|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mamice študentke
23.5.2005 20:33:11   
Nik&Taja
Ciao!

Tudi jaz sem študentka zadnjega letnika Visoke upravne šole, oz. oba s fantom. Oba sva stara 22,5. Sem v 18t:bravo: in komaj čakamo na našo pikico. Jaz trenutno nič ne delam, ker se učim za izpite. Rada bi naredila čimveč izpitov. Imam jih še osem do konca, pa diplomo. MOj fant je pa bolj priden. Drugače jaz nikjer nič ne delam. Moj dela za vikende (je muzikant), tko da kar dobr zasluži, pa še sem pa tja preko študenta. Ampak potem si bo pa našel redni šiht preko študenta, dokler ne napiše diplome.

Počasi si bova pa začela rihtati stanovanje pri mojih starših doma, imela bova skoraj celo nadstropje. Za silo bo. Potem bova šla pa na svoje, ko bova prihranila malo denarja in ko bova lahko vzela kredit.

Počasi se vse stvari uredijo, boš videla.

Komaj čakava oktober, da se najina pikica rodi. Nočeva pa zvedeti spola, ker hočeva, da je presenečenje.

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   mamice študentke
23.5.2005 21:19:24   
Anonimen
O Nik&Taja, tut jz sem na VUŠ-u. Absolventka. Kar se študija tiče, ne boš imela večjih težav, saj so na splošno vsi profesorji in spoloh na referatu zelo prijazni, pa tudi dekanica je super ženska. Vsaj jz sem imela dobre izkušnje.

(odgovor članu pat)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   mamice študentke
23.5.2005 21:24:28   
Anonimen
Malina. Za tvoje starše bo najprej velik šok, ki bo prerasel v samo srečo in veselje.In kmalu ne boš več njuna "punčka", ker boš kmalu rodila njunega vnučka/vnučko! To bo veselje!

(odgovor članu pat)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: mamice študentke
6.7.2007 13:09:28   
Blueberry
Pozdravljene! Mene pa zanima ali lahko uskladite študij na Visoli šoli za zdravstvo in bebo? Predvsem me zanima kako je s prakso tam, če pričakuješ user posted image ? Najlepše se vam zahvaljujem za odgovor in vam želim lep dan še naprej!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: mamice študentke
6.7.2007 14:15:18   
15.7.
Jaz sem pa še vedno v srednji šoli, sedaj noseča 4 mesece, no v pnedeljek končam srednjo šolo, če sem bila uspešna na maturi in sem se vpisala na višjo šolo, drugače bom pa 15.7 stara KOMAJ 20 let! (op.b.)

_____________________________

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: mamice študentke
6.7.2007 14:19:02   
15.7.
Aja upam, da bom sprejeta, ker je zelo veliko vpisanih, drugače se bom pa prijavila na zavod in šla po porodu delat. Aja, to so mi poslali z ministrstva za šolstvo k sem se pozanimala kako je s študijem za nosečnice oz. bodoče mamice, dobila sem takle odgovor:

"Spoštovani,
Redno se lahko vpišete na višjo šolo z
- maturo, poklicno maturo (ali zaključnim izpitom oz. diplomo pred uvedbo poklicne mature) po programu gimnazije, kateremkoli programu za pridobitev srednje strokovne izobrazbe (tudi programu za pridobitev poklicno-tehniške izobrazbe) oziroma opravljenem poklicnem tečaju,
- mojstrskim ali delovodskim oziroma poslovodskim izpitom, če imate tri leta delovnih izkušenj ter opravite preizkus znanja iz slovenskega jezika s književnostjo in matematike ali tujega jezika v obsegu, določenem za poklicno maturo.

Status študenta se lahko iz upravičenih razlogov (nosečnosti) podaljša, vendar največ za eno leto.


Lep pozdrav
Marjan Vidrih"


< Sporočilo je popravil 15.7. -- 6.7.2007 14:23:41 >


_____________________________

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: mamice študentke
6.7.2007 14:21:55   
smejčica
tudi jaz sem izredna študentka. Letos prvo leto, pol pa še dve. Sem noseča 20 tednov. Tudi fant je izredni študent (sva sošolca) le da je on še zaposlen.

In komaj čakam, da se najin bejbek rodi. :)

Kaj se tiče izpitov.....nimama namena zaradi tega pustit šole, saj bova imela nekaj, kar naju bo gnalo naprej. :)

Pozdravček

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: mamice študentke
6.7.2007 21:06:21   
Vrtnica79
Oj tina666!  Kaj  tebe to že zanimauser posted image  No, če si nekaj močno želiš lahko to izpelješ. Sploh če imaš super starše( v kar ne dvomimuser posted image ) pa še kako sestro ki bi ti z veseljem pomagalauser posted image .


(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: mamice študentke
6.7.2007 22:06:40   
mary_lou
evo punce se ena studentka sicer absolventka mam se 3 izpite za narest pa diplomo sam to sele pol k se cukercek rodi!
koooooooomiiiiiiiiii ga ze cakam


_____________________________

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008


Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: mamice študentke
6.7.2007 23:22:55   
Čohalka
Ojla!
Se vas je že kar nekaj nabralo...
Zanosila v tretjem letniku in uspešno zaključila študij. Moj sonček bo septembra dopolnil že 5 let!
Nepozabni so trenutki, ko sva skupaj bivali v Rožni v družinskih apartmajih, ko je tam obiskovala vrtec, se igrala z otroci ostalih študentskih družin... Še vedno se spominja!
Vsekakor se da, včasih je naporno, predvsem, kadar mali zbolijo. Takrat sem imela srečo, da so "vskočile" druge sile (stari starši).
Pozdravček...user posted image


(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: mamice študentke
7.7.2007 9:51:16   
Blueberry
Ja, zanima me,  ker nikoli ne veš.user posted image Ne misla pa sem če noseč pol hodiš na prakso al kak? Se si podvržen številnim infekcijam.user posted image No, lep dan še naprej.user posted image

(odgovor članu Čohalka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: mamice študentke
7.7.2007 11:05:46   
taja83
ojla punce!

Tudi jaz sem še študentka oz. absolventka VŠZ. Stara sem 24 let, septembra mi poteče status ampak ga bom podaljšala za eno leto (oz. vsaj upam, da nam mela kakšnih problemov glede tega). noseča sem 27t 6/7. z mojim že komi čakava, da postanemo družinica. zaenkrat bova še pri meni doma. moji starši nimajo nič proti oz. ravno nasprotno so prav veseli, da bodo meli enega vnuka doma, ker majo ful radi otroke. moj je drugače redno zaposlen, jaz pa mam še dva izpita in diplomo. septembra mam rok, oktobra pa moram it še enkrat na predavanja k enemu izpitu, ker sem tolkrat padla, to bo enkrat na teden. sicer mi je že sedaj hudo, ampak so mi doma rekli, da bodo pomagali. sva se pa drugače odločila za to našo pikico in ni bilo kot z neba prileteno. ostajam optimistična, da bomo vse speljali. aja drugo leto na spomladi se bomo pa verjetno selili v svoje stanovanje. lohk bi se že prej, sam sva rekla, da glede na to, da sva pri meni doma dobrodošla ne bova hitela in bova v miru zrihtala do konca.

lep pozdrav in eno  user posted image vsem sonosečkam študentkam za srečo.

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: mamice študentke
7.7.2007 16:52:51   
duhica
Stara sem 26 let, imsm 3 sončke (6let, 3leta in 1 mesec). Čaka me še ena diploma nekje v septembru. Sem vesela, da sem študirala zraven otrok. se pa strinjem - čim več naredit v nosečnosti, če gre. Jaz sem v drugi in tretji imela težave in mi ni zneslo, amapk sem lahko takoj po rojstvu začela izpite delat. To gre, če otroček ni preveč zahteven. Je pa vsekakor potrebna volja, da se spraviš za knjige. Mislim, da mi je kar uspelo. Še nekaj strani diplomce napišem, pa bo. Kar se pa denarja tiče, pa nisem najbolj na tekočem. Jaz sem vedno na netu pogledala, kaj ti kdaj pripada. Zagotovo dobiš starševski dodatek in otroški dodatek, za kaj drugega pa ne vem.

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: mamice študentke
8.7.2007 11:11:34   
matejchykam
Evo, še ena študentka na všz, sicer smer babištvo, ampak vseen. Sicer nisem nosečka, ker sem imela ss, ampak bomo delal naprej, Vsem nosečkam srečkam pa želim zdravo nosečnost in zdrave pikice!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu duhica)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: mamice študentke
9.7.2007 17:13:54   
majuška
tina666!

Pozdravljena!

Sicer nisem na ljubljanski Visoki šoli za zdravstvo ampak sem v mb.  Če misliš na prakso ki jo moramo opravljat po bolonjskem procesu, te po mojem nebi smelo skrbet. Kot sem že enkrat prejšnič eni kolegici napisala, znajo bit na šoli pa na splošno v zdravstveni ustanovi zelo prijazni in potrpežljivi. V vsakem primeru ne boš ničesar delala kar bi lahko bebi user posted image  škodilo. Seveda pa moraš prvo sama na sebe pogledat in se pazit. Sama sem v začetku nosečnosti 11 teden, na šoli pa me čaka samo še zaključni izpit in pa diploma. Mislim da mi bo šlo skozi. Sem bla kar pridna in se potrudila z izpiti, da ne bo prevelikega stresa proti koncu user posted image . Enako priporočam tebi, če si že tako daleč.
Nekateri menijo da bi morala vlečt status študenta zaradi prihodkov ki bi jih potem dobila, ampak mi ni smisel za tistih 50 eurov kar bi jih dobila več, da bi čakala z diplomo. Sem namreč poročena, štipendije itak ne dobim tako da ne vem, v čem bi mi lahko pomagalo. Ne vem, bom še malo premislila v glavnem.

upam da sem ti kaj pomagala in da se ti uresniči tvoja želja (če se še ni)user posted image user posted image

_____________________________

majuška

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: mamice študentke
9.7.2007 17:27:42   
Blueberry
Hay majuška! Najlepša hvala za tako obširen odgovor.user posted image Sama sem dijakinja SZŠ v MB-ju pa me je samo zanimalo kako je če se ti slučajno "ponesreči" med študijem na Visoki šoli za zdravstvo.user posted image Sama namreč še ne razmišljam o tem, saj sem še mlada (18).user posted image Ampak me je predvsem to za prakso zanimalo. Sicer pa upam da se mi bo želja uresničila in da bom drugo leto lahko pristala na tej željeni šoli.user posted image Ker koliko sem do zdaj vidla je povpraševanje za to šolo kar precejšnje. Tako da upam da bom drugo leto vredi maturo naredla pol pa se mi želja uresniči.user posted image Lep dan še naprej!user posted image  user posted image

(odgovor članu majuška)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: mamice študentke
10.7.2007 17:30:14   
ajtak
naj se se jaz javim, ki sem absolventka na Pedagoski f. v Mariboru.
Noseca sem 20t in imam rok novembra. Upam, da septembra diplomiram.
Potem pa na borzo... Kaj pa cem?

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: mamice študentke
10.7.2007 18:03:40   
loncica
Tudi jaz sem študentka. 4-letnik fdv, ki ga bom ponavljala zaradi štipednije. Drugače pa še 5 izpitov+diploma. Bo že nekako.user posted image

Ajtak, nisem vedela, da si ti tudi študentkauser posted image .

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: mamice študentke
10.7.2007 18:14:26   
ajtak
user posted image , mava vec skupnega kot sva mislili user posted image

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: mamice študentke
11.7.2007 10:35:33   
sasa78
Še ena tuki!

Sem izredna študentka. Stara 29 let (groza). Doma imam dva sončka 2003 in 2005. Študirat sem začela v letu 2005 in imam še 2 izpita in diplomo - ki je že skoraj napisana.

Kar se mora ni težko - pravijo moji starši vendar je kar naporno - zlasti spanca mi primanjuje. Ko dam moja spat pa pride na vrsto še učenje, likanje, pospravljanje,...

Pa brez babic in drugih mi ne bi zneslo, ker imam 3x na teden predavanja in se z možem ravno križava za 1 uro, tako da babici pazita na sončka. en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za naše babice!!!! (pa tud zlikata mi kej - pa včasih skuhata - ZLATA VREDNO)!!!

Pa mož tudi da se razume!!!! nJEGA SE PA ITAK NE SME ZANEMARJAT TAKO DA VESELO user posted image user posted image .

Kar je pa čisto normalno, včasih k se bliža izpit sem pa kot user posted image , ker mi gre vse narobe - pa rabim en dolg sprehod pa se zadeva umiri.

Lep pozdrav štedentke!

Pred kratkim me je prelo da bi imela še enega - pa sva to zadevo zaenkrat malo prestavila.

Vsem

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




tampon ponoči?
muška

pri šibki menstruaciji

da (26%)

ne (74%)


Število vseh glasov: 400

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!