|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Laparoskopija
23.5.2005 10:16:14   
gaja17
Verjetno je katera od vas imela tudi laparoskopijo in histeroskopijo, pa me zanima ča sljučajno veste ali se ti moznost zanositve kaj poveča? Saj bi vprašala svojega ginekologa pa imam pregled šele 10.06!
Aja pri laparoskopiji in histeroskopiji so ugotovili, da imam edomentriozo in ciste v jajčnikih!
Hvala in lep pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Laparoskopija
23.5.2005 11:02:14   
aljča
Gaja možnost imaš tako, da lahko zanosiš v roku 6 mesecih na tvojo diagnozo bo bolj težko ampak je vseeno možnost da boš.Veliko optimizma in lepih misli imej v sebi.Endometrioza je včasih zelo presrana v tem da se plod obdrži-da pride do vgnezdenja.
Držim pestke,če bo sila boš pa lahko uporabla postopek umetne oploditve tako, da bejbiko boš v bodoče imela.
čao Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Laparoskopija
23.5.2005 13:12:17   
Mijavček
Zivjo Gaja!

jaz sem imela laparoskopijo 04.05. v Lj, odstranili so mi endometriozo, imela sem jo okoli in okol aternice, na ligamentih skratka povsod razen na jajčnikih nič. Meni je dr. rekla, da jih po laparo z endometriozo 60% zanosi v roku 1 leta. verjetno je odvisno od primera do primera.Če ne je pa tu še IVF. Le pogumno!

Mijavček:muca:

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Laparoskopija
23.5.2005 14:17:23   
Sisy
Mijavček-endometrioza so zarastline al kako? Men so skoz na laparo govoril samo o zarastlinah na jajčnikih in nič o endometriozi?:zmeden2:

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Laparoskopija
23.5.2005 14:25:08   
naja78
endometrioza je vraščanje-naseljenje,naselitev celic materične sluznive v sosednje organe oz.tkiva!!!

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Laparoskopija
23.5.2005 14:26:54   
Sisy
ahaaaaa.....pol posledica endometrioze niso zarastline ne....ma čist sm že zmešana.....:zmeden2: pa firbčna ;)

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Laparoskopija
23.5.2005 14:27:24   
pinka
Gaja!!Jst ti bom neki povedla. Februarja sem imela laparoskopijo in histeroskopijo in sem tudi imela endometriozo na jajčnikih in okoli ter malo pregrado v maternici. Sploh ni res, da je pa zdaj ko imaš to, tako težko zanosit. Je čisto odvisno od primera do primera. Ene lahko takoj - ta srečka sem tudi jaz, ki sem zanosila prvi mesec, ko sva lahko začela poskušat, druge se pa pač dlje časa trudijo. Ni pravila!!!Je pa meni doktorica rekla, da je prvih 6 mesecev po operaciji največja možnost da se zanosi, potem pa malo manj. Tako da kar pogumno!!!!

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Laparoskopija
23.5.2005 14:28:54   
Sisy
zakaj pa je prve mesece največ možnosti potem se pa le-te zmanjšajo?:zmeden2:

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Laparoskopija
23.5.2005 14:30:33   
pinka
Ja Sisy, to ti ravno ne znam povedat, ker nisem strokovnjakinja, ampak je pač tako, da se ta endometrioza vrača in po operaciji je tudi mala možnost, da se ti vrne, nosečnost pa baje endometriozo zadrži.

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Laparoskopija
23.5.2005 14:32:39   
Sisy
tnx ;)

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Laparoskopija
23.5.2005 16:53:10   
naja78
ne ne sisy,zarastline nastenejo,kot posledica vnetij-kakršnih koli v trebušni votlini.slepič itd,...kake druge op,....

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?