|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ves dan neprevit otrok
9.6.2009 13:52:47   
n€na
Kako bi reagirale, če bi vaš malček prišel domov z isto pleničko, kot je zjutraj odšel v vrtec user posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 10.6.2009 9:30:11 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako bi reagirale
9.6.2009 13:54:22   
Volga
Nikakor. Se je enkrat zgodilo, pa nisem nič rekla. pa se potem ni nikoli več.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.6.2009 13:54:27   
Lunca1
a si 100 %, da je ista? Jaz bi zjutraj govorila z njimi, ker to je pa predolga doba za nosit eno pleničko.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.6.2009 13:55:03   
muška
takoj bi šla nazaj in zahtevala pojasnilo! če to ne bi bilo mogoče, bi pojasnilo zahtevala takoj naslednje jutro in jim dala jasno vedet, da se kaj takega ne sme več ponovit!

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.6.2009 13:56:47   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

a si 100 %, da je ista? Jaz bi zjutraj govorila z njimi, ker to je pa predolga doba za nosit eno pleničko.

ja ker vrtec uporablja svoje

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.6.2009 13:57:19   
higuys
Se opravičujem, moj ne hodi v vrtec...

A si ziher , da je to ista plenička, si jo označila al kako? Plenička je pač enaka drugi.

Ali je bila fanj polulana ali/in pokakana ali te moti to da je bila pač ista kot zjutraj?

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.6.2009 14:00:38   
Jančika_
Enkrat se je to zgodilo. Da je ista plenica, sem vedela po tem, ker imajo v vrtcu druge, ne Hoferjevih, ki jih je imel moj sin. Bilo je poleti, v času počitnic, ko so bile skupine zmešane, in tista vzgojiteljica je bila prvič v stiku z mojim otrokom, ki je edini v skupini še imel plenico. Po moje enostavno ni opazila, da je še pleničar, sam pa tudi nič ni rekel. Naslednji dan sem pač povedala, da se je to zgodilo, pa se ni več ponovilo.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.6.2009 14:01:47   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: higuys

Se opravičujem, moj ne hodi v vrtec...

A si ziher , da je to ista plenička, si jo označila al kako? Plenička je pač enaka drugi.

Ali je bila fanj polulana ali/in pokakana ali te moti to da je bila pač ista kot zjutraj?

sem 100%, ker imajo v vrtcu druge pleničke kot mi doma...plenička je bila pa taka že napol posušena in taka čudna, grudasta ne znam opisat

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.6.2009 14:02:55   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: higuys

Sicer sem že zgoraj napisala, pa naj dodam še, da je bila plenica totalno napita, kar visela mu je z riti. No, očitno ga ni čisto nič motilouser posted image .

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.6.2009 14:07:04   
higuys
Najbolje da vprašaš, ali opozoriš pač , da je prišel domov v enaki plenički, čeprav , če ni bila ful mokra/pokakana ni nek problem.
Variant je več;
- ko so jih preoblačli je bila plenička suha in mu je niso menjali (pa se je polula zadnjih 15 minut recimo)
- so  jo preoblekli, čeprav je bila suha v vrtčevsko pleničko in za domov dali  spet to
- so začeli uporabljat enake pleničke kot vi

Pogovor, prijazna beseda marsikaj reši.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.6.2009 14:11:14   
Tjašy
Jaz bi na tvojem mestu v vrtcu prosila za pojasnilo.Men se je to enkrat zgodilo pri najstarejšem sinu-drugi dan sem ;ukrepala; pa sta se vzgojiteljici zgovarjali ena na drugo.user posted image Pol se pa ni več zgodil.Jaz sem tud vedela,da je od zjutraj,saj v vrtcu nimajo Pampers plenice.user posted image

< Sporočilo je popravil Tjašy -- 9.6.2009 14:12:02 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.6.2009 14:53:29   
n€na
Sem uredila čisto na prijazen način..sem samo rekla, oz. vprašala če so pa včeraj mojo pozabili previt...je postala vsa bleda in vsa šokirana...prav videlo se ji je, da je prizadeta..mi je v eni minuti sigurno ene 1000krat rekla oprostite...
Jaz sem opravičilo sprejela, na njih pa je ali se bo to še kdaj zgodilo ali ne...

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.6.2009 15:08:25   
Lunca1
po moje se ne bo več ponovilo user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.6.2009 16:09:17   
pety78
Po moje ne bi neke panike zganjala, saj ponoči je tudi do 10 ur v isti plenički, bi pa vzgojiteljice definitivno opozorila. Če bi pa bil pokakan in imel zaradi tega vneto ritko, bi pa malo bolj opozorila...

Kako dolgo pa je bil otrok v vrtcu, torej, a bi moral biti previt vsaj 1x ali 2x?

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.6.2009 17:41:26   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Kako dolgo pa je bil otrok v vrtcu, torej, a bi moral biti previt vsaj 1x ali 2x?

Je bila v vrtcu od 8-14.30, torej pričakujem, da je vsaj enkrat previta...

Je pa res da ima celo noč isto pleničko, samo takrat miruje in se ne giba toliko, kot pa čez dan

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.6.2009 17:42:22   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

po moje se ne bo več ponovilo user posted image user posted image

meni se tudi zdi da ne...user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Ves dan neprevit otrok
10.6.2009 18:44:39   
* Mateja *
Ma ni možno dej!!

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.6.2009 18:57:13   
čebelica01
jaz bi ponorela user posted image user posted image . kaj se pa to pravi plačuješ , da je otrok v varstvu in to tudi spada zraven, da ga previje nega otroka pač. kako lahko pozabiš previti otroka, ne zastopim. sama imam v varstvu tri škrate in jih previjam res redno ( 8do 9 ur varstva pa so ziher 4x do 5x previti včasih pa še več ,če se seveda ne uspemo v kahljico pokakat je najlepše spustiti kakec v frišno pleničko user posted image user posted image user posted image ). meni je blo že nerodno, ko se mi je pupika ki jo imam v varstvu pokakala tisto sec. ko je mami prišla po njo . sem jo hotela preoblečt pa je mamica vstrajala , da ni potrebe , da grejo tko domov . jaz pa sem se še 100x opravičila , pa čeprav vem , da nisem pozabila previt ali kaj podobnega .

uglavnem jaz tega nebi mirno prenesla

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 10.6.2009 19:00:04 >

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.6.2009 20:27:53   
slovenka
Jaz mislim, da je zaradi otroka boljše to mirno urediti, ne preveč agresivno... saj ni tako strašna stvar - 6 ur v eni plenički, pa niti ne pokakana... Jaz ne bi panike zganjala. Bi počakala, če bi se še enkrat zgodilo. Ker zgodi se lahko. Tudi mi v službah delamo napake, vsaj jaz sem že kakšno naredila, pa me ni nihče nadrl...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.6.2009 9:43:29   
hillmagic
Fak. Ups. grda beseda. Ja to pa res ni zdravo in fino. Shit Jaz bi jo pomoje takoj vprašala ko bi videla da je ista, če bi to opazila v vrtcu. Sigurno bi jim naslednji dan omenila, da so nekaj pozabile.

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.6.2009 10:21:57   
liliana
Če ne bi bila plenička pokakana in glede na to, da se je to zgodilo le enkrat sploh ne bi reagirala.....sicer pa je ponoči tudi v eni plenički 10 ur.....user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.6.2009 10:26:48   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

Sem uredila čisto na prijazen način..sem samo rekla, oz. vprašala če so pa včeraj mojo pozabili previt...je postala vsa bleda in vsa šokirana...prav videlo se ji je, da je prizadeta..mi je v eni minuti sigurno ene 1000krat rekla oprostite...
Jaz sem opravičilo sprejela, na njih pa je ali se bo to še kdaj zgodilo ali ne...

Mislim, da si reagirala čisto pravilno in človeško, saj smo samo ljudje in tudi ljudje delamo napake. Tudi vzgojiteljica ali pa njena pomočnica tega nista naredili nalašč, kot si videla po njeni reakciji.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.6.2009 17:13:28   
mamamajča
Nam se je to zgodil in ko sva z malim pešačila domov, sem ga dvignila, ker sem ga hotla pocartat, pa je mel hlače čisto mokre. Ampak nisem nič rekla.

Bolj me je motilo, da ga niso dajali lulat na kahlico, ko je bil doma že suh

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.6.2009 8:32:39   
amanuz
Jaz sem pa malo presenečena, da imajo pri vas v vrtcu svoje pleničkeuser posted image , pri nas moramo dati zraven svoje, ko jih zmanjka, ti pustijo listič v vreči za copate in jih spet prineseš, na srečo je naš porabil samo prvi zavoj plenic, potem je bil suh, mi je napisala listič in sem jo začudeno vprašala, kako to, saj doma že kar dolgo ni več lulal v hlačke, je rekla, da mu še vedno dajo pleničko, ko gre spat, sem ji povedala, da ni treba, ker se doma niti 1x ni več polulal, prosila sem, naj poskusijo brez, če ne bi šlo, bi jih pač prinesla ...in jih ni rabil več user posted image

DALJAVA NAS LOČUJE, BLIŽINA PA MNOŽI.
*Amadej 31.12.2005
*Nuša 20.8. 2008

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.6.2009 11:33:10   
ksenija12
Obvezno bi vprašala vzgojiteljico naslednji dan (oziroma takoj ko jo vidiš).

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?