|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Obrekovanje ipd....
11.6.2009 11:43:55   
ALWAYS LARA
js pa ful uživam, če me kdo upravla. ja sej vem da sem čudna :) k ponavad opravlajo neki kar so ti fouš. in kr nej bojo! js celo delujem tko v sviojem življenju, da vzbujam ful enga zgražanja..če sam našo fasado dam za primer :) hehe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.6.2009 11:45:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA

js pa ful uživam, če me kdo upravla. ja sej vem da sem čudna :) k ponavad opravlajo neki kar so ti fouš. in kr nej bojo! js celo delujem tko v sviojem življenju, da vzbujam ful enga zgražanja..če sam našo fasado dam za primer :) hehe!

krvav-zeleno user posted image

(odgovor članu ALWAYS LARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
11.6.2009 11:59:40   
ALWAYS LARA
no vidš hrabra miška se že norca dela in omedlava in opravlja :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.6.2009 12:07:25   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77
Vem, da me nekateri ne marajo in vem zakaj me ne marajo in sem vesela, da me ne marajo.user posted image

----------------
user posted image   user posted image   user posted image  

P.S.:
Si ga bom sposodila kdaj user posted image . Plačam za avtorske user posted image

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
11.6.2009 12:27:33   
Žaži
Jaz takim babjim čenčam ponavadi samo še prilijem bencina na ogenj in me to neizmerno zabava, ko potem raztrobijo novice okoli, za katere se kasneje izkaže, da so čista lažuser posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 30
11.6.2009 14:37:59   
Ekaz
Jaz sem pa včeraj kar znorela. Dokler še nisem imela otroka (stara preko 30 let) so me eni sosedje non stop: kdaj boš pa imela otročka , biološka ura bije, ja kaj pa čakaš....(pri njih pa dve hčere mojih let in nobena še nobenega otročka). Sedaj, ko imam mojo user posted image , pa spet ni OK. Sedaj težijo: rabi še bratca, kaj pa čakate, drugega bi pa še lahko imeli.

Dokler meni nihče nič ne reče, mi je vseeno, kaj se menijo. Saj vem, da se menijo o meni, o drugih, ker so pač take sorte. Ko mi pa u faco začne težit in vedno tako med vrsticami meče naprej, da bi že lahko imeli drugega, mi je pa za znort.

In kot rečeno, sem včeraj sosedi povedala: vse, kar mi leži na duši in nisem nikoli zaradi dobrih sosedskih odnosov hotla rečt. Sicr nič posebnega, vendar da je to čisto moja osebna stvar, ki ne zadeva nikogar drugega in o tem se ne mislim z njimi pogovarjat in da tudi jaz njih nič ne sprašujem.

Sem bila potem kar ponosna nase. Upam, da bom imela sedaj mir. Banda...

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 31
11.6.2009 15:25:55   
Bambi D
Tooo! user posted image Tako se dela. Direkt v faco, brez drugega.

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 32
11.6.2009 19:41:13   
tweety83
IZVIRNO SPOROČILO: Ekaz

Jaz sem pa včeraj kar znorela. Dokler še nisem imela otroka (stara preko 30 let) so me eni sosedje non stop: kdaj boš pa imela otročka , biološka ura bije, ja kaj pa čakaš....(pri njih pa dve hčere mojih let in nobena še nobenega otročka). Sedaj, ko imam mojo user posted image , pa spet ni OK. Sedaj težijo: rabi še bratca, kaj pa čakate, drugega bi pa še lahko imeli.

Dokler meni nihče nič ne reče, mi je vseeno, kaj se menijo. Saj vem, da se menijo o meni, o drugih, ker so pač take sorte. Ko mi pa u faco začne težit in vedno tako med vrsticami meče naprej, da bi že lahko imeli drugega, mi je pa za znort.

In kot rečeno, sem včeraj sosedi povedala: vse, kar mi leži na duši in nisem nikoli zaradi dobrih sosedskih odnosov hotla rečt. Sicr nič posebnega, vendar da je to čisto moja osebna stvar, ki ne zadeva nikogar drugega in o tem se ne mislim z njimi pogovarjat in da tudi jaz njih nič ne sprašujem.

Sem bila potem kar ponosna nase. Upam, da bom imela sedaj mir. Banda...

Bravo punca - tako se dela!!!!!!! Se vidi, da maš jajcauser posted image user posted image user posted image .

In za ronjo - ko sem napisala da sem dobričina sem pozabila dodat da sem tudi iskrena - ne poznam nobenga bolj iskrenega človeka od mene -  tak da......

Ampak iskrenost (beri - dolg jezik) in dobrota te vedno tepeta.

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 33
11.6.2009 20:49:20   
ThinkPink
Po mojih izkušnjah obrekujejo predvsem tisti, ki imajo sami največ masla na glavi. Tetke, ki so same zafrustrirane, ker jim dedci radi pogledajo za mlajšimi, bodo obrekovale mlajše sodelavke, sosede,...Obrekovale pa bodo s sebi podobnimi/enakimi. Obrekovanje je najenostavnejši način, kako prikriješ svoje napake in svoje težave. V tistem času, ko opravljaš pozabiš na svoje težave, za nekaj časa si prepričan, da sploh nimaš težav in si oh in sploh nad vsemi "slabiči", ki jih opravljaš. Opravljanje v bistvu pomirja.

Npr. sama nisem svetnica, tudi tu in tam opravljam, na kavici s kolegico, tako mimogrede kakšno staro znanko. Opažam pa, da raje opravljam takrat, kadar me nekaj muči - npr. ko sem bila brez službe, sem bila nekako podzavestno jezna na kakšnega totalnega debila, ki je imel fensi službo. Pa je padla kakšna opravljivka na njegov račun. Sedaj, ko teh težav več nimam, tudi ne opravljam v tej smeri. Ne vem no, to je del nas. Malo se moramo sprostiti na ta način. Dokler nikomur ne škodiš s tem in ne širiš laži, je to ok. In še nekaj - do sedaj nisem spoznala niti ene osebe, ki nikoli v življenju ne bi rekla kaj čez drugo osebo. Ločim zlonamerno opravljanje, hujskanje (npr. opravljaš vse z vsakim) in pač tračanje, kaj dogaja naokoli - to je čisto normalno.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 34
12.6.2009 8:21:38   
muška
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

točno tak!  user posted image

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 35
12.6.2009 8:38:48   
liliana

ko sem napisala da sem dobričina sem pozabila dodat da sem tudi iskrena - ne poznam nobenga bolj iskrenega človeka od mene -  tak da......

A tako malo ljudi poznaš....user posted image

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 36
12.6.2009 8:49:28   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

ko sem napisala da sem dobričina sem pozabila dodat da sem tudi iskrena - ne poznam nobenga bolj iskrenega človeka od mene -  tak da......

A tako malo ljudi poznaš....user posted image

verjetno ne, samo nobeden ji niti do gležnjev ne seže.....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 37
12.6.2009 8:58:18   
Anonimen

OMG user posted image
še enkrat si preberi od ronje post:
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Finta je v tem, da ti moraš to mislit o sebi, sicer nisi srečna... In zato si nesrečna, ko drugi ne mislijo tako o tebi.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
12.6.2009 9:47:07   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA

Se popolnoma strinjam s tem, da opravljajo tisti, ki so navadni fovšljivci. In tudi jaz kar malo uživam v temuser posted image

Sicer me pa prav boli k***, kaj kdo govori. PA se marsikaj govori o meni/nas. Važno da mi vemo, kaj je resnica. Ostali pa naj kar šinfajo in zarad fovšije težko živijo. JAz prav rada še malo prilijem na ogenj, da jim je potem še težjeuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 39
12.6.2009 10:34:46   
cukr07
Ja tole obrekovanje je pa tudi meni dobro poznano. Imamo v vasi eno ˝starejšo gospo˝ (da se lepo izrazim user posted image ), ki ne počne drugega kot opravlja. Vse ve kaj se pri sosedih dogaja sam pred svojim pragom ne zna pomest, pa čeprav ima kar veliko smeti.
Ravno ta me je že trikrat proglasila, da sem noseča še preden sem res bila. Pa ko sem se poročlila, sem se tut sam zarad tega ker sem bla noseča, no pa potem še dve leti nisem bila noseča in sem imela po njenem seveda težave z zanositvijo....
Je pa nonstop na oknu, al pa ima izredno veliko dela s svojimi rožami na balkonu - tudi sredi zime. Njej res nič ne uide in se ji že vsi v vasi smejemo. Najboljši je pa sosedov stric, ki ji še kakšno tako novico na nos nese, za katero vsi vemo da je za lase privlečena, ona jo pa potem po celi vasi razlaga. user posted image

Se pa jaz zaradi takih ljudi ne obremenjujem preveč - skozi eno uho notr, skozi drugo pa ven.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 40
12.6.2009 10:54:44   
honey
Jaz bom pa tako rekla - s sosedi imam čisto dobre odnose. Zakaj? Ker se vidimo 1x tedensko, med nami je sigurno 50 m razmika, pozdravimo se živjo-živjo in to je to. Nimamo pa v navadi, da bi hodila k njim na čvek ali pa oni k meni. Kaj pa za mojim hrbtom govorijo, me pa prav nič ne briga. Imamo pa vaško čveko, ki je na tekočem z vsem - tudi to ve, kdaj moj mož pride domov iz službe, kdaj sem jaz prišla včeraj iz službe, kdaj grejo sosedje (ki je btw možev brat) na dopust... In ona izkoristi vsako priliko, da počveka in pove vse čveke. Ampak od mene jih ne izve in to jo malo bremza user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 41
12.6.2009 11:23:13   
tetka5
že Aristotel je reku:

v moji neprisotnosti me lahko še pretepejo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 42
13.6.2009 16:37:46   
slovenka

Hvala vam za vzpodbudo......
Finta je v tem da sem jaz prava dobričina do vseh in vedno vsem ustrežem in pomagam in se trudim...... Ni me še izučilo, da naj neham s tem - ker zame se itak nobeden kaj dosti ne sekira. Jaz pa vedno priskočim na pomoč - če ne že imam slabo vest.
In zato me potem to vse skupaj prizadane - ker sem res dober človek in nikomur ne želim in ne storim nikoli nič žalega - potem pa dobim v zameno tako obrekovanje....

Kaj pa vem - mogoče sem zaradi nosečnosti še tolko bolj občutljiva......
user posted image

tweety, moraš vzeti to kot njihov krožek. One imajo svojo dejavnost in v bistvu nič slabega nočejo, samo da imajo kaj za početi, da se kaj dogaja, ker žal niso v Hollywoodu user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 43
13.6.2009 23:47:53   
Marogica
Z leti sem se toliko utrdila, da mi obrekovanja in podobno sranje enostavno dol visi. Zakaj? Ker vidiš, da imajo vsake oči svojega malarja, kar pomeni, da karkoli narediš, bo enostavno vsak videl drugače, ker tako želi, ker ne zmore drugače, ali ker bi to enostavno rad tako videl.

In sedaj se bom jaz sekirala za to? Ne, ne več...življenje je enostavno prekratko in prelepo in odkrito, moj čas raje namenim sebi in svojim, ki jih imam rada. Ne pa v prepričevanju drugih, ali vidijo nekaj v zvezi z menoj pravilno ali ne.

Aja, moj podpis ima seveda globok pomen...na žalost ga premalo ljudi pravilno razume. Če sem odkrita, mi pa tudi to dol visi.

tako, da....deklica draga, vzami vse svoje tete, prijateljice in ostale malo bolj na "izi". In verjemi, da vse te, ki ti nosijo "informacije" na nos, tudi same marsikaj znajo o tebi povedati....pa ne samo lepega...ojojojjjj, upam, da se ne boš sedaj še zaradi tega obremenjevala, čeprav je res tako...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 44
14.6.2009 8:10:41   
mala zirafa
Kako pa sploh vedo, dasi noseča, če še sploh pregleda nisi imela?Komu vse si povedala?To moraš tudi sama malo pazit, komu kaj gvoriš, če veš kakšne ljudi imaš okoli sebe.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 45
14.6.2009 13:42:24   
Anonimen
Jaz priznam, da živim v taki okolici, ki so krasni sosedje, brez vtikovanja in bla bla...sem pa odraščala v drugačni in je to res silo neprijetno. Me je pa motilo, ko sem se s tem srečevala v službenem okolju, ker kakorkoli človek poskuša sodelavcem  ustreči, ziher ne bo prav. Pa zbiranje na čikih in opravljanje...Sploh nekateri so povsod tam, kjer se meša drek. In mislim, da je to kar precej razširjeno.
Kot je napisala ThinkPink, ni ga človeka, da ne bi kdaj čez kakšnega kaj rekel....tudi jaz, nehote, poskušam pa se pogovarjati o ljudeh na tak način, da jim ne škodujem.

(odgovor članu mala zirafa)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?