Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
plavalni obroč ali *rešilni jopič*? 23.5.2005 9:50:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš ni dolgo maral nobene stvari, ne rokavov, ne šlaufa, potem mu je pa lani na morju kliknilo in zdaj uporablja rokavčke.
|
|
|
|
plavalni obroč ali *rešilni jopič*? 23.5.2005 9:51:39
|
|
|
|
AnBan
|
Mi smo že pri prvem nabavli fredov rdeči plavalni obroč in ga je uporabljal od 6 mesecev do treh let, ko je splaval z rokavčki. Zdaj pri malem ga tudi prakticiramo od četrtega meseca dalje.
|
|
|
|
plavalni obroč ali *rešilni jopič*? 23.5.2005 9:54:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Če bi hotel rokavčke, je po moje to najbolje. Naš jih je pri dobrem letu že imel. Drugače pa kar oboje nabavite, saj te stvari niso drage. Rokavčki so okrog 1.000 SIT, pa jih bo še kasneje lahko imel, če ne sedaj. Drugače so pa v Arielu imeli ene take malo bolj stabilne, dvojne obroče s hlačkam. Prijateljica ga je imela za svojega enoletnika in je rekla, da so prav v redu.
|
|
|
|
plavalni obroč ali *rešilni jopič*? 23.5.2005 9:54:50
|
|
|
|
kofetek2010
|
naš je kr ob rokavčkih gor zrastu, takrat še ni blo fredov :)-
|
|
|
|
plavalni obroč ali *rešilni jopič*? 23.5.2005 9:58:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Rokavčki so pr ns čist pocen...tud 200 tolarjev ;)
|
|
|
|
plavalni obroč ali *rešilni jopič*? 23.5.2005 10:00:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja no, O.K., al bina, še toliko bolje. Sem na pamet eno cifro bleknila, saj veš, imamo veliko denarja... Torej za rokavčke je že rešeno, a n?
|
|
|
|
plavalni obroč ali *rešilni jopič*? 23.5.2005 10:31:48
|
|
|
|
šnucika
|
Pri enem letu so še najboljši rokavčki..... če pa ničesar ne mara.....potem pa potrpljenje,pa po rokah.....se bo pa prej naučil plavat.....;)
|
|
|
|
plavalni obroč ali *rešilni jopič*? 23.5.2005 10:35:26
|
|
|
|
Seven*
|
Mi imamo Fredov obroc. :bravo: :bravo: :bravo:
|
|
|
|
plavalni obroč ali *rešilni jopič*? 23.5.2005 10:37:19
|
|
|
|
ZARA
|
Zara ima tud Fredov obroč.
|
|
|
|
plavalni obroč ali *rešilni jopič*? 23.5.2005 10:38:23
|
|
|
|
Anonimen
|
PŠri Tiborju je bil Fredov obroč ena najbolj osovraženih stvari do sedaj.
|
|
|
|
plavalni obroč ali *rešilni jopič*? 23.5.2005 11:12:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Enako in šlaufi tudi. Naš gospod se je jahal po roka, dokler ni pogruntal rokavčkov. Ti so zdaj zakon ;)
|
|
|
|
plavalni obroč ali *rešilni jopič*? 23.5.2005 12:50:00
|
|
|
|
maja&m
|
Pa bi še jaz tu eno vprašanje postavila glede Fredovega obroča-kje se ga da kupiti+cena in ali ga lahko uporabim za 4 mesece starega otročka? Maja
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......