|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mariborčanke pomoč-otroški dodatek & porodniška
23.5.2005 14:12:43   
willma
Prosim, če mi pomagate.

1./ Zanima me, kako oz. kaj moram vse naredit, da podaljšam otroški dodatek in kakšen delovni urnik imajo?

2./ Kaj moram naredit, ko mi poteče porodniška in sem brezposelna? A grem kar na borzo ali moram počakat na kakšno pošto ali???

hvala
willma
Neposredna povezava do sporočila: 1
23.5.2005 14:15:29   
kofetek2010
1. izpolneš polo in jo odneseš na CSD al pa pošlješ po pošti
2. žal ne vem, po moje na Zavod za zaposlovanje in pol še na CSD, če tam na Zavodu nič ne boš dobivala

pokliči po tel in vprašaj, da ne boš brezveze tekala od vrat do vrat in čakala in čakala ;)

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
23.5.2005 15:07:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
23.5.2005 15:12:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.5.2005 15:41:17   
Anonimen
Del.knjigo odneseš v osmih dneh po poteku porodnike na zavod.
Otr.dodatek izpolni vlogo in jo odnesi na omenjeno mesto, uradne ure ziher so: pon sreda petek 8-12, pa tudi vmes imajo sam ne vem...
tel.št. CSD za otr.dodatek: 330-26-04

Lp!

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.5.2005 16:35:03   
tinatona
Haj!

Jaz sem sicer iz Ljubljane, pa vseeno... Če ti delovno razmerje prekinejo pred iztekom porodniške (imaš pogodbo za določen delovni čas) in nisi zavarovana po možu ali kaki drugi osebi potem moraš nest na CSD papir o prenehanju delovnega razmerja, da ti oni uredijo obvezno zdravstveno zavarovanje... Pa če je otrok po tebi zavarovan, rabiš še njegov rojstni list (kopijo). Mislm pa da se lahko takoj tudi prijaviš na zavodu (to se moram še pozanimat)...

Jaz bom namreč brez službe ostala naslednji mesec (pa sem na porodniški še do marca 2006):(.

LP Tina :rozica:

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.5.2005 21:43:43   
willma
Še to,
kaj ta obrazec za otr. dodatek kupim v papirnici ali kako?
Takrat sem ga tam dobila, samo sem imela občutek, da bi ga jaz morala prinest:zmeden::ups:

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.5.2005 22:01:34   
Pi@
v papirnici ga kupiš ja ;)

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
23.5.2005 22:08:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

sindarin

Kako pomembna vam je cena pri nakupu igrače?

zelo (35%)

srednje (42%)

malo (3%)

mi ni, kupim igračo, ki se mi zdi v redu (21%)

Število vseh glasov: 189

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!