Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: HSG nujno 12.6.2009 11:42:53
|
|
|
|
Anonimen
|
to pa tudi mene zanima, ker imam HSG čez cca 3 tedne. Bi ti bila pa ful hvaležna, če boš ko bo postopek mimo, malo več napisala kako je bilo. Sej vem, da je veliko o tem napisanega, samo kakšna izkušnja več je več kot dobrodošla. Pa dobro opravi in upam da bodo izvidi OK. Anonimna
|
|
|
|
RE: HSG nujno 12.6.2009 13:02:48
|
|
|
|
hubi
|
Meni je dal 1 teden bolniške.
|
|
|
|
RE: HSG in odsotnost z dela - nujno 12.6.2009 14:48:44
|
|
|
|
Anonimen
|
ob 10h sem dala kri, čakala na pregled približno eno uro, ob 12h sem šla na HSG-slikanje in takoj domou. dal so mi dan bolniške. mene ni bolelo nič, HB! srečno. aja, HSG sem mela v Postojni.
|
|
|
|
RE: HSG in odsotnost z dela - nujno 14.6.2009 15:42:17
|
|
|
|
julieb
|
v bistvu imaš samo en dan bolniške, ko ti izvajajo poseg, saj greš še isti dan domov. Jaz sem šla k mojemu osebnemu zdravniku in sem bila doma 1 teden, ker nisem želela tvegati kakega vnetja, ker delam pretežno stoje in na prepihu.
|
|
|
|
RE: HSG in odsotnost z dela - nujno 16.6.2009 9:41:42
|
|
|
|
Amethiste
|
Dan, največ dva, če imaš bolečine. Sicer pa se zmeniš s svojim osebnim zdravnikom.
|
|
|
|
RE: HSG in odsotnost z dela - nujno 16.6.2009 10:53:27
|
|
|
|
talika81
|
jaz sem imela HSG v MB in so mi rekli, da mi pripada 3 dni bolniške. ampak sem imela HSG v četrtek, tako da sem potem koristila samo 2 dni bolniške.
|
|
RE: HSG in odsotnost z dela - nujno 16.6.2009 11:17:36
|
|
|
|
lana38
|
Jaz sem imela tudi 1 teden bolniške. LP
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ime za fantkamisarNajbolj všečno ime za fantka?Nejc (
38%)
Karim (
3%)
Žiga (
23%)
Ean (
5%)
Vsa (
1%)
Nobeno (
30%)
Število vseh glasov: 652Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!