Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mariborčanke pomoč-otroški dodatek & porodniška 23.5.2005 14:15:29
|
|
|
|
kofetek2010
|
1. izpolneš polo in jo odneseš na CSD al pa pošlješ po pošti 2. žal ne vem, po moje na Zavod za zaposlovanje in pol še na CSD, če tam na Zavodu nič ne boš dobivala pokliči po tel in vprašaj, da ne boš brezveze tekala od vrat do vrat in čakala in čakala ;)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.5.2005 15:07:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.5.2005 15:12:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
Mariborčanke pomoč-otroški dodatek & porodniška 23.5.2005 15:41:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Del.knjigo odneseš v osmih dneh po poteku porodnike na zavod. Otr.dodatek izpolni vlogo in jo odnesi na omenjeno mesto, uradne ure ziher so: pon sreda petek 8-12, pa tudi vmes imajo sam ne vem... tel.št. CSD za otr.dodatek: 330-26-04 Lp!
|
|
|
|
Mariborčanke pomoč-otroški dodatek & porodniška 23.5.2005 16:35:03
|
|
|
|
tinatona
|
Haj! Jaz sem sicer iz Ljubljane, pa vseeno... Če ti delovno razmerje prekinejo pred iztekom porodniške (imaš pogodbo za določen delovni čas) in nisi zavarovana po možu ali kaki drugi osebi potem moraš nest na CSD papir o prenehanju delovnega razmerja, da ti oni uredijo obvezno zdravstveno zavarovanje... Pa če je otrok po tebi zavarovan, rabiš še njegov rojstni list (kopijo). Mislm pa da se lahko takoj tudi prijaviš na zavodu (to se moram še pozanimat)... Jaz bom namreč brez službe ostala naslednji mesec (pa sem na porodniški še do marca 2006):(. LP Tina :rozica:
|
|
|
|
Mariborčanke pomoč-otroški dodatek & porodniška 23.5.2005 21:43:43
|
|
|
|
willma
|
Še to, kaj ta obrazec za otr. dodatek kupim v papirnici ali kako? Takrat sem ga tam dobila, samo sem imela občutek, da bi ga jaz morala prinest:zmeden::ups:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.5.2005 22:08:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
sindarinKako pomembna vam je cena pri nakupu igrače?zelo (
35%)
srednje (
42%)
malo (
3%)
mi ni, kupim igračo, ki se mi zdi v redu (
21%)
Število vseh glasov: 189Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!