni uspelo, za drugič pa tudi vem, da mi bo malo :ups:, ker se bodo že vse poznale...tako da saška, če bova, bova že dve takšni ;)

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Julijke
23.5.2005 22:20:13   
PiaM
Pravljica, nič ti ne rabi bit nerodno.Jaz sem se danes šetala po Evroparku, pa nisem :nosecka: in sem po slikcah iz albuma spoznala Bobeka in sem jih kar nagovorila ;) ter prisedla.Smo malo poklepetale, prav lušno je blo, same fejst punce so.;)

:rozica:

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Julijke
24.5.2005 9:32:31   
Anhelo2
Meceno, se tudi jaz na tvojo pobudu javljam!

A ste ve ble včeraj v Europarku tam okoli 13 ih! Sem bila v Eurotu in sem vidla 3 nosečke, pa nisem bla 100% če ste se to zmenile tukaj na Forumu, ker sem nazadnje bila tukaj gor v četrtek al petek zjutraj pa ste sicer govorile o srečanju ampak za ob 10 in nekje v mestu.
Pol pa se nisem upala vmešat!

Ja jaz sem tudi bolj med :ups: takimi in tudi bolj redko pišem. Berem pa kar redno. Se pa kar nabere tem ko te nekaj dni ni gor !

LP

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Julijke
24.5.2005 10:33:45   
Meceno
buu:bravo:

No , to smo bile me ja :sloncek::sloncek::sloncek:, samo če se res samo tu in tam javljaš , poglej samo teme o JULIJKAH , ker verjamem da je preveč vse to prečitat pa vsakem odpisat oz se izgubiš , potem pa te ni tam ne tukaj :kuza:
V glavnem , saj se bomo še dobile na :kava: , ker potem ko bomo rodile ne vem če bomo zmožne takoj kam it :zmeden:

Lp Meceno

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Julijke
24.5.2005 11:31:15   
Eca
Evo, še ena julijka, ki seveda še ni rodila, pa redno vse bere in spremlja....

Imam rizično nosečnost in žal na kavice ne morem.... sem ves čas na bolniški, matrajo me stopnice (nimamo lifta) in potem sem ves čas doma. Na materinsko se sicer privlečem s pomočjo mojega sončka... to je pa tudi vse.

Lep pozdravček vsem iz levega brega.

Eca

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Julijke
24.5.2005 12:06:08   
Meceno
No še malo , pa se boste vse javile , kar pogumno :bravo:, ker če napišete samo BOK , SEM ŠE ŽIVA, je dovolj :bravo:

Lp , samo ne vem s katerega brega naj napišem :zmeden2: ( Zg Hoče ? )

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?