|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Puder
11.6.2009 20:15:31   
Bong
Iščem en dober puder!
Do zdaj so mi pri izbiri odtenka vedno pomagale prodajalke, pa mi vedno svetujejo pretemnega. Sem namreč zelo blede polti. user posted image
Kateri je malo bolj naraven (oz. ni tako škodljiv) in da dobro prekrije. Na kaj morem paziti ko kupujem puder in kako naj izberem pravi odtenek (zdaj si ga bom sama izbirala)user posted image

hvala:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Puder
11.6.2009 20:25:38   
Tanja55
morda bos za zacetek nasla kak odgovor TUKAJ

vem pa da se je se na eni temi o pudru debatiral, sam moram najt...

(odgovor članu Bong)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.6.2009 21:24:54   
rainbow
torej (sicer nisem ne vem kak poznavalka), po moje je nujno, da kupiš puder za tip tvoje kože, ne samo pravi odtenek. Pa recimo, če želiš kako uv zaščito na obraz (ali pa morda imaš uv zaščito že v kremi). Se mi zdi celo bolje, če je puder malo presvetel, še vedno lahko obarvaš obraz z rdečilom, recimo.
Jaz sem zelo zadovoljna z Clinique, imam Stay True za mastno kožo. Vsi njihovi parfumi so brez parfumov. Prekrivnost je kar v redu. Sem pa tudi zelo bleda in mi odgovarja Stay Nude. Brez dvoma bi se našel kak odtenek tudi pri ostalih firmah.

ps kaj lahko omenjam še kake druge forumeuser posted image no, jaz sem zadeve raziskovala tudi na planet lepote, tam imajo dosti pudrov, tudi testiranja.....komentarje uporabnic itd. Zelo uporabna zadeva, po moje vsaj.

Uspešno pri iskanjuuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.6.2009 8:00:39   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: Bong

Iščem en dober puder!
Kateri je malo bolj naraven (oz. ni tako škodljiv) hvala:)

Naraven in sploh ne škodljiv je puder (tako tekoč kot v prahu) od Dr. Hauschka, poleg tega je še INKA in verjetno še se bi našlo. Jaz sem napisala ta dva, ker ta dva sem poskusla. Glede na odtenek poskusiš na roki in vidiš. Ali pa celo v prodajalni si ga poskusiš dat na obraz...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Bong)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.6.2009 10:34:44   
lotoska

IZVIRNO SPOROČILO: rainbow

torej (sicer nisem ne vem kak poznavalka), po moje je nujno, da kupiš puder za tip tvoje kože, ne samo pravi odtenek. Pa recimo, če želiš kako uv zaščito na obraz (ali pa morda imaš uv zaščito že v kremi). Se mi zdi celo bolje, če je puder malo presvetel, še vedno lahko obarvaš obraz z rdečilom, recimo.
Jaz sem zelo zadovoljna z Clinique, imam Stay True za mastno kožo. Vsi njihovi parfumi so brez parfumov. Prekrivnost je kar v redu. Sem pa tudi zelo bleda in mi odgovarja Stay Nude. Brez dvoma bi se našel kak odtenek tudi pri ostalih firmah.

ps kaj lahko omenjam še kake druge forumeuser posted image no, jaz sem zadeve raziskovala tudi na planet lepote, tam imajo dosti pudrov, tudi testiranja.....komentarje uporabnic itd. Zelo uporabna zadeva, po moje vsaj.

Uspešno pri iskanjuuser posted image

user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.6.2009 10:39:02   
lotoska
Na tvojem mestu bi si zagotovila termin ličenja pri kakšni promociji. Poglej po drogerijah. Izkušena vizažistka ti bo najbolje svetovala in pokazala na tvoji koži.

Kaj pa obarvana krema? Ne pride v poštev?

(odgovor članu Bong)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.6.2009 13:41:29   
Arwenko
Imam podobno težavo...pri meni je bila rešitev Dior, malo dražje, ampak ga imam ful dolgo, ker se ga res malo porabi. 

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.6.2009 6:49:26   
pupika
Zelo dobro prekriva REvlon Color Stay, ki ga lahko kupiš v Mullerjevih drogerijah, ali pa v lekovi trgovini, stane pa okoli 15E. Ima pa mislim, en ali dva kar svetla odtenka, mislim, da je odtenek Soft Beige, tudi meni prodajalke vedno ponujajo temnejše odtenke, pa jaz vedno izberem enega ki je med svetlejšimi, samo tisti Buff  ali soft beige je kar zelo svetel, jaz sem tudi med svetlejšimi, pa imam odtenek številko 180 poleti, pozimi pa 150.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.6.2009 9:12:00   
Seven*
Dior!

Jaz sem zelo svetle polti in je ta kot nalasc zame.

Gospa sem.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.6.2009 18:38:43   
rainbow
lapsus, mislila sem seveda pudre.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.7.2009 10:00:58   
DanijelaNeli
Pa če bi probala od ARTDECO,mineralni puder v prahu. Za zdaj poletni je to špica,ker mislim,da za zdaj niso neki tekoči packasti pudri.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.7.2009 10:32:13   
miapia
Zadnjič sem poslušala eno ameriško vizažistko, ki je povedala, da moraš barvo pudra izbrat tako, da se bo ujemala s tvojim vratom, ne z barvo tvojega obraza. Znamko pudra pa....ne vem, ko je toliko izbire. Jaz imam od Loreala Inffinity, pa sem ful zadovoljna, puder v prahu imam od Max Factorja. Če pa sem doma in gremo kam na izlet ali pa tko malo ven, pa če sem res čudna v obraz, pa uporabim tenirano kremo od Nivee, da mi malo razporedi barvo.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?