ronja
|
Pardon, sem videla, da sem narobe prebrala. Ampak še vedno isto mislim: če delaš splav samo za nekoga drugega, mu to zelo zameriš, če si v resnici želiš otroka. Poznam par žensk, ki sicer niso delale splava, ampak samo niso imele otrok, ker so pač partnerji tako želeli... In so nesrečne, kregajo se, grozno jim je bilo me videt, ko sem bila noseča, zdaj ko vozičkam, me včasih rajši ne vidijo... se mi res smilijo, pomagat jim pa ne morem (razen, da ne rinem z otroki zraven...) Ne vem - če si otroka iskreno želiš, potem verjetno ne moreš it kar tako čez to... Vsaj jaz ne bi mogla, midva sva se o tem pogovarjala in je obema jasno: če se zgodi, ga obdrživa in tudi če jih bova mela že 5 in bi zaščita zatajila, ne bi od mene pričakoval splava... Najboljše se je zmenit tudi tisti: kaj pa, če... Sicer pa mislim, da če bo imel zdaj 1 ali pa 2 otroka, bo v vsakem primeru prost čez nekje 20 let in nič prej . NO, kam bo lahko šel za dlje časa že prej, seveda. Hočem samo rečt, da mu otrok, ki prihaja časa ne bo kaj dosti podaljšal... Mogoče se probaj tako z njim pomenit - da je med njima tako majhna razlika v letih, da ne bo dosti drugače...
|