Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Steriliziranje stekleničk 12.6.2009 11:44:47
|
|
|
|
Leiah
|
ponavadi punce dodajajo kis, za citronsko kislino pa ne vem
|
|
RE: Steriliziranje stekleničk 12.6.2009 11:56:00
|
|
|
|
Anonimen
|
rešitev za problem z vodnim kamnom: Brita filtrirni vrč ali njemu podobni. Dejansko ni sledu o vodnem kamnu.
|
|
|
|
RE: Steriliziranje stekleničk 12.6.2009 14:45:15
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romč Pozdravljeni, zanima me ali lahko dodaš vodi v kateri prekuhavaš steklenice, cuclje in dude malo citronske kisline v prahu, da ne nastane belo od vodnega kamna? Kaj mislite? ja jest mislim da lahko tud citronsko kislino samo res zelo malo!
|
|
[Brisano sporočilo] 12.6.2009 16:07:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Steriliziranje stekleničk 15.6.2009 14:36:40
|
|
|
|
kristinaj
|
meni je pediatrinja rekla da sol, ne me pa vprašat zakaj......
|
|
RE: Steriliziranje stekleničk 15.6.2009 14:38:36
|
|
|
|
piko12
|
Jaz sem imela za to Brita filter.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2009 14:42:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Steriliziranje stekleničk 16.6.2009 17:21:49
|
|
|
|
Taddy78
|
Jaz sem prakticirala tekočino za steriliziranje (Chicco), saj namožiš vse samo 1x na dan za pol ure in imaš cel dan mir. Smo enkrat sem prekuhavala, potem pa sem pol ure rabla, da sem ves kamen dol zribala, potem pa si tak na istem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?