Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Viški vrtci - enta Jamova 9.6.2009 20:55:16
|
|
|
|
uwaga
|
Naša dama je obiskovala vrtec na Jamovi pred šestmi leti. Kako je danes nimam pojma je bilo pa takrat suuuper. Vrtec urejen, hrana dobra, organizacija tudi, vzgojiteljice in pomočnice pa res krasne gospe. Mi imamo hčerkine vrtčevske dni v zelo lepem spominu. Hvaležna sem jim tudi za vso dodatno pomoč pri reševanju hčerkinih zdravstvenih težav. Moje mnenje: dobili ste mesto v super vrtcu!
|
|
|
|
RE: Viški vrtci - enta Jamova 19.6.2009 10:09:45
|
|
|
|
Errai
|
Živjo novakatja! Meni soravnokar sporočili, da smo dobili mesto za Nika. Je tudi letnik 2007, tako da bosta verjetno "sošolca". Ful sem vesela, ker sem že čisto obupala, da bomo sploh dobili vrtec, ker nismo iz Ljubljane, na Vrhniki smo bili pa tudi zavrnjeni. LP. Irena
|
|
|
|
RE: Viški vrtci - enta Jamova 19.6.2009 13:46:40
|
|
|
|
Nina00
|
Prijatelji imajo dva otroka v tem vrtcu in so zelo zadovoljni.
|
|
|
|
RE: Viški vrtci - enta Jamova 20.6.2009 16:26:38
|
|
|
|
ana35
|
Mi imamo v enoti Bičevje - tudi viški vrtci - celotna filozofija viškega vrtca je super! Angažirana živilska tehnologinja za prehrano, ravnateljica, naše vzgojiteljice - super!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
spol, nuhalna svetlinautripekKaksne so izkusnje pri dolocitvi spola otroka pri nualni svetlini?
Pri dr. Kudrovi.pravilna (
86%)
zmotna (
14%)
Število vseh glasov: 71Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!