|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IVF MB d. Vilma Kovač
13.6.2009 17:54:39   
t27
Zdravo vsem ki boste prebrirale tole 

4 leta se že trudiva zanositi, ta teden pa sva šla v MB in sva na čakalni listi (1 leto) za IVF pri dr. Vilmi Kovač. Prej sem dala že skozi 2x lapo, HSG, UTI, konizacija . . . skratka vse preglede, ugotovili endometriozo in levi neprehodni jajcevod.

Prosila bi vas za kakšno koli mnenje in napotke, glede MB bolnišnice, dr. Kovačeve in IVF postopka. Punkcija - kako je boleča? V Mb-ju so nama omenili da vstavijo smo 1 plod, 1 pa zamrznejo, kaj veste o tem? Da je tak zakon 1 leto???

Skratka še vedno upava da se prikaže sonček. Hvala vsem za mnenja in nasvete.

T
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IVF MB d. Vilma Kovač
13.6.2009 20:57:15   
miklarom
hej!

no tudi jaz hodim že nekaj časa v MB in k dr. Vilmi Kovač. jaz moram reči, da je zdravnica o.k. in tudi osebje tam je zelo prijazno, skratka vsi zdravniki in vsa osebja v MB so fenomenalni in vredni res vsakih pohval.
čakalna doba za IVF je res sedaj nekje od 10. mesecev do enega leta, in to zaradi tega ker jih je ogromno na čakalni listi, in veliko jih je tudi iz tujine, zato takšna dolga čakalna doba.

Punkcija - sploh ni boleča, vsaj mene ni bolelo, delajo pa ti jo tako pod narkozo.

glede vstavitve plodov so meni nazadnje sedaj ko sem bila v postopku rekli da zakon dovoljuje do vstavitve 3.zarodkov največ, se pa naj sama odločima koliko mi jih vstavijo, samo meni so predlagali zdaj samo enega, in to zato ker bom naslednji mesec šla na cerklažo in le to en plod bolj zdrži kot dva. sicer jaz sem imela 6. zarodkov zelo močpnih in kvalitetnih, vstavili enega 5. pa dali zamrzniti.

lahko ti povem da če karkoli ne vesta ali vaju zanima lahko brez skrbi vprašata dr. Kovačevo in vama bo vse povedala in razložila, pa tudi sestre vam vse povedo, tako da kar pogumno in uspelo vama bo.

če je nama sedaj uspelo po 17. letih truda in sedaj veselo čakamo user posted image , bo tudi vama

močno držim pesti za vajuuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu t27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2009 22:18:25   
Rubin.
Ti je že miklarom lepo napisala, pod to  kar sem spodaj citirala se pa še jaz podpišem. V dobrih rokah si.

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
jaz moram reči, da je zdravnica o.k. in tudi osebje tam je zelo prijazno, skratka vsi zdravniki in vsa osebja v MB so fenomenalni in vredni res vsakih pohval.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.6.2009 14:59:37   
t27
Hvala za odgovor, res!!!

Punkcijo so ti naredili v celi ali samo delni norkozi?

Lep dan!

(odgovor članu t27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.6.2009 15:25:02   
miklarom
punkcija je cela narkoza ko zaspiš za deset minut in nič ne čutiš

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu t27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.