Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vrtec Škofja Loka - nesprejeti pozor! 10.6.2009 15:26:31
|
|
|
|
petrolejka
|
Mislim, da se ne bo nič doseglo. Draksler bo pa itak na naslednjih volitvah odletel kot knof od gat... Ja, sem jezna, ker nismo dobili vrtca. A trenutno imam alternativo (mogoče mojega sina sploh nikoli ne dam v vrtec) Poleg tega pa sem v današnjem časopisu brala, da so Škofjeloški vrtci v totalnem razsulu, notri se sprehajajo miši in podgane ipd., tako da mojega otroka tja ne dam - tudi če bi dobili vrtec, ga ne bi dala. Upam, da se boste zbrali v čim večjem številu in držim pesti, da boste uspeli. Ker kar se dogaja v naši občini (pa ne samo na področju vrtcev), je že skrajno neokusno (z vsemi tisočimi nepotrebnimi semaforji, neurejenimi pločniki ipd.).
|
|
RE: Vrtec Škofja Loka - nesprejeti pozor! 10.6.2009 15:30:17
|
|
|
|
pipic
|
vse lepo in prav A kam naj dajo otroka,če nimajo ustreznega prostora??? je tebi kot staršu vseno kam ga dajo-mislim da ne
|
|
|
|
RE: Vrtec Škofja Loka - nesprejeti pozor! 10.6.2009 17:43:21
|
|
|
|
hillmagic
|
10. členom Zakona o vrtcih (zagotavljanje vključevanja otrok v programe javne službe), ki pravi: Kadar v kraju bivanja ni vrtca, ki izvaja javno službo, oziroma vrtec nima prostih mest, starši pa izrazijo interes za vključitev v vrtec tolikšnega števila otrok, da bi se v skladu s standardi in normativi oblikoval en oddelek, je lokalna skupnost dolžna najkasneje v 30 dneh začeti postopek za zagotovitev dodatnih prostih mest v javnem vrtcu ali razpisati koncesijo. TO JE GLAVNI NAMEN SREČANJA. Pridite v čim večjem številu. Verjamem, da se bo našel prostor. Škofjeloški vrtci niso slabo urejeni, lahko trdim za enoto ČEBELICO kamor hodi naš otrok. Da pa je sedaj ostalo tolikšno število otrok brez vrtca pa je SRAMOTNO!!!! Ej županček županček nekaj bo treba ukrenit MAMICE SE ZBIRAJO ;) VSE NAJBOLJE PA DA BI USPELE
|
|
RE: Vrtec Škofja Loka - nesprejeti pozor! 11.6.2009 21:37:12
|
|
|
|
Pikicapokica6
|
Vrtci niso v tako slabem stanju, to se ne strinjam. No, mi smo bili zavrnjeni, pa nimamo druge alternative, tako da.....v jok pa na drevo. Sramota, res!!!
|
|
|
|
RE: Vrtec Škofja Loka - nesprejeti pozor! 12.6.2009 12:42:42
|
|
|
|
livia
|
Sem iz druge običine, a vam predlagam, da res starši skupaj stopite in greste do župana. Lani je bil naš župan tako na preverjeno kot na tedniku, ker je mislim, da cca 80 otrok ostalo brez vrtca in letos ni bil zavrnjen nihče. Lani so začasno uredili ene prostore v neki stari občinski hiši, a je bilo baje ok in so bili starši zadovoljni, letos so pa obnovili eno staro občinsko bajto in bo not 9 novih oddelkov. Če je volja, se vse da. Le pogumno nastopit, pa medijske pritiske izvajat.
|
|
|
|
RE: Vrtec Škofja Loka - nesprejeti pozor! 12.6.2009 16:37:01
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6 Vrtci niso v tako slabem stanju, to se ne strinjam. No, mi smo bili zavrnjeni, pa nimamo druge alternative, tako da.....v jok pa na drevo. Sramota, res!!! Nič jokat pridite na sestanek ki bo skupaj z ravnateljico da vidimo kako se bo to rešilo. Že po zakonu se mora.
|
|
RE: Vrtec Škofja Loka - nesprejeti pozor! 14.6.2009 7:37:45
|
|
|
|
Pikica76
|
Kdaj in kje bo sestanek?
|
|
|
|
RE: Vrtec Škofja Loka - nesprejeti pozor! 14.6.2009 23:18:53
|
|
|
|
hillmagic
|
Piše da v ponedeljek 15.6. za več informacij pokliči na telefonsko ki je v prvem posstu. Sem danes slišala da so imeli na občini izredno sejo in dda se šušlja da so zakupili neko zemljo za staro vojašnico in da bodi postavili montažno hišo ki bo začasni vrtec. Samo ne me ......., ker ne vem če je to res ali so samo buče... Več se bo izvedelo jutri na sestanku.
|
|
RE: Vrtec Škofja Loka - nesprejeti pozor! 15.6.2009 19:39:13
|
|
|
|
Pikica76
|
Sem ravno iz sestanka: - Mobilni vrtec bo v začetku novembra in sicer bo postavljen nad Najdihojco - tam bo prostora za 8 skupin - po zagotovilih ravnateljice vrtca naj bi bili vpisani vsi do 112-ega v čakalni vrsti. Toliko o tem. Obvezno pa prosim vse, ki niste dobili vrtca, da napišete pritožbo na vrtec, ker bomo le s tem zagotovili, da bodo v kratkem zgradili dodatne prostore za vrtec, tudi za vsa naslednja leta.
|
|
|
|
RE: Vrtec Škofja Loka - nesprejeti pozor! 17.6.2009 10:10:41
|
|
|
|
DeVilla
|
Dve hčerki imam v Najdihojci in vam povem, da je vrtec sicer res v slabšem stanju kot bi moral biti, ampak otroci so na varnem, nič se jim ne podira na glavo. Občasno imajo v sobah sem pa tja kakšno mravljo, podgane ali pa miši pa niso videli. Sicer so pa gozd, travnik in voda čisto zraven in živali včasih zaidejo. Vzgojiteljice in vodstvo se resnično trudijo, da bi otrokom omogočili prijetno bivanje, na žalost pa se vse njihove (in naše) želje po sodobnejšem in večjem vrtcu končajo pri vhodnih vratih Občine in še višjih inštanc (beri Ministrstva..).. Ker sem tudi sama posredno vpletena v dogajanje, vas resnično pozivam, da oddate pritožbe na odločbe (kolikor mi je znano, jih je bilo oddanih samo 21! od 167 zavrnjenih), ker je to orodje, da starši pritisnete/mo na vodilne, da se končno nekaj premakne! Če imate toliko jajc, da se na ves glas pritožujete, naredite to tudi pisno, ker le to velja!! Drugo leto pa na volitve, čas je za spremembe... Lp od revolucionarno nastrojene DeVille
|
|
RE: Vrtec Škofja Loka - nesprejeti pozor! 17.6.2009 10:23:14
|
|
|
|
DeVilla
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrolejka Mislim, da se ne bo nič doseglo. Draksler bo pa itak na naslednjih volitvah odletel kot knof od gat... Petrolejka - dokler bo župan leto pred volitvami na veliko obnavljal in asfaltiral ceste do osamljenih kmetij in jim omogočal ugodnosti, bo zmagal na volitvah. Na zadnjih je proti njemu glasovala večina prebivalcev v samem mestu, medtem ko je pobral večino glasov na "podeželju" okoli mesta... Sami prebivalci mesta in okolice bomo bolj malo dosegli, če se ne bomo udeležili volitev v čimvečjem številu! Do leta 2012 naj bi imeli obvoznico, tunel naj bi začeli graditi konec maja - do danes 17.6. tudi strojev še ni na lokaciji - preverjeno danes zjutraj... Še kaj bi povedala, pa rejši ne bom, internet je le javen medij... Lahko pa se dobimo na kakšnem čveku ob otroškem igrišču.. Aja, pozabila sem, tega v Škofji loki ni...
|
|
RE: Vrtec Škofja Loka - nesprejeti pozor! 17.6.2009 22:20:32
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeVilla Še kaj bi povedala, pa rejši ne bom, internet je le javen medij... Lahko pa se dobimo na kakšnem čveku ob otroškem igrišču.. Aja, pozabila sem, tega v Škofji loki ni... Če si doma v mestnem jedru se okoli 17 18 ure mesto spremeni v igrišče potem pa samo gledaš na okoli kje so tamalčkani in opozarjaš vsakih par minut PAZI AVTO GRE O župančku mi se dalo še pa še povedati. Nekaj časa je pisalo na eni od mestih hiš zraven bara Lunca (župan je kre...) pa so napis prebarvali predno se je pasijon začel, zaradi obiskovalcev v Loki da ga nebi opazili, pred tem pa ga ni motilo da je 2 leti sijal z modro napisano na beli fasadi sočen napis. Ja ja tako je to..... starši akcija pritožbe je res potrebno napisati da se zadeva lahko uresniči.
|
|
RE: Vrtec Škofja Loka - nesprejeti pozor! 24.6.2009 13:10:40
|
|
|
|
scorpiogirl
|
držim pesti, da bi vam uspelo sem pa skeptična glede možnosti, ki jih imate ... v Čebelici je zablokiran vpis (ker ni namensko grajen vrtec in je "kao" treba še določene stvari uredit. Najdihojca je v razsulu in poka po šivih od preveč otrok ... največji in najlepši vrtec v Škofji Loki je župan (drugih, bolj sočnih besed, raje ne bom uporabljala, bi bile pa čisto na mestu) zaprl, ker se mu ni dalo ukvarjat z gradnjo prizidka k šoli, treba je bilo pa uvest devetletko ... dokler bo pri nas bolj pomemben pasijon pa sve i svašta ... bo že tako ... proračun pasijona je bil pa večji kot so potrebna sredstva za izgradnjo vrtca za vrtec pa denarja ... ups, ni ... grrrrrrrrrrrr, sem že jezna IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic 10. členom Zakona o vrtcih (zagotavljanje vključevanja otrok v programe javne službe), ki pravi: Kadar v kraju bivanja ni vrtca, ki izvaja javno službo, oziroma vrtec nima prostih mest, starši pa izrazijo interes za vključitev v vrtec tolikšnega števila otrok, da bi se v skladu s standardi in normativi oblikoval en oddelek, je lokalna skupnost dolžna najkasneje v 30 dneh začeti postopek za zagotovitev dodatnih prostih mest v javnem vrtcu ali razpisati koncesijo. od tega žal ne morete veliko pričakovat, ker je obveza le, da začnejo postopek ... postopek je pa lahko zelooooooooooooo dolgotrajen je pa žal edino, kar lahko storite, tako da vas podpiram 100%
|
|
RE: Vrtec Škofja Loka - nesprejeti pozor! 24.6.2009 13:15:04
|
|
|
|
scorpiogirl
|
no, sem prebrala še komentarje do konca, pa vidim, da bo vseeno kar uspešno kar se pa župana tiče, je tako, kot je napisala DeVilla ... kmetje na veliko volijo zanj, prebivalci pa od same jeze nad županom nočejo na volitve s tem pa ne naredimo ničesar ... dokler je pa skoraj edina protiopcija še glavni mestni zvodnik, pa tako ali tako ne moremo veliko naredit
|
|
RE: Vrtec Škofja Loka - nesprejeti pozor! 30.6.2009 11:49:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ka-ta-stro-fa! Ko sem lani hotela vpisati svoja dva mulčka v loške vrtce, sem bila grozno razočarana, ko ni bilo nobenega prostega mesta na razpolago. Potem sem ju vpisala v Medvode in sem presrečna, da je tako naneslo. Da pa v Loki ni denarja za vrtec, je pa za vse ostale veleumnosti, to je pa višek. Pa vrtci oziroma otroci, to je ja naša prihodnost, mi pa vlagamo v nek Pasijon, ki prikazuje dogodke izpred tri tavžent let nazaj, pa v obvoznico, ki bo zgrajena leta 3014... Jao jao Loka... Kkr se tleke dela...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?